Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben burdayım...level 1 /5 bitti ama akşam yapmak için çook zorladım kendimi...üstelik perşembe gününe misafirim geliyormuş. Yatılı, bayramda bendeler yani. Onlar varken nasıl yapıcam:50: Yine mi yarım kalacak:5: bu arada sırtım çok rahatsız ediyor. iş yerinde yapılabilecek sırt egzersizi arıyorum nette. ayakkabı olayı kesinlikle doğru...ben ayakkabısız yapamıyorum. zaten level1'deki side plank'i ayakkabısız yapanı alnından öpmek lazım :)

ee sen kilonla yorumlardan bahsetmiyorsun hiç, herkes şoke oldu desene?

işte benimde tek korkum biyere gidince yada birileri gelince kendimi salıp levelları yarım bırakmak sonra toparlamak zor oluyo. Ama sen salmicaksın biz motive edicez seni burdan ;)
bu arada ayakkabı olayında öpün alnımdan side planki yaptım ayakkabısız halı kabartmalıydı düz yerlerini arıyodum resmen :37: kilo konusuna gelinde 69,700 ile buluştum giderken giydiğim kotlar belimden düşüyor zaten yanımda götürdüklerimin de bellerini daraltmıştım ordayken üst bedende M ile L arasında sıkıştı resmen :))) bazısında m bazısında L oluyo. Bu kış masraflı olacak gibi kıyafetlerim hep xL yada xxl idi :)

movenius,
sendeki fark da büyük o vakit..keşke en başında da foto çekseydin..neyse bu level sonunu merakediyorum ben.
ölçü almışmıydın? motivasyon tamam yapçaksınız da, misafirlerin yanında nasıl yapçam ben sporumu yaw :'( sabah erken kalkayım desem, zaten çocuklarım en geç 7 de uyanıyorlar. Daha ne kadar erken kalkılır ki:84:

30 ds level3'ün 2.günü bittiiiiiiiii:32::32::32:

şafak 8:9::9::9:

yarın memlekete gitcem, bayramda bile kardeşimin odasına geçip yapmayı düşünüyorum valla... eğer hiç ara vermemeyi başarırsam bayramın son günü inşaAllah bitirmiş olcammmm:32::32::32:

Gaza geldik ailece yarın d&r a gidip bakıcım alıcım bulursam annem zatn 20 kilo vermenin etkisiyle iyice sarkmış durumda biz de sikilasirsak fena mı olur :21: yarın olsunda gideyim

ısınma hareketlerinde daha geberdim

oğlumda 2.5 yaşında yanımda yapıyo
ben oturdukça kalk diye çekiştiriyo beni

dizlerimin üstü tutuldu sanki
aynısını yapamıyorum

hele şınav hiç çekemedim

yarınçar kg su dambılların yerini tutar mı????

arkadaşlar,bu egzersiz hakkında beni biraz aydınlatabilir misiniz?şu an 89 kiloyum ve 4 ay içinde en az 15 kilo vermem gerekiyor.

10'ar günlük 3 level'dan oluşuyo canım. Eğer bu proramın yanında rejim de yaparsan 15 kilo vermeden 15 kilo vermiş gibi görünürsün... Bu program toplam 30 gün sürüyo. Jillian michaels yaz youtube'da 30 day shred level 1, level2 ve level 3 ayrı ayrı var zaten.

bugunku spor serüvenim 55 dk tempolu yürüyüş + jillian 1/5 yarıladım ilk leveli bakalım devam ediyorum.şimdilik net bir değişim görmedim 3. haftam diyette yapıyorum 2.300 gr verebildim biraz zor veriyorum ama gidiyor sonuçta + çıkmaktan iyidir almamak :)

Şekerler 2/8 i yapıcam bugün çok sıktıı hemen level 3 e geçesim var:52: Ölçtüm belimi 4 cm incelmiş ama daha şişliğin var regldim,cuma günü tam ölçüp yazarım buraya,ama bacaklarım bayağı inceldi daha çok farkediyo pantolonlarımda :10:

Bayram dönüşü ben de başlayabilirim :)
Şimdi başlarsam bayramda yarım kalacak.
Keşke zamanında başladığım sporları bırakmasaydım şimdiye tığ olmuştum :9:

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ....

ben şu saate kadar yapamadım.. kızlar inat etti bu gece gec uyudular 12 gibi.... sonra büyük kızımla Kuran okuduk.. yeni öğrendi teyzelerii..... az önce ikizlerden biri geri uyandı onu uyutmaya calışıyorum..... yaw ben yapamadığım zaman hesap verme gereği duyuyorum sizde de öylemi.. sanırsın dersime calışamadım öğretmen kızcak..........

Back
X