- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.481
sorun bendemi anlamadım ama kesinlikle nefes nefese kaldım dizlerime yüklenen hareket çok fazla zaten bi hareket var çözene kadar ne yaptım allah bilirdambıl bacak arasından geçiyo falan
hareketi hatırladım okuyunca, herzamanki gibi seyrederken kolayMIŞ gibi görünüyodu

he heee herkesi motive etmişim ama beni kim motive etsin.. 5 gün ara verdim.. baştan başlamam lazım... ama hala başlayamadım yahu... 4 gün hastalık dedik.. dün gecede eşim rahatsızdı hep dışarıda olunca oruc ve sıcak carpmış.... ben spor yaparken cocuklar ağlar ve yatağından kalkmasın diye yapamadım....eee ayıp olurdu o kac gündür bana bakıyordu dimi...benim ikizlerim gece uykusunu hala tam olarak uyumuyor... birkac defa kalkıyorlar....
motivasyon istiyosan kendi fotoğraflarına bak..başlangıç fotosunda göbek kısmında, elbisenin desenleri ne kadar da büyük görünüyo farkındamısın? göbekten elbise gerilirken desen de büyümüş..bi de son fotoya bak...desenlerin boyutlarını karşılaştırsan al sana MOTİVASYON...hadiiii kuşum..azim senin soyadın.