Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level1/2 de bitti bu arada gunde 15.000-20.000 arası adım ayrıca haftada 1-2 pilates yapıyorum yedıklerıme cok dıkkat edıyorum hadı bakem ıns. sonuclar guzel olur:16::16::16::16:

maşallah canım azimlisin,ne ara kalktın da yaptın sporunu...bu gidişle evlilik yıldönümüne kadar fıstık olacaksın:46:

maşallah canım azimlisin,ne ara kalktın da yaptın sporunu...bu gidişle evlilik yıldönümüne kadar fıstık olacaksın:46:

tesekkürler canım 6aylık oglum var benım o 4-5 gıbı sabah kalkıyor doyuruyoruz babasıyla uyurlarken ben sporumu yapıyorum yoksa gun ıcınde vakıt ayırmak zor oluyor cok kucak ve ılgı delısı kucuk beyefendi fırsat vermıyor:52:

günaydın kızlar hadi kalkın sporunuzu yapın..ben saat 9da jiliancığımla level 1/8i tammaladım arkasına slim &siks pack yaptım bugün ayran detoksuna başlıyorum 10 gündür 500 gramcık vermişim hızlanmam lazım....apranaks yarışa başlıyalım ama şu ölçülerimi bir alayım pazartesi başlarız ok
:49:

günaydın kızlar hadi kalkın sporunuzu yapın..ben saat 9da jiliancığımla level 1/8i tammaladım arkasına slim &siks pack yaptım bugün ayran detoksuna başlıyorum 10 gündür 500 gramcık vermişim hızlanmam lazım....apranaks yarışa başlıyalım ama şu ölçülerimi bir alayım pazartesi başlarız ok
başlayalım valla yaaa...sabahtan beri pc başındayım,totomu kaldırıp başlasam iyi olacak...buraya yazmak çok iyi oluyor,hesap vermek zorunda hissediyorum kendimi...eşimle inanılmaz iddaya girdik o da spor salonuna gidiyor...31 mayısa kadar ben 10 kg o 20 kg verecek...hedef kızımın kotuna girebilmek :37:

salı günü alıcam ölçülerimi,aslında tam yapsaydım bugün ilk level bitecekti ne güzel,ayran detoksu zor olmuyor mu canım ya,bütün gün ayran mı içiyorsun sadece:44:

leslie ile 3 mil + 1/9 yapılmıştır :21: ama öldüm bittim,neredeyse shredi yarım bırakıyordum...sanırım 2 mil yeterli bana...

perşembe cuma bende yapıcam ne kadar verecegını merak edıyorum

olduğu gibi kopyalıyorum canım

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır.

buldum ayran diyetini...ay ben bütün gün sadece ayran içilecek sanmıştım :37:

iiii akşamlar kızlarrrr
benim bugün jillian level 1/ 2 .ci kez yaptım inanın ilk gün spordan önce ölçülerimi almıştım
ve biraz önce ölçtüm göğüs ölçüm 2 cm incelmişşşşşş:52:
eşim bile farketti asla bırakmak yokkkk
tabii diette yapıyorum kendi çapımda
inş 10 gün sonunda her bölgemden bol bol cm ler giderrrrrrrr

Son düzenleme:
çok moralim bozuk kızlar yaa:43: bu akşam k.validemlere gittik,kış başında kilo aldığım için yeni pantolon almıştım,zayıflayınca daraltırım nasılsa diye,o da ne :53:pantolona girdim ama hareket 0.bacakları sımsıkı...delircem valla gittikçe şişiyorum...ölüm diyeti mi yapsam ne :47:

kayınvalidem de doğum günü hediyesi ceket almış bana,giydim o da sımsıkı...kollar falan yapıştı,ceket değil bady gibi oldu :((((((((((((( kadın üzüldüğümü görünce 'değiştirme kartını'verdi ama olmazzzzz giricem bunun içine bak gör anne dedim of yaa offff:43:

iiii akşamlar kızlarrrr
benim bugün jillian level 1/ 2 .ci kez yaptım inanın ilk gün spordan önce ölçülerimi almıştım
ve biraz önce ölçtüm göğüs ölçüm 2 cm incelmişşşşşş:52:
eşim bile farketti asla bırakmak yokkkk
tabii diette yapıyorum kendi çapımda
inş 10 gün sonunda her bölgemden bol bol cm ler giderrrrrrrr

kız Allah iyiliğini versin emi 2 günde bir ölçersen 30 gün bitmez:1:

çok moralim bozuk kızlar yaa:43: bu akşam k.validemlere gittik,kış başında kilo aldığım için yeni pantolon almıştım,zayıflayınca daraltırım nasılsa diye,o da ne :53:pantolona girdim ama hareket 0.bacakları sımsıkı...delircem valla gittikçe şişiyorum...ölüm diyeti mi yapsam ne :47:

kayınvalidem de doğum günü hediyesi ceket almış bana,giydim o da sımsıkı...kollar falan yapıştı,ceket değil bady gibi oldu :((((((((((((( kadın üzüldüğümü görünce 'değiştirme kartını'verdi ama olmazzzzz giricem bunun içine bak gör anne dedim of yaa offff:43:

cnm bazen hakikaten şişiyoruz niye böle oluyo bende anlamadım:26:
olsun o pantolona da o cekete girersin bence sen kendine güven hem kilon çok değil benim kinin yanında:17::9:
ne dieti yaparsan yap herşeyden az ye ben öle yapıyorum başka türlü kaldırmıyo benim bünyem...

kız Allah iyiliğini versin emi 2 günde bir ölçersen 30 gün bitmez:1:

ne yapıyım yaaa merak ettim biraz fark görünce bakıyım dedim yok hergün ölçmeme sadece bugün ölçtüm 10 gün dolsun bakıcam tekrar
diette yapıyorum tabii etkisi onunda var da ne bilim çok hoşuma gitti incelmek:9::16:

bakma bende zor tutuyorum kendimi ölçmemek için...salı günü ölçüm günü, ilk level bitecek yazarım buraya farkları...

ben bir de öncesinde ısınma amaçlı leslie ile 2 mil yürüsem mi diyorum sonra da acaba çok yüklenmesem mi diyorum ama hemen sonuç almak istiyorum ya..kendimce az az herşeyden yiyerek diyette yapıyorum ama şu anda önümde bir kase çerez var ve ben yiyiyorum :37:

dediğini duyuyorum ' sen böyle ye ye zor girersin o pantolona':17:

bakma bende zor tutuyorum kendimi ölçmemek için...salı günü ölçüm günü, ilk level bitecek yazarım buraya farkları...

ben bir de öncesinde ısınma amaçlı leslie ile 2 mil yürüsem mi diyorum sonra da acaba çok yüklenmesem mi diyorum ama hemen sonuç almak istiyorum ya..kendimce az az herşeyden yiyerek diyette yapıyorum ama şu anda önümde bir kase çerez var ve ben yiyiyorum :37:

dediğini duyuyorum ' sen böyle ye ye zor girersin o pantolona':17:

bende tam anlamıyla yeni başladım bu sporu yapmaya
inş hepimiz istediğimiz kiilolara geliriz
bende biraz önce fındık yedim yemeden de olmuyo cnmmmm:9::9:
eğer ağır gelmezzse yap bence o 2 mili de ben aralarda fitness ve hafta da 2 gün yüzmeye gidiyorum
o pantolona gireceksin gör bak:34:

Level 1-2. biraz önce bitti, onun öncesinde de callanetics yapmıştım. Artık başka bi şey yapmaya zaman ve halim kalmadı :17:

Bu arada yarın ve salı ayran detoksunu denemeyi düşünüyorum, bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

ben de yapıcam ayran detoksunu ama yarın tartı günü,kaç kilo verdiğimi bilmem lazım,verdiysem tabii

Back
X