Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar yorumlardan okuduğum kadarıyla bu ripped beni sıkar herhal ya.. ben killer bunsla başlayacam sanırım.. kilo sorunum yok çünkü, ramazan beni daha da eritti.. doğumdan önceki kiloma ulaştım tam anlamıyla.. sadece sıkılaşmak şuan derdim.. löp löp ediyor çıplakken heryerim, giyinikken sorun yok, herkes oo ne güzel zayıflamışsın diyoda, zayıflamak yetmiyo işte.. neyse,ben şimdi düşündüm taşındım,sabahları yarım saat koşu üstüne killer buns.. onun 2 levelini yapmıştım çünkü çok iyiydi.. bildiğimden başlıyım dedim. belki üstüne ripped başlarım bilemedim, ya da 6w6p.. bakacaz bakalım.. ama önce killerbuns.. süper keyifli bişi idi hatırladığım kadarıyla..

bi de evet ben paylaştığı resimlerde arkadan oğluşu görünen kişiyim.. :34: tabi artık resimlerde gözükmesi imkansız sayılır, füze gibi emekliyor çünkü, yakalamak ne mümkün.. :52::52:

ayy, yarın mübarek gün.. ben yarın başlayayım.. hep cumaları başlarım ben yeni şeylere, sonunu görmek daha kolay oluyo gibi.. pazartesi inancım hiç yok, cumaya saygım çok..
neysee, hadi kolay gelsiin hepinize..:33:

tebriklerr movenius... ben ripped ı bırakma kararı aldım çok sıkıcı geldi. biraz daha zorlayıcı bişeyler ararken jillianın killer buns &thighs programına başlamaya karar verdim. az önce indirip bir göz attım da çok korkutucu:) neyse bakalım 1 ay dayanabilecek miyim diyorum :)

ya ben killer buns indirdim ama 40 dakika ve bir an bile durmuyor sürekli hareket,yapamam gibime geliyor, bugün 3/6 bitti callen de yapıyorum, rippede başlamasam mı ki... sıkıcı diyorsunuz...

Kanalturk'te, Habercin Ali'de Ece ile spor yapan var mı? Ben dünden beri yapıyorum, kız çok sempatik ve eglenceli ne dese yaparım :1:

Son düzenleme:
ya ben killer buns indirdim ama 40 dakika ve bir an bile durmuyor sürekli hareket,yapamam gibime geliyor, bugün 3/6 bitti callen de yapıyorum, rippede başlamasam mı ki... sıkıcı diyorsunuz...

ben de killer dan bayaa bi tırsıyorum bakalım bugün bi yapayım fikrimi belirticem:) ben rippeddan sıkıldım sadece, yani hareketler hep aynı 3-5 tane hareket var başa dönüp dönüp aynısını yapıyodu. ilk leveli bile tam bitiremedim. belki diğer seviyeler daha zevklidir bilmiyorum...

jillian killer buns & thigh yapcaktım sözde. 10 dk dayanabildim sadece :) şuan yapabilecek kuvvette değilmişim bunu meğersem. o yüzden shred yaparım ara sıra, bazen de oryantal aerobik filan diyorum.. çokk zorlandım çoook nefes nefeseyim hala.

Bugün sharede tekrar başladım 1/1 yaptım:)Yaklaşık 1,5 hafta yapamamıştım.Rippede başlamıştım ama ara verince sharedden başladım tekrar.Ve bu 1,5 hafta aradan sonra beni shared zorladı.30 gün yaptım ben bunu dedim ama sanki hiç yapmamışım,ilk kez başlıyormuşum gibi zorladı,nefes nefese kaldım:53:

Bugün sharede tekrar başladım 1/1 yaptım:)Yaklaşık 1,5 hafta yapamamıştım.Rippede başlamıştım ama ara verince sharedden başladım tekrar.Ve bu 1,5 hafta aradan sonra beni shared zorladı.30 gün yaptım ben bunu dedim ama sanki hiç yapmamışım,ilk kez başlıyormuşum gibi zorladı,nefes nefese kaldım:53:

anam şimdi shredden de korktum tekrar başlamaya :D

slm kızlaaarrr:3:

hatırlarsanız 30ds'te 3/3'te kalmıştım, sonra bayrama yakın rahatsızlanmıştım ve bırakmak zorunda kalmıştım. Bademciklerimdeki minicik enfeksiyon eklem yerlerime oturmuştu... 15 gün oldu nerdeyse, hala geçemedi dizimdeki ağrı... doktorlar zorlama eklemlerini diyo... O yüzden başlayamadım henüz... yorumlarınızı okuyup okuyup gaza geliyorum, artık geçsin de tekrar katılayım aranızaaa... :8::8::8:

Ben kaldığım yerden devam etcem, sonra tekrar shrede başlamak mı yoksa ripped mi karar veremedim ben de... ripped daha hafifse aslında ripped'e mi başlasam diyorum...

deneyimli dostlar, ripped sadece sıkıcı mı, yoksa aynı zamanda shred'den daha mı kolay sizce? ona göre başlıcammm

bi de bi blog var, belki motivasyonunuza yardımcı olur, "mevsimlerdenroma" ismi...

Sağlıcakla kalınnn:3::3::3:

slm kızlaaarrr:3:

hatırlarsanız 30ds'te 3/3'te kalmıştım, sonra bayrama yakın rahatsızlanmıştım ve bırakmak zorunda kalmıştım. Bademciklerimdeki minicik enfeksiyon eklem yerlerime oturmuştu... 15 gün oldu nerdeyse, hala geçemedi dizimdeki ağrı... doktorlar zorlama eklemlerini diyo... O yüzden başlayamadım henüz... yorumlarınızı okuyup okuyup gaza geliyorum, artık geçsin de tekrar katılayım aranızaaa... :8::8::8:

Ben kaldığım yerden devam etcem, sonra tekrar shrede başlamak mı yoksa ripped mi karar veremedim ben de... ripped daha hafifse aslında ripped'e mi başlasam diyorum...

deneyimli dostlar, ripped sadece sıkıcı mı, yoksa aynı zamanda shred'den daha mı kolay sizce? ona göre başlıcammm

bi de bi blog var, belki motivasyonunuza yardımcı olur, "mevsimlerdenroma" ismi...

Sağlıcakla kalınnn:3::3::3:

Geçmiş olsun canım,inşAllah kısa sürede iyileşirsin.Bana ripped daha eğlenceli gelmişti fakat sharede göre daha az zorluyor,kardiyosu fazla yok.

Son düzenleme:
Ben de dun şehir dışına çıktım bilgisayar olmayınca yapamadım..ama bir gunde bile ozlemişim jillianı :)
Ben ripped bundan sonra sanıyordum o daha mı kolay acaba?

bu arada dün yapamadığım için ancak 1/6 bugun oldu..30 gun nasıl bitecek merak ediyorum..

Ben de dun şehir dışına çıktım bilgisayar olmayınca yapamadım..ama bir gunde bile ozlemişim jillianı :)
Ben ripped bundan sonra sanıyordum o daha mı kolay acaba?

bu arada dün yapamadığım için ancak 1/6 bugun oldu..30 gun nasıl bitecek merak ediyorum..

shredda 1 gün yapamasak bizde özlüyorduk jilliyi..... coğumuz kaytarmadan yaptık büyük heyecanşa... noldu anlamıyorum ki bitince aynı hazzı alamadık

shredda 1 gün yapamasak bizde özlüyorduk jilliyi..... coğumuz kaytarmadan yaptık büyük heyecanşa... noldu anlamıyorum ki bitince aynı hazzı alamadık

Peki bitince devam edemiyor muyuz? kitabını filan okuyan varsa ne kadar süre devam edilebilir shred e? ya da ne kadar ara verilebilir?
Bu arada kayra sen ne için yapıyorsun kilo vermek için mi yoksa sıkılaşmak için mi bunu yapıyorsun?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra geri döndüm :) İşim çok yoğundu, uğrayamadım ama bu arada shared bitti. 53 kiloya indim. Ölçüler de 88-64-90. Yalnız daha önce de bahsettim de bazı arkadaşlar kızdı bana. Ya nolur kızmayın, hayatım boyunca ince bir bele sahip oldum ve şimdi bu halimden memnun değilim. Jillian'ın bel bölgesinde etkili olan egzersiz grubu 6w6p dediğiniz mi oluyor? Araştıramadım pek, direkt size sorayım dedim. Bir de bu egzersiz kaç dakika sürüyor? Kızım 9.5 aylık oldu ve bana artık uzun süre müsade etmiyor. Bu egzersizlere yeni başlayacak biri varsa birbirimize eşlik edelim de, motivasyon olsun hem.

Peki bitince devam edemiyor muyuz? kitabını filan okuyan varsa ne kadar süre devam edilebilir shred e? ya da ne kadar ara verilebilir?
Bu arada kayra sen ne için yapıyorsun kilo vermek için mi yoksa sıkılaşmak için mi bunu yapıyorsun?

bir kitabı yok sanırım.. kadının bir sürü videosu var.. shred başlama icin ideal.. ripped güya en zor videosuymuş ama coğumuzu sıktı.. shreda devam edilir ama aynı sporu 20 günden fazla yapmak işe yaramaz ki vücut alışır... kendi adıma söyleyeyim bu videoyu hareketli olduğu icin sevmiştim... kardiyo vardı.. kardiyo kalp atışını hızlandırıyor vücuda kan pompalıyor yağ yakımı hızlanıyor.. tabi sağlık icin cok iyi ayrıca selülitler yok oluyor.....benim ikiz gebelikten kalan kocaman bir göbeğim var ... yaşıma göre kilom aşırı fazla değil aslında... idealim bana göre 53- 55 arası.....62 kiloyla başladım 58 kiloya düştüm.. 44 bedendim 40 a düştüm ... göbeğim bacaklarım popom bayağı bir sıkılaştı ama yok oldu diyemem... göbeğimde müthişde bir sarkıklık var takıntım tamamen göbek yani...gecen yıl giyemediğim pantolon ve ceketlerime sığıyorum ... 3 cocukla manken gibi olmayı hedeflemedim ama göbeğimin kücülmesini istiyorum .... kilomda cok önemli değil 3-5 kiloyu nasılsa veririm ... şu göbekten kurtulmam gerek yoksa sonu ameliyat...

Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra geri döndüm :) İşim çok yoğundu, uğrayamadım ama bu arada shared bitti. 53 kiloya indim. Ölçüler de 88-64-90. Yalnız daha önce de bahsettim de bazı arkadaşlar kızdı bana. Ya nolur kızmayın, hayatım boyunca ince bir bele sahip oldum ve şimdi bu halimden memnun değilim. Jillian'ın bel bölgesinde etkili olan egzersiz grubu 6w6p dediğiniz mi oluyor? Araştıramadım pek, direkt size sorayım dedim. Bir de bu egzersiz kaç dakika sürüyor? Kızım 9.5 aylık oldu ve bana artık uzun süre müsade etmiyor. Bu egzersizlere yeni başlayacak biri varsa birbirimize eşlik edelim de, motivasyon olsun hem.

35 dakika sürüyor canım... ama şu an yapan yok sanırım.......movenius yeni bitirdi..

Back
X