- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.921
tekrarr............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerr movenius... ben ripped ı bırakma kararı aldım çok sıkıcı geldi. biraz daha zorlayıcı bişeyler ararken jillianın killer buns &thighs programına başlamaya karar verdim. az önce indirip bir göz attım da çok korkutucu:) neyse bakalım 1 ay dayanabilecek miyim diyorum :)
ya ben killer buns indirdim ama 40 dakika ve bir an bile durmuyor sürekli hareket,yapamam gibime geliyor, bugün 3/6 bitti callen de yapıyorum, rippede başlamasam mı ki... sıkıcı diyorsunuz...
Bugün sharede tekrar başladım 1/1 yaptım:)Yaklaşık 1,5 hafta yapamamıştım.Rippede başlamıştım ama ara verince sharedden başladım tekrar.Ve bu 1,5 hafta aradan sonra beni shared zorladı.30 gün yaptım ben bunu dedim ama sanki hiç yapmamışım,ilk kez başlıyormuşum gibi zorladı,nefes nefese kaldım![]()
slm kızlaaarrr
hatırlarsanız 30ds'te 3/3'te kalmıştım, sonra bayrama yakın rahatsızlanmıştım ve bırakmak zorunda kalmıştım. Bademciklerimdeki minicik enfeksiyon eklem yerlerime oturmuştu... 15 gün oldu nerdeyse, hala geçemedi dizimdeki ağrı... doktorlar zorlama eklemlerini diyo... O yüzden başlayamadım henüz... yorumlarınızı okuyup okuyup gaza geliyorum, artık geçsin de tekrar katılayım aranızaaa...
Ben kaldığım yerden devam etcem, sonra tekrar shrede başlamak mı yoksa ripped mi karar veremedim ben de... ripped daha hafifse aslında ripped'e mi başlasam diyorum...
deneyimli dostlar, ripped sadece sıkıcı mı, yoksa aynı zamanda shred'den daha mı kolay sizce? ona göre başlıcammm
bi de bi blog var, belki motivasyonunuza yardımcı olur, "mevsimlerdenroma" ismi...
Sağlıcakla kalınnn![]()
anam şimdi shredden de korktum tekrar başlamaya![]()
Ben de dun şehir dışına çıktım bilgisayar olmayınca yapamadım..ama bir gunde bile ozlemişim jillianı :)
Ben ripped bundan sonra sanıyordum o daha mı kolay acaba?
bu arada dün yapamadığım için ancak 1/6 bugun oldu..30 gun nasıl bitecek merak ediyorum..
shredda 1 gün yapamasak bizde özlüyorduk jilliyi..... coğumuz kaytarmadan yaptık büyük heyecanşa... noldu anlamıyorum ki bitince aynı hazzı alamadık
Peki bitince devam edemiyor muyuz? kitabını filan okuyan varsa ne kadar süre devam edilebilir shred e? ya da ne kadar ara verilebilir?
Bu arada kayra sen ne için yapıyorsun kilo vermek için mi yoksa sıkılaşmak için mi bunu yapıyorsun?
Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra geri döndüm :) İşim çok yoğundu, uğrayamadım ama bu arada shared bitti. 53 kiloya indim. Ölçüler de 88-64-90. Yalnız daha önce de bahsettim de bazı arkadaşlar kızdı bana. Ya nolur kızmayın, hayatım boyunca ince bir bele sahip oldum ve şimdi bu halimden memnun değilim. Jillian'ın bel bölgesinde etkili olan egzersiz grubu 6w6p dediğiniz mi oluyor? Araştıramadım pek, direkt size sorayım dedim. Bir de bu egzersiz kaç dakika sürüyor? Kızım 9.5 aylık oldu ve bana artık uzun süre müsade etmiyor. Bu egzersizlere yeni başlayacak biri varsa birbirimize eşlik edelim de, motivasyon olsun hem.