Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sorun bendemi anlamadım ama kesinlikle nefes nefese kaldım dizlerime yüklenen hareket çok fazla zaten bi hareket var çözene kadar ne yaptım allah bilir :D dambıl bacak arasından geçiyo falan

hareketi hatırladım okuyunca, herzamanki gibi seyrederken kolayMIŞ gibi görünüyodu:37:

he heee herkesi motive etmişim ama beni kim motive etsin.. 5 gün ara verdim.. baştan başlamam lazım... ama hala başlayamadım yahu... 4 gün hastalık dedik.. dün gecede eşim rahatsızdı hep dışarıda olunca oruc ve sıcak carpmış.... ben spor yaparken cocuklar ağlar ve yatağından kalkmasın diye yapamadım....eee ayıp olurdu o kac gündür bana bakıyordu dimi...benim ikizlerim gece uykusunu hala tam olarak uyumuyor... birkac defa kalkıyorlar....

motivasyon istiyosan kendi fotoğraflarına bak..başlangıç fotosunda göbek kısmında, elbisenin desenleri ne kadar da büyük görünüyo farkındamısın? göbekten elbise gerilirken desen de büyümüş..bi de son fotoya bak...desenlerin boyutlarını karşılaştırsan al sana MOTİVASYON...hadiiii kuşum..azim senin soyadın.

Kayra
acaip farketmiş ilk resimlerinle son resim arası. durmak yok devam. bende senin kadar gibiyim sanırım ..
paylaşmak isterdim resimlerimi ama öyle bir fark yok henüz bende.
inşallah 12 gün sonra 3.level sonunda yni paylaşacağım.
Umarım düzbir karnımız olur ve bu göbeeekk bir daha gelmez.....

kızlar link bulamıyorum özelden msj atamıyorum toplam 7 msj attığım için ben linki nasıl alabilirim:)

linklerin hepsi 277. sayfada ;)

bu arada baldırlarım yanar diyodum ya bacaklarda birşey yok ama totom acıyo :))) level 1 e başladığımdada totom acımıştı onda üst taraftı şimdi tam yanlar :))))) nedir benim bu totodan çektiğim yahu.

Son düzenleme:
Kayra
acaip farketmiş ilk resimlerinle son resim arası. durmak yok devam. bende senin kadar gibiyim sanırım ..
paylaşmak isterdim resimlerimi ama öyle bir fark yok henüz bende.
inşallah 12 gün sonra 3.level sonunda yni paylaşacağım.
Umarım düzbir karnımız olur ve bu göbeeekk bir daha gelmez.....

teşekkür ederim şekerim darısı başına inşallah

Benim de sahur level 2 bitti bugün inşallah 3 olacağım. Kayra mükemmel bir değişim bu ya sen ne kadar zamanda nasil ne yaparak bunu basardın helal olsun

merhaba kızlar,
şu bacağımdaki ağrı bugün de ayn şekilde sürdü gitti.
ama öyle ağrı deyip geçemeyeceğim...
sanki gripmişim gibi halsizlik, başağrısı ve yorgunlukla uyku hali..
netten araştırıp duruyorum, laktik asit birikmesi neymiş anacım...

okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu koltuğa yanaşıp direk kendini yerçekimine bırakmak süretiyle oturma girişimimi sonlandıracak şey aktif dinlenmeymiş...
bu aktif dinlenme normal tempoda yürüyüş gibi falan herhalde..
bu konuda bilginiz var mı??
çok ihtiyacım var.
özellikle merdivenden inmek benim için ölüm...

yani buna benzer bir acıyı bundan 8 yıl önce sezeryandan sonra ilk ayağımı yere basıp ayağa kalkarken yaşamıştım...
kendine 15 dakikada günlerce sürecek unutamayacağın acıyı yaşat deseler bundan iyisini yapamazdım herhalde:52:

kimseler yok mu buralarda...
ben napiim bi akıl verin, birazn önce şu ağrılardan kurtulup şu üstümdeki çalışma azmi geçmeden spora başlamak istiyorum.
kızlar siz ilk başlarda bu ağrılardan kurtulmak için neler yaptınız...
bi el atın bana:14:

kimseler yok mu buralarda...
ben napiim bi akıl verin, birazn önce şu ağrılardan kurtulup şu üstümdeki çalışma azmi geçmeden spora başlamak istiyorum.
kızlar siz ilk başlarda bu ağrılardan kurtulmak için neler yaptınız...
bi el atın bana:14:

hamlık ağrısı neren çalıştıysa dayak yemiş gibi ağrıyor yeni levellara geçişte bende oluyo dün 6w6p level 2 ye geçtim yanlarım ve totomda acı var. Masaj aletin varsa kas gevşetici sürüp masaj yapılabilir bana hep iyi gelmiştir.

hamlık ağrısı neren çalıştıysa dayak yemiş gibi ağrıyor yeni levellara geçişte bende oluyo dün 6w6p level 2 ye geçtim yanlarım ve totomda acı var. Masaj aletin varsa kas gevşetici sürüp masaj yapılabilir bana hep iyi gelmiştir.

teşekkür ederim tavsiyelerin için, ne yapacağımı şaşırdım, ben genel olarak spor yapan biriyim 2 yıl teakwondo antremeni yaptım ardından fitness, step..evde koşu bandı pilates setleri dambıllar bilimum aletim vardır, 12 ay haftada en az 1 saat aktif yüzerim, yani ben kendimi bu hale nasıl getirdim anlayamadım, canım yandığı kadar sinirlerim de bozuk, resmen kendimi felç ettim, bi klozete oturuşum var, görsen için ağlar..tabi kahkahalarla da gülersin....

bu arada 2 gündür iki ayrı kas gevşetici ilaç alıp bir kerede merham sürdüm..ama nafile tık demedi.
sizce bu ağrıda boyun tutulası gibi ilaç alsan 1 hafta almasan 7 günde mi geçer???ne dersiniz?

Back
X