Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

diyetisyene gitmiyorum canm ama önceden gittiğim listeyi uyguluyorum.aklıma dediğin geldi ama vücudumdada şişme hissediyorum sanki

diyetisyene gitmiyorum canm ama önceden gittiğim listeyi uyguluyorum.aklıma dediğin geldi ama vücudumdada şişme hissediyorum sanki

Yok yok hiç endişelenme :) yanlış bişey yapmıyosun arkadaşın dediği gibi kas kütlesi artıyo,bu kilo vermekten daha önemli bence,tartıda ağırlığın artması bu yüzden,sen ölçü alarak devam et o zaman farkı görüceksin :)

saolun kızlar ya :) 1 aydır plates yapıyorum aralıksız. sıkılaştığımı ve şekillendiğimi hissediyordum çevremde de olumlu tepkiler almaya başladım ama gel gör ki 1 ayın sonunda tartıya çıkınca moral motivasyon sıfır.. kilo sabit..

evet bende jillian yapptım hemde 3 setini birden bende sıkılaştım ama kilom oynamadı bialkis kilomda artış oldu jillian galib akas yaptırıyo bende anlamadım bende bıraktım acayip etkili de bide kilodan gitseydi:26::26:

kızlar ben daha önce 30 gün uyguladım ve benimde 1 kilo falan fazla cıktığım oldu hemde diyet yapmadan yaptım ben ve spordan sonra aşırı karnımın acıktığını hissediyordum.48 kiloya inmeye calısırken 51 le bitirdim sporu.Şuan tekrar basladım 53 olmusumdur veremedim hiç sadece incelmistim.Bir kac ay peş peşe 30 günlük programı yapmayı dusunuyorum ciddi anlamda inceltiyor cünkü.Eğer kas ağırlığım yüzünden 60lara kadar cıkarsam tartıda bu sporu bırakıp cardio calısırım yada diyet uygularım herhangi bilemiyorum artık baska cözüm bulamıyorum:)

yok cnm o kadar olmaz ya60'a kadar çıkmazsın bence,ben son 2 aydır diyet yapmıyorum hala jillian yapıyorum kilomda aynı:44:yine inceltiyo ayda bi kaç cm,acaba shredmi kas artışı yapıyo anlayamadım

daha önce level biri tamamlayıp bırakmıştım
şimdi yeniden başladım bugün ikinci günümdeyim umarım tamamlarım bu kez

level2'de çok zorlandımmm... hep hareketleri basit yapan o kızı izledim :)) kardiyo hareketleri de çok zor bence... 10 gün nasıl geçer bilmiyorum. öyle böyle terlemedim. bir kaç kez durup yüzümü gözümü silmek zorunda kaldım o dereceee...

2-3 gün geçsin level 2 ye de alışırsın en hızlı ve zevkli olanı level2 gelmişti bana.

level 2 1 e gore daha zor gelmisti bana 3 se daha cabuk bitiyor nasil bittigini anlamiyorsun fakat 1 hareketi varki o cok zorluyordu ama alisiyorsun 2 yapmadan sonra

Ya herkes mi kilo aldı bu egzersizleri yapınca ben kilo da vermek istiyorum 2 gündür önce yürüyüş yarım saat sonra bunu yapıyordum ama yapmasam mı ki

Ya herkes mi kilo aldı bu egzersizleri yapınca ben kilo da vermek istiyorum 2 gündür önce yürüyüş yarım saat sonra bunu yapıyordum ama yapmasam mı ki
kilo olrak düşünme lütfen. Kas kütlesinde artık olabilir ama sıkılaşıyorsun; tartıda giden az olur ama sıkılaşma olduğu için görüntüde sanki daha çok vermişsin gibi olur; zaten amaç incelmek değil mi

level 2 1 e gore daha zor gelmisti bana 3 se daha cabuk bitiyor nasil bittigini anlamiyorsun fakat 1 hareketi varki o cok zorluyordu ama alisiyorsun 2 yapmadan sonra

sen 30 günü de tamamladın mı peki? ben level2/5'teyim şuan evet sıkılaşıyorum orası kesin de işte tartıda da ben azalma görmek istiyorum biraz da olsa... sen verebildin mi hiç kilo yoksa aldın mı?

peki merak ettim kilo olarak bir şey farketti mi? azalış, artış, sabit kalış? :)
bende en fazla 1 kilo farketmişti ama ben jilyın haricinde pilatese ve fitness a gidiyordum haftada 3 gün deli danalar gibi tepiniyordum. Kilo değil de daha çok görüntüde farketmişti spora gelen bir kadın beni jılyından sonra gördüğünde sen çok kilo vermişsin demişti.

ben de kalori sayımına başladım

evet ben de kalori sayıyorum ve bence çok etkili. yani kilo bakımından etkisini görmedim ama aslında az yediğimizi zannedip o kadar çok yiyomuşuz ki onu anlamada çok iyi oldu bana :) şimdilik ortalama 1200 kalori ile gidiyorum ki aslında baya sıkı bir diyet oluyor 1200 kalori. normalde kulağa 1200 kalori günde çokmuş gibi geliyor ama değil valla. 1200ü geçmemek için baya çaba sarfediyorum :)

benim de hedefim 1200 kalori ama ben dünü 1000 kaloriyle kapattım
bugün de henüz 375 teyim.
gerçekten aslında önceden çok şey yiyormuşuz ben de anlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…