Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

selam kizlar
Benim bugun ripped 1/6 gunum
Su meshur ayran detoksunu yapmak istiyorum herkes yapmis sonuc almislar
Ama benim malzemelerim yok
Nohut ve pirincten yapsam olur mu ya
Bulgur da yok mercimek te
Birseyler yapmam lazim ayni kiloda geziyorum 1 yildir gram gitmiyor
Yada sonuc aldiginiz sok diyet tarzinda onerebileceginiz birsey var mi
Cevap bekliyorum :)

selam kizlar
Benim bugun ripped 1/6 gunum
Su meshur ayran detoksunu yapmak istiyorum herkes yapmis sonuc almislar
Ama benim malzemelerim yok
Nohut ve pirincten yapsam olur mu ya
Bulgur da yok mercimek te
Birseyler yapmam lazim ayni kiloda geziyorum 1 yildir gram gitmiyor
Yada sonuc aldiginiz sok diyet tarzinda onerebileceginiz birsey var mi
Cevap bekliyorum :)

canım malzemelerin birebir aynı olması lazım başka şeyle değiştiremiyorsun malzemeleri alınca başlarsın patates diyetini deneyebilirsin bende doğumden sonra 78 de çakılı kalmıştım ilk patates diyetini yapmıştım 3 kilo vermiştim gerçi birebir uygulamamıştım sonrasınde 2 kere ayran detoksu yaptım onlardada kilo verdim bende zor kilo veriyorum bu ikisi bana iyi geldi başkada denemedim bi diyet şok diyetleri tercih etme bence inşalaah verirsin kilolarını...

1 mil + 1/10 yapılmıştır...sanırım kalori hesabı diyette yapıcam...kendi kendime yaptığım zaman kilo veremiyorum sanki...bazı arkadaşlar kalori sepetinde hesaplıyorlarmış hedef kilon,ne kadar süre,günlük kalori ihtiyacın vs. şu ana kadar 444 cal almışım ama açım ben :56:

1 mil + 1/10 yapılmıştır...sanırım kalori hesabı diyette yapıcam...kendi kendime yaptığım zaman kilo veremiyorum sanki...bazı arkadaşlar kalori sepetinde hesaplıyorlarmış hedef kilon,ne kadar süre,günlük kalori ihtiyacın vs. şu ana kadar 444 cal almışım ama açım ben :56:

kalori cetveline göre yiyebiirsin bence birsürü şey yiyoruz hangisi kaç kolori bilmiyoruz deneyebilirsin.. ben karataya uymaya çalışıyorum onun önerileri bana daha doğru geliyo diğerlerinde günde bilmem kaç öğün dahada alırım ben kilo. ceviz ve fındık günde 1 çay bardağı tüketebilirsin hem tok tutuyo hem besleyici ben artık yiyorum onları önceden korkuyodum kalori sebetine bende bakıcam bi..

kalori cetveline göre yiyebiirsin bence birsürü şey yiyoruz hangisi kaç kolori bilmiyoruz deneyebilirsin.. ben karataya uymaya çalışıyorum onun önerileri bana daha doğru geliyo diğerlerinde günde bilmem kaç öğün dahada alırım ben kilo. ceviz ve fındık günde 1 çay bardağı tüketebilirsin hem tok tutuyo hem besleyici ben artık yiyorum onları önceden korkuyodum kalori sebetine bende bakıcam bi..

bide dukan dieti varmıs benımde dıet yapmam lazım kendım dıkkat etmekle olmuyor ne yapsam????

ben 5. günde kestim canım 1,5 kilo gitti

hımm hiç verememekten iyi bence ama hayal kırıklığı yaşamamışsındır inşallah :( ayranlada yaklaşık bukadar gider sanırım gerçi bünye meselesi bide zayıfsın sen maşallah... bende patates yapacaktım ama 1 hafta gözümde büyüdü bu haftada erteledim malesef embelim ben yaa :30::25:

Hedef: 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Günlük kalori: 700 Kcal
Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir.
Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN

bu diet nasıl sizce????Hedef: 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir.
Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

1. GÜN
2. GÜN

buğday ruşeymi varmış ya öğünlerden önce bir yemek kaşığı yıyormussun mıgden sısıyormus az yıyormussun yada aksam ogunlerınde bır kasede bıraz yogurtla karıstırıp yıyormussun aksam baska bısey yemıyormussun cok doyurucuymus esım alcak bugun dun baktım burada tarıhı gecmıstı aksam ogunlerıne onunla baslıyım dıyorum

Arkadaşlar bu ayran detoksunda yaptığımızın hepsi 1 günde bitmeli mi? Bi de 2 saatte bir kase mi yiyoruz? :30:

evet her güne yeni karışım 2 saatte bi yiyosun ama bana o karışım fazla gelmişti döktüm hep kalanını ertesi güne yeni yapıyosun genelde karışım artıyo tabi erken kalkıyosan bilemem ben 11 de kahvaltı yapıyorum bana hep fazla geliyo karışım artık bende az yapıyorum..

bu diet nasıl sizce????Hedef: 2 günde ortalama 2-3 kilo.

1. GÜN
2. GÜN

güzele benziyo denenebilir protein ağırlıklı evde olan şeyler olabilir yapmayı düşünüyomusun...

başlayalım valla yaaa...sabahtan beri pc başındayım,totomu kaldırıp başlasam iyi olacak...buraya yazmak çok iyi oluyor,hesap vermek zorunda hissediyorum kendimi...eşimle inanılmaz iddaya girdik o da spor salonuna gidiyor...31 mayısa kadar ben 10 kg o 20 kg verecek...hedef kızımın kotuna girebilmek :37:

salı günü alıcam ölçülerimi,aslında tam yapsaydım bugün ilk level bitecekti ne güzel,ayran detoksu zor olmuyor mu canım ya,bütün gün ayran mı içiyorsun sadece:44:
Ben sağlıksız şok diyetlere karşıyım ama ayran detoksu içime sindi çünkü kahvaltıda yumurta yemen bile seni gün boyu tok tututor..Zaten tarifte bol proteinli bir çorba ...mercimek nohut bulgur ayranıda koyu yapıyorum bolda nane daha ne olsun..ben haşlanmış nohutumu ve mercimeğimi buzlukta saklıyodum zaten..(yeşil mercimeği bigece tuzlu suda beklet buzluğa at 5 dakkada haşlanıyor) bi bulguru haşlıyorum ama o bile saklanabilir pratik bide..bugün başlayamadım yarın inş.... kızı uyutayım level 1-9u yapıcam...bugün dambıl almaya çıktık eşimle 1er kiloluklardan alacaktım eşim oyuncak gibi bence 2 şer kiloluk al dedi kafamı karıştırdı.:27:...Yarın ölçüleri paylaşalım bakalım bir ay sonunda ne olacak..:49:

level 1/ 3.cü benimde bugün bitti
geriye kaldı bi hafta
sonunda ölçülerim ne olacak acabaaa:44:

Sadece Jillian ne kadar etkilidir acaba? Mart sonuna kadar süre koymuştum kendime 55 olmak için ama spor olarak sadece bu az gibi :44:
Yani bunun diğer seviyelerini de aynı anda götürsek nasıl olur :)

Back
X