Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Cnm ben 30 day e baktım bana göre olmadığı için Jillian killeri seçtim.Orda istediğin gibi çalışıyo bacakların dış kısmı iç kısımları üst bacak kalçada çalışıyo zorluyo yaparken.Brazil'e gelince sırf kalça hareketleri yok bacak için ayrı videosu var High&Thigh diye lastikle yapılıyo önce ayakta yapılan hareketler sonra yerde yapılan hareketler var.Yan yatılan pozisyonların çoğu zorlayıcı hareketler bacaklarım yanıyo yaparken resmen etkili olmaması mümkün değil.ilk zamanlar lastiğin orta zorlukta olanını yaptım sonra alıştıkça sert olanına geçtim.Vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş zora doğru gitmek gerekiyo.Ben 12 hafta hem kalça hem bacak için 2 videoyuda arka arkaya yaptım.Bir müddet sonra bacaklarının toparlanıp daraldığını görüyosun.Kalça için olanını değilde bacak için olan videoyuda yaparsın.Benim Jill bitsin Brazil'e dönüş yapacam

Tatlım ben seni 30 day yapıyorsun sanıyordum .Jillian Killer dün yaptım hareketler zaten 30 day yaptıklarımız gibi .:16: ona devam etmeyi planlıyorum .
High&Thigh çok etkili :31: videosuna youtubeden bir bakayım .Pilates yapmak için önceden lastik almıştım evde duruyor ,onunla yapabilirim galiba .
Çok sağol tatlım inanılmaz yardımcı oldun bana .:29:

level1/1 tamamlandı haydı bısmıllaah:1::1:

ilk basta bıraz zorladım ama nasıl bıttı yarım saat anlamadım sımdıye kadar nasıl yapmamısım bılmıomkı..
yanlız bıse farkettım kızlar her harekette karın acırmı ya resmen calısıo yanı bellı:46::46:

terım sogumadan mekıklerımıde cekım...

videoda ne varsa aynını yaıyoruz canım... ek olarak slim pack,killer, mari winsor vs videoları yapanlar var....

1 er kiloluk dambılla yapıyoruz... ben hic ölcü almadım benim sorunum göbek ve yan karın simitlerim yani..bende sonuc mükemmel.. bacak basen tabiki inceldi ama ağırlık olarak bel göbek ve sırtımdan gitmiş.. selülitlerim yok olmaya başladı... kiii dehşetti... tabi başka videolarda var.. sen bilirsin tabiki karar senin.. geri sayfalarda resimler var bulailirsen...kalca basen icin arkadaşlar buna ek olarak mari winsor plates yapıyorlar...onlarada bakabilirsin

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için ,benimde sorunum sizinle aynı ve okudukça başarabilirsin kızım diyorum :))
Ben 3 kiloyla başlamıştım dambıllara 3partı bu 10 günlük sürede hep yapacağız herhalde .İşe yarasa da şöylee kıyafetlerden taşmasa göbecik

6w6p level 1/18 yapılacak bugün iftardan hemen önce yapmayı planlıyorum. kilom yine takıldı 70.5 höff bi çatır çatır kilo veremedim :9:

Kayra hayırlı olsun bu arada :) inş ripped ile mutlu olursun ben bu kadar ilerlemişken bırakamıyorum 6w6packi level 2 den umutluyum 30 ds de 2. level sonunda baya fark etmişti umarım bundada tümü bitince fark muazzam olur

Son düzenleme:
6w6p level 1/18 yapılacak bugün iftardan hemen önce yapmayı planlıyorum. kilom yine takıldı 70.5 höff bi çatır çatır kilo veremedim :9:

Kayra hayırlı olsun bu arada :) inş ripped ile mutlu olursun ben bu kadar ilerlemişken bırakamıyorum 6w6packi level 2 den umutluyum 30 ds de 2. level sonunda baya fark etmişti umarım bundada tümü bitince fark muazzam olur

ohhh canım yaaaa.. rahatladım valla... spor dediğin yormalı azcık dimi.... 6 w6p yoramadı beni... terledim ama şöyle kan ter icinde kalmadım... hareketleri yaparken yorulmadım... sırf mekik... evet benim göbeğe mekik gerek ama... kardiyosuz olmuyor valla.. bu yağlar ısınmalşı erimeli dimi yaaaa........nefes nefese bitirdim dün akşam.... bacaklarım acıyordu ama ben hala yapmaya calışıyordum..... yaşasın eziyetttt

:26::26: KIZLAR BU KONUDA OK KARARSIZIM :26::26:

kızlar ben 23 kilo vermiştim ve maalesef spora pek önem vermeden. tabii ne oldu babaannemin vücudunun kopyası çok sarktım. etlerim yumuşadı. yürürken bacaklarım titriyor. o derece.
ama jillian yapmaya başladım. buna ek olarak da kol, bacak ve karın egzersizleri yapıyorum. süreyi ve egzersizleri yavaş yavaş arttırıcam.
şimdi benim vermem gereken biraz daha kilom var. sorum şu:
sizce ilk önce toparlanana kadar diyetsiz spor mu yapsam
yoksa sıkı bir diyetle spora devam mı etsem?
benim ilk hedefim sıkılaşmaktı. ta ki bu sabah annemin kiloma laf etmesiyle.
napayım şimdi ben?:18:

KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Ayrıca indiecandy arkadasım Jillian banada erkeksi geliyor yüz tipi falan ama kendisinin lezbiyen olduğunu biliyormuydunuz belki bundanda kaynaklanıyor olabilir :)

Lezbiyen mi:53:
Ama facebookunda erkek arkadaşıyla resimleri var,hatta altına yorum yapmış işte benim erkeğim falan diye:44:

Lezbiyen mi:53:
Ama facebookunda erkek arkadaşıyla resimleri var,hatta altına yorum yapmış işte benim erkeğim falan diye:44:
Bende şaşırdım şimdi bende facebookta gördüm adamın fotolarını.Ben bide şeyi merak ettim 2 tane çocuk var biri zenci çok tatlı bir kız çocuğu onu evlatlık aldı heralde diğeride beyaz kendi çocuğumu acaba yoksa onudamı evlatlık aldı acep merak ettim şimdi.:26:

Bu arada kızlar eşim dün tartıya pil almış ve tartıldım 1 kilo vermişim.Ben hayatımda ilk defa Ramazan ayında kilo verdim.Genelde Ramazan'da kilo alırdım.
Tatlımı,meyvemi,pidemi yiyorum ama midemi rahatsız etmeyecek şekilde kesinlikle doldurmuyorum.
Arkadaşımızında dediği gibi temiz doyuyorum.
Tabiiki çayımı içmeye devam ediyorum ve Jili'yi aksatmıyorum.Şimdi Mari Winsor'a da başladım,slim&six packta yapıyorum oh mis:)
İnşallah gidecek bu kilolar:)

Jillianın özel hayatını masaya yatırmışsınız kızlar :1: yüzünün erkeksi olmasının lezbiyenlikle ne gibi bir alakası olabilir ki arkadaşlar .Bence fıstık gibi bir hatun :16: bir burun yaptırsa tam olacak .Allah afettsin burnu harbiden kötü görünüyor neyse kendisinin lezbiyen olduğunu da sanmıyorum .
Face olan arkadaşlar iyice baksınlar bakalım :) feci merak ettim :1:

Son düzenleme:
Bende şaşırdım şimdi bende facebookta gördüm adamın fotolarını.Ben bide şeyi merak ettim 2 tane çocuk var biri zenci çok tatlı bir kız çocuğu onu evlatlık aldı heralde diğeride beyaz kendi çocuğumu acaba yoksa onudamı evlatlık aldı acep merak ettim şimdi.:26:

Kendi çocuğu yok diye biliyorum canım ama olabilirde:)Bu jili her an herşeyi yapabilir:9:

Şimdi kişisel resimlerine baktım canımda hiç çocuk resmi yok,büyük bir ihtimal onlar hayranlarıdır,bir çok çocukla resmi var.

arkadaşlar jillian bir lezbiyen hayat arkadaşı da heidi rhodes.
kendilerinin biri evlatlık biri transfer olmak üzere 2 çocukları bulunuyor.
ayrıca wiki de biseksüel olduğundan bahsedilmiş.

:26::26: KIZLAR BU KONUDA OK KARARSIZIM :26::26:

kızlar ben 23 kilo vermiştim ve maalesef spora pek önem vermeden. tabii ne oldu babaannemin vücudunun kopyası çok sarktım. etlerim yumuşadı. yürürken bacaklarım titriyor. o derece.
ama jillian yapmaya başladım. buna ek olarak da kol, bacak ve karın egzersizleri yapıyorum. süreyi ve egzersizleri yavaş yavaş arttırıcam.
şimdi benim vermem gereken biraz daha kilom var. sorum şu:
sizce ilk önce toparlanana kadar diyetsiz spor mu yapsam
yoksa sıkı bir diyetle spora devam mı etsem?
benim ilk hedefim sıkılaşmaktı. ta ki bu sabah annemin kiloma laf etmesiyle.
napayım şimdi ben?:18:

KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

diyetle birlikte spora devam et hem kilo vermene yardımcı olur ve vücut sıkılastıkca verdiğin kilo daha net belli olur :34::54:

Back
X