Tuannan,
ben iki doğum yapmış bir kadın olarak, o kocaman göbeğimden kurtulmuşsam, ve şuan neredeyse düz bir karına sahipsem, sen neden inanmıyorsun yapabileceğine? seni çok umutsuz gördüm. lütfen toparla kendini. sen sporunu belki 1 ay yaptın evet ama beslenmen yanlıştı...başlangıçta yemene hiç dikkat etmedin, sonrasında ise yoğurtla işi götürmeye çalıştın. inan beslenme bu işin kilit noktası. istediğin kadar jillian yap, abartı yemeye devam edersen kg versen bile göbek gitmiyor. ben birazcık fazla yesem göbeğim yine çıkıyor. bedenimin kabul ettiği limit belli. o bedeni istiyorsam da anladım ki o kadardan fazla yememeliyim.bu sabah tartıda 1 kg daha verdiğimi gördüm. şu an itibariyle 57kg yum ve boyum 173cm. Mayıs sonunda başlamışım jilliana ve diyete...diyet derken herşeyden yedim ama porsiyonlarımı çok minik tuttum..günde 1000 kaloriyi asla geçmedim, ve eğer o gün az yemişsem akşama yine limiti aşmadan çikolatamı da, dondurmamı da yiyebildim...ben yaptıysam sen niye yapamayasın ki?
motivasyon olsun sana bu yazacaklarım; son zamanlarda beni görenler senden bir sen daha çıkmış gitmiş gibi diyorlar. önceden de kilolu değildim ama karnım belim şimdikinin iki katı gibiydi. hamileliklerin izleri üzerimdeydi. şimdi aynada baktığımda ben bile kendimi çok ince buluyorum artık. bu yüzden sakın ümitsizliğe kapılma. motive ol, ve hedef koy, incecik kuğu gibi bir gelin olmayı hedefle mesela kendine
not: bayramda da tatlılara gömülme