Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

herkese merhaba..
bende yapmaya başladım jillianı 1/4 yaptım bugün
eski mesajları okumaktan bir türlü yazamamıştım buraya...
öncelikle movenius,kayra,ogltkn ve mervegun a çok teşekkürler deneyimlerini ve sonuçlarını bizle paylaşıp motive ettikleri için :)
özellkle moveniuscum seni çokk tebrik ediyorum azmine hayran kaldım

Eveeet iste ben bunu istiyoruuum. aradigim buuu. ay cok mutlu oldum.

TrulyScrumptious lutfen bana da gonderebilir misin?

diger topikte de yazdim bende jillianin 5 li dvd seti var. sifrelerini kirdigimizdan dolayi bilgisayarimda var. gerci orijinal dvd var elimde ama olsun yine dekirdim bilgisayarima ekledim. isteyen olursa verebilirim.

ben isterim.yollarsan çok memnun olurum.sevgilerimle

merhaba sekerler
Yeni yiliniz kutlu olsun
Yeni yilda daha hirsli daha azimli devam ederiz insAllah..
Ben tatildeyim :) acayip obura donustum tartiyi da kaldirdim moralimi bozmak istemiyorum..
10 gun sonra baslayacam Allah in izniyle..
Herkesi opuyorum..mutlu seneler

30 day shred mi yoksa ripped mi daha faydalı acaba 30 dayı 15 gun yaptm fakat rahatsızlandığm için bisüre bıraktım tekrar başlıycam ama hangisine karar veremedim yardımcı olun lütfen

30 day shred mi yoksa ripped mi daha faydalı acaba 30 dayı 15 gun yaptm fakat rahatsızlandığm için bisüre bıraktım tekrar başlıycam ama hangisine karar veremedim yardımcı olun lütfen

30 Day Shred'i Ripeed öncesi ısınma gibi yapıyoruz.. Eğer Ripped'i zorlanmadan yapıyorsan geçebilirsin kannımca.. ^^

-Bende sabah güzel bir başlangıç yapacağım inşallah.. Ripped'e kaldığın yerden devam edeceğim.. Ondan sonra neyi yapsam ki şimdi neyi öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
Sonunda w3/1 yapıldı.. Uzun bir aradan sonra yeniden başlamış bulunuyorum.. İnşallah ara vermeden tamamlayacağım Ripped'i sonrasına da bakacağız artık..

Selam kızlar,
yeni yılınız kutlu olsun..

merhaba sekerler
Yeni yiliniz kutlu olsun
Yeni yilda daha hirsli daha azimli devam ederiz insAllah..
Ben tatildeyim :) acayip obura donustum tartiyi da kaldirdim moralimi bozmak istemiyorum..
10 gun sonra baslayacam Allah in izniyle..
Herkesi opuyorum..mutlu seneler

Ben de çok sıkıntılı bi regl öncesi ve regl dönemi yaşadım.
reglim gecikti acaba mı dedim aslında biz eşimle henüz düşünmüyorduk çocuk filan ama acaba mı demek bile bi tuhaf hissettirdi..
Sonra regl oldum çok agrım oldu zaten moralim de bozuldu ara verdim .. Ripped week 1 bitti ara verdim ve bu akşam ripped week 2 den başlayacağım inşallah.

Aşırı yemelerime ve spora ara vermeme bugün itibarı ile bir son veriyorum yoksa popom büyüyo bu durumdan hiç ama hiç hoşlanmıyorum :26:
Ben de tartıyı kaldırdım apelsin hadi hayırlısı..
Mahzen yine yok:26:

Son düzenleme:
banish fat metobolism 'e başlamış bulunuyorum üç gündür :21: tam istediğim gibi cardio ağırlıklı 53 dk gibi ama ne yalan söyleyim
aylardır yapmayınca 30 dk yapıyorum şimdilik ona şükrettim :17: feci hamlamışım ilk iki gün aylar öncesi ilk başladığım duruma döndüm
resmen yürümekte,oturup kalkmakta zorlandım...

1/7 yide yapmış bulunuyorum :)

banish fat metobolism 'e başlamış bulunuyorum üç gündür :21: tam istediğim gibi cardio ağırlıklı 53 dk gibi ama ne yalan söyleyim
aylardır yapmayınca 30 dk yapıyorum şimdilik ona şükrettim :17: feci hamlamışım ilk iki gün aylar öncesi ilk başladığım duruma döndüm
resmen yürümekte,oturup kalkmakta zorlandım...

buda jillianın bi programı sanırım :) genel mi çalıştırıyor bölgesel mi ?

Selam kızlar umarım herkes iyidir
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.

o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor :(

2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..

beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.

o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor :(

2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..

Mahzencim cok uzuldum gercekten..hakkinda hayirlisi neyse o olsun..

selamlar
bir süredir 30 day shredi yapıyorum. level 2 yi 7 gündür yapıyorum ama daha çok bacak ve basen bölgesinde problemim var. jillianın Killer Buns and Thighs diye bir programı daha varmış kalça ve bacaklara yönelik.yapan var mı bu programı bu konuyla ilgili bana ne önerirsiniz. 30 day shred level 2yle birlikte Killer Buns and Thighs' i yapsam nasıl olur ???

Şimdilik hoşçakalın..

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Su akar yolunu bulur.:29:

Şimdilik hoşçakalın..

Mahzencim hoşgeldin senin de yeni yılın kutlu olsun..
çok üzüldüm gerçekten ama neyseki iş hayatında güzel gelişmeler varmış sevindim eşinle ise gerçekten çok çok üzüldüm umarım düzeltilmeyecek bi sorun yoktur, her iki taraf içinde hayırlısı...

Bana yetişmen mühim değil yeter ki sen geri dön her türlü beraberiz burada canım ya:29::29::29:
Çok öpüyorum..
selamlar
bir süredir 30 day shredi yapıyorum. level 2 yi 7 gündür yapıyorum ama daha çok bacak ve basen bölgesinde problemim var. jillianın Killer Buns and Thighs diye bir programı daha varmış kalça ve bacaklara yönelik.yapan var mı bu programı bu konuyla ilgili bana ne önerirsiniz. 30 day shred level 2yle birlikte Killer Buns and Thighs' i yapsam nasıl olur ???
killer buns and thighs etkili ama çok agır bir program..
en azından bana öyle geldi.

bence ondan önce nisbeten daha hafif olan 30 days shred ve sonrasında ripped olmalı ben de öyle yapıyorum benim de alt beden sorunlu..

Week 2 -1 i yapıyorum bugün...

konuyu baştan sona okuyacaktım ama okudum okudum baktım bitmiycek çok atlayarak okudum ama acayip motive oldum.yaklaşık 4 gündür kendimce fitnes plates ve zumba gibi değişken hareketler yapıyorum :1:artık jillian yapmaya karar verdim.şuan çok geç oldu ve yorgunum.yarın ilk işim ölçülerimi alıp başlaman olucak.:37: fazla kilom 4-5 kilo.aldığımı biliyordum ama bi türlü başlayamıyordum.taaaki eteklerim olmamaya başlayana kadar.dedim nereye kadar böyle devam ediceksin. :26: biyerden başlamak lazım.hemen kıstım boğazımı.:56: yorumlarınız beni güldürdü çok eğlendim okurken :1: he bide ölçü alırken fotoğraflarımıda çektiricem kocama :10: merakla bekliycem sonrada :27:

Back
X