Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar 2/8 bitirdim ama henüz bı degisiklik göremiyorum ortada resimlerimide çekmiştim ama fazla bi degisiklik yok,kilo veren incelenleri gördükçe motivasyonumu kaybettim nerdeyse birakicam yapmayı;(

Kızlar 2/8 bitirdim ama henüz bı degisiklik göremiyorum ortada resimlerimide çekmiştim ama fazla bi degisiklik yok,kilo veren incelenleri gördükçe motivasyonumu kaybettim nerdeyse birakicam yapmayı;(

Henüz shreed e isen biraz daha bekle:16:
Boğazımızada hakim olmalıyız tabi:1:
Hepimiz aynı tedirginlikleri hissettik
Defalarca bırakmaya karar verdik(başta ben:1:) ama bak burdayız:34:
Pes etmek yok amaca giden yoldayız inş:16:

Henüz shreed e isen biraz daha bekle:16:
Boğazımızada hakim olmalıyız tabi:1:
Hepimiz aynı tedirginlikleri hissettik
Defalarca bırakmaya karar verdik(başta ben:1:) ama bak burdayız:34:
Pes etmek yok amaca giden yoldayız inş:16:

Haklisin en buyuk sorun diet olayı ama pek cok kisi dietsz sonuc aldığı icin başladım ama aynı etkiyi göremedim malesef yinede birakicam dewam edicem inşallah incelirz ya

yazıları okuyamadım birtek mahzenin oğlunun hasta olduğunu görebildim geçmiş olsun mahzencim tez zamanda iyileşir ufaklık inşallah.

bana gelince ev taşıyoruz bugün temizliğe gidicem ve cardio günüm giyindim cardio yapıcam arada 1 gün kaytarıcam galiba bazen kendi azmime bende şaşırıyorum içime ne kaçtı da bu hale geldim :1:

icine kacan neyse banada gelse

Kilo 56.5-55.8:36::36::36::52: yippuuu:21::21:
gögüs 91-89
üst bel 73-72 Altı unu tmusum:44:
Basen 95-94
üst bacak 54-0
Bacağın alt kısmı 34.5-34
Ölçüler kıdım kıdım biraz cömert olsalar:1:

Biliyorsunuz ben dukan yapıyordum.
Jilliana başlayınca arada kaçamaklarada başladım:17:
Ama baktım olmuyor sıkı sıkı yapıstım dukana 4 günlük yumruk hareketiyle birazda egzersiz şimdilik hasılat bu bereket versin:27:

Son düzenleme:
kendi kendime nazar ettim galiba kızlar sabah spor yaparken bel fıtığım yüzünden kilitlenip kaldım bıraktım tabi sporu krem ağrı kesici evin temizliği çivi çiviyi söker diyerek devam etti şuan daha iyiyim inşallah tez vakitte düzelirim dua edin bana :(

Kilo 56.5-55.8:36::36::36::52: yippuuu:21::21:
gögüs 91-89
üst bel 73-72 Altı unu tmusum:44:
Basen 95-94
üst bacak 54-0
Bacağın alt kısmı 34.5-34
Ölçüler kıdım kıdım biraz cömert olsalar:1:

Biliyorsunuz ben dukan yapıyordum.
Jilliana başlayınca arada kaçamaklarada başladım:17:
Ama baktım olmuyor sıkı sıkı yapıstım dukana 4 günlük yumruk hareketiyle birazda egzersiz şimdilik hasılat bu bereket versin:27:

Kilo aldım belim kalınlaştı jillian beni şişirdi diye elifhavva kardeşim.:27::27::27:
Amanınnn ben bu günleride mi göreceeedimmm ::52::52::52::52:
Gözün aydın valla ne diyeyim sabreden derviş sonunda ermiş...
Aynen devam..
Başarılar

kendi kendime nazar ettim galiba kızlar sabah spor yaparken bel fıtığım yüzünden kilitlenip kaldım bıraktım tabi sporu krem ağrı kesici evin temizliği çivi çiviyi söker diyerek devam etti şuan daha iyiyim inşallah tez vakitte düzelirim dua edin bana :(

Ay canım ya geçmiş olsun.
Ben de dizlerimden çok korkuyorum açıkçası.
İnce ince sızlıyor...

Dün de yapamadım sporumu.
Week 2 ye başlayacaktım.
Regl de olamadım iyice şiştim kilo almış gibi hissediyorum.
Kadın olmak zor zanaat..

selam herkese kolay gelsin şunu anladım ki jillian başlarken zor başlayınca bırakılmayan bir şey.
aylarca 30 day shared ,ripped gibi programları yapıp yaklaşık ekim ayından beri bırakan biri olaralar söylüyorum.
bu gün fırsat bulup tekrar başladım "banish fat boost metobolism "ile ...
artık kansızlık tedaviside gördüğüm için iştahı açılan,tatlılara sadıran ve pantolonlarımda zorlanan biri oldum
ama kilo almadım bu yapmadığım zaman içinde sadece kalınlaştım:1: jiilan bariz inceltiyor tartıda fazla çıksanız da
korkmayın giysilerinizden ve çevrenizden olumlu tepkileri aldıkça inceldiğinizi göreceksiniz.

Ben de bir ara başlamıştım fakat bıraktım çünkü çok zor geldi hareketler aslında 18. dakikaya kadar dayanabildim ama hareketleri ilk 2-3 gün tam yapamıyordum ve Jillian'ı yaptıktan sonra tartıda fazla çıktım çok değildi ama moralim bozuldu :( kas şişmesi olması muhtemel dendi ama insanoğlu hemen zoru gördü mü kaçıyor işte :)

Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Hareketleri tam yapamasak da kilo verme ve incelme sağlanıyor mu (diyetle beraber yapacağım)

sabah saatlerinde mi akşam saatlerinde mi yapsam?

Teşekkürler..

Ben de bir ara başlamıştım fakat bıraktım çünkü çok zor geldi hareketler aslında 18. dakikaya kadar dayanabildim ama hareketleri ilk 2-3 gün tam yapamıyordum ve Jillian'ı yaptıktan sonra tartıda fazla çıktım çok değildi ama moralim bozuldu :( kas şişmesi olması muhtemel dendi ama insanoğlu hemen zoru gördü mü kaçıyor işte :)

Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Hareketleri tam yapamasak da kilo verme ve incelme sağlanıyor mu (diyetle beraber yapacağım)

sabah saatlerinde mi akşam saatlerinde mi yapsam?

Teşekkürler..

Diyetle beraber cok guzel sonuc elde edersin
Bende incelme oldu ve cok ta guzel
Diyet yapmadim ama bir ara 1kilo gitmis gorunuyordu geri geldi
Kiloyd takilmamak lazim cunku guzel inceltiyor

anlatıp duruyon şunu yaptım bunu yaptım..şu kadar inceldim..... bak nazara geldin işte......:4: dikkat et kendine .... her akşam sinsi sinsi yine sprunu yaptı mı bu kız diye kimi hasetle takip edecem ben..............

şaka bir yana dikkat et kendine.... aman diyim daha doğum bile yapmadın... bel fıtığı hamileyken cocuk aldırtır adama Allah muhafaza... azdırırsın cok dikkatli olmalısın...

anlatıp duruyon şunu yaptım bunu yaptım..şu kadar inceldim..... bak nazara geldin işte......:4: dikkat et kendine .... her akşam sinsi sinsi yine sprunu yaptı mı bu kız diye kimi hasetle takip edecem ben..............

şaka bir yana dikkat et kendine.... aman diyim daha doğum bile yapmadın... bel fıtığı hamileyken cocuk aldırtır adama Allah muhafaza... azdırırsın cok dikkatli olmalısın...

saolasın şekerim inşallah düzelirim. acillere gidip ağrı kesicileride yedim bu arada yarında beyin cerrahına gidicem bi mr ister artık :37: body revolution bitmicek galiba son ay lanetli gibi :))) 3. aya girdim ilk haftayı yaptım ankaraya gittim geldim ilk haftayı yapmamış sayıp tekrarladım 2. haftanın sonunda tutuldum 2 haftacığım kalmıştı fakat yalan oldu galiba :1: söz düzelip bşlarsam yaptıklarımı sülemicem hıh :19:

Back
X