Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Şuan jillian yapmıyorum ama cevaplarınız mailime düşüyor. Kaslanmaktan korkanlara bir hatırlatma: biliyosunuz siz hiç hareket etmesinizde vücudun saatte kendi kendine yaktığı bi kalori var yaşa ve boya göre değişen. Kas oranınız nekadar fazla olursa vücudun saat başına yaktığı kalori okadar artıyor. Yani kaslandıkça yesenizde vücut onları yakıyor. Zaten istesenizde 3-5 ayda erkek kası gibi çok aşırı belirgin kaslara sahip olamazsınız. Oyüzden spora devam canlar :52:

Belirgin kas olmaz evet ama bence incelmede olmaz. Burada amaç incelmekse, kesin diyetle desteklenmelidir, naçizane...
Nasılsa yakıyorum diye birşey yok, onu anca ideal kilo ve ölçülere ulaştığımızda yapabiliriz.Canan Karatay da öyle diyor, kitabında...

Karbonhidratı kesersen, -sadece sebzeden az da meyveden alacaksın- eğer ki 1 haftada farkedersin. Ama ay iştahım açıldı onu da yiyim, şu da kalmasın dersen,
hiçbir anlamı yok, bir çok arkadaş gibi şişersin

Ben o gruptan oluyorum herhal:27:

Belirgin kas olmaz evet ama bence incelmede olmaz. Burada amaç incelmekse, kesin diyetle desteklenmelidir, naçizane...
Nasılsa yakıyorum diye birşey yok, onu anca ideal kilo ve ölçülere ulaştığımızda yapabiliriz.Canan Karatay da öyle diyor, kitabında...

Burda sana katılmamak elde değil karatay dieti yapan arkadaşlar burda fikirlerini paylaşabilirlermi.
Ben Karatay dietini düşünüyorum. Ama Dukandan sonra nasıl olur bilmiyorum acıkcası.

Bana jillian ın diet listesini tercüme edebilecek arkadaş varmı nolur nolurrrrr:46:

Ben o gruptan oluyorum herhal:27:

Burda sana katılmamak elde değil karatay dieti yapan arkadaşlar burda fikirlerini paylaşabilirlermi.
Ben Karatay dietini düşünüyorum. Ama Dukandan sonra nasıl olur bilmiyorum acıkcası.

Bana jillian ın diet listesini tercüme edebilecek arkadaş varmı nolur nolurrrrr:46:

Jillianin listesini ben google'dan tercume ettirerek okudugum oluyor... burda ilk sayfada yemeklerin listesi var ama nette tarifleride bulabilirsin...

jillian 30 gün programını sadece 1ay mı yapcaz baska yapmayacak mıyız kızlar acıklar mısınız ?

Jillian'in bir cok programi var. Istegine gore yapabilirsin.. Tum vucutmu yada bolgeselmi nasil istersen calisabilirsin...

Karbonhidrat diyeti yapın, oldukça kolay, bir de kesinlikle akşam 6-7 den sonra birşey yemeyin meyve de dahil. Jillian çalışıpta beslenme şeklini değiştirmemek büyük hata.
Bir yerde okudum. Spordan yarım saat önce 1 asprin ve sade neskafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.

Kesinlikle katiliyorum.
O kadar ter atiyoruz yaparken, bari yediklerimize dikkat edelim...
Kilolar kolay gitmiyor..

Son düzenleme:

nasılsa yakıyorum diye yiyin demedim zaten ama kas oranınız arttığında aynı oranda yediğinizde eskisinden çok yakarsınız demek istemiştim ben.
Amacınız olduğunuzdan ince gözükmezse pilates vb. sporlar yapmalısınız ağırlıkla çalışılan her spor kas artışına sebep olur bundan kaçış yok.

en iyi örneği için bi pilates yapan hocaların bacaklarına bakın çöp gibi bide jillianın videolalrındaki kızların bacaklarına bakın hepsi roberto carlos gibi kaslı :52: onlar yediklerine dikkat etmiyolarmı? ediyolardır tabiki. ama demekki diyet yapmak jillian yaparak kas yapmamak demek değil.
Bacaklarınız kalınlaşmadan kaslanmadan incelmek istiyosanız en iyi yol haftada 3-4 gün yürüyüş+diyet+pilates= kesin sonuç :))

Karatay'ın kitabını okudum,hatta elimin altında durur. O kadar doğru ki...Tamamen vücutta oluşan insülin direncini kırmayı hedefliyor.
Tüm beyazları, ekmeğin her türlüsünü keserek, bulgur ve baklagil bile yok gibi birşey...Meyve de öyle.
Dukana bir göz atmışlığım var, devreli olan diyet galiba.Karatay daha iyi ve bize uygun yani Türk...Gün içinde her gıdadan alırsın. Ve beyazları almadığın içinde
acıkma olmadığını söylüyor yapanlar...Ben yapmadım sadece belli şeyleri uygulamaya çalışıyorum.

Forumlar da Karatay Diyeti yapanlar var, listesini de internetten indirebilirsin.

Jillian'in bir cok programi var. Istegine gore yapabilirsin.. Tum vucutmu yada bolgeselmi nasil istersen calisabilirsin...

cok tesekkür ederim Tanemm peki ben nasıl ayırt edecegim vucütmü bölgeselmi oldugunu sadece 1 saatlik videosunu buldum
15 kg fazlam var ne kadar süre haftada kaç gün yapmam lazım

tekrar cvplarsanız cok sevinirim :17:

cok tesekkür ederim Tanemm peki ben nasıl ayırt edecegim vucütmü bölgeselmi oldugunu sadece 1 saatlik videosunu buldum
15 kg fazlam var ne kadar süre haftada kaç gün yapmam lazım

tekrar cvplarsanız cok sevinirim :17:

Cogunluk 30 days shred ile basliyor (30 gunluk program 3 level'i var, her bir leveli 10ar gun yapman gerekiyor, her gun yapiyorsun dinlenme yok, tum vucudu calistiriyor)
sonra Ripped in 30'e gecis yapiliyor (oda 30 gunluk, 4 dvdsi var, her birini haftada 5-6 gun yapip, bir gun dinlenme oneriyor Jillian, tum vucudu calistiriyor)
Bildigim tum vucudu calistiran diger videolar: Kickbox Fastfix, Extreme shed and shred, No More Trouble Zones (kardiyo yok, sadece direnc egzersizlerle kaslari calistiriyor), Yoga Meltdown, Shred it with weights (agirliklarla tum vucut), Banish Fat Boost Metabolizm (kardiyo agirlikli), Body Revolution (Movenius arkadasimiz ucuncu ayinda en guzel tarifi o verebilir)
Bolgesel; Killer Abs (karin agirlikli), Killer buns & Thighs (altvucuda yonelik bir DVD), 6 Week 6-Pack (karin DVD'si kardiyosuda var)

pekicok tesekkür ederimm Tanem jillian ne kadar zmanda etkisini gösteriyor gerçekten sıkılaştırıyor mu ?

Kesinlikle ise yariyor...
Degisim bir cok seye bagli: ne kadar sIklikta yaptigina, beslenmene, kondisyonuna...
Jillian kardiyo yaptiriyor, yani nabiz artiran, terleten egzersizler, bununlada yag yakabilirsin...
ve direnc egzersizleri + karin: bunlarda kaslari calistiriyor
hic spor gecmisin yoksa 30 days shred'i onerebilirim, yarim kiloluk pet siseleriyle, istersen 1 kgluk dambillarda kullanabilirsin (harekete gore degisebilirsin)

dAha önce hiç spor yapmadım.. dedgim gibi 1saatlik video var bende 3 ölüm halinde galiba bu 30gün hepsini içeriyor bun deneyim sonra buraya yazarım ? diğerlerini yapmama gerek var mı sürekli bunu yapsam birde haftada kaç gün yapayım ?

dAha önce hiç spor yapmadım.. dedgim gibi 1saatlik video var bende 3 ölüm halinde galiba bu 30gün hepsini içeriyor bun deneyim sonra buraya yazarım ? diğerlerini yapmama gerek var mı sürekli bunu yapsam birde haftada kaç gün yapayım ?

Elindeki 30 days shred ise yap derim...
3 bolum dedigine gore...
saten 30 gunu tamamlamadan diger videolara gecis yapmaman lazim... (tabi istege bagli bu ama...)
sen basla bugun, deneyimlerini paylas
ilk gunlerde zorlanicaksin bastan soylemeliyim...
4 gun kas agrisi falanda oluyor... ama sonra alistiginda hareketleri cok daha rahat yapiyorsun ve sonuclarini gorunce birakamiyorsun...

en iyi örneği için bi pilates yapan hocaların bacaklarına bakın çöp gibi bide jillianın videolalrındaki kızların bacaklarına bakın hepsi roberto carlos gibi kaslı :52: onlar yediklerine dikkat etmiyolarmı? ediyolardır tabiki. ama demekki diyet yapmak jillian yaparak kas yapmamak demek değil.
Bacaklarınız kalınlaşmadan kaslanmadan incelmek istiyosanız en iyi yol haftada 3-4 gün yürüyüş+diyet+pilates= kesin sonuç :))
merhaba bişey merak ettim okuduklarım kadarıyla kaslı bir vücut bayanlar için pek iyi durmuyor
jillian yapınca kaslanıyor mu vücut ? merak ettm

merhaba bişey merak ettim okuduklarım kadarıyla kaslı bir vücut bayanlar için pek iyi durmuyor
jillian yapınca kaslanıyor mu vücut ? merak ettm

ben jillianı hep kısa süreli olarak yaptım burada bayağı uzun süredir yapan arkadaşlarımız var onlar daha doğru cevap verirler buna..

tanemm cok soru sordum ama gerçekten hiç bişey bilmiyordum
ben 30 gün bittikten sonra tekrar 3 gün yapayım mı böyle bi kaç ay diğer vidoları yapmayım bi sorun olur mu ?
kaç ay devam edeyim

Back
X