- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.961
movenius da söylemiş zaten :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım gelıcem. sımdı yaptım kan ter içinde kaldım o verdiğim link 27 dk ya hepsi level 1 mi yoksa level 123 birliktemı?canımm 3 level var. her bir level yaklaşık 30 dakika. yine her leveli 10 gün yapıyorsun 2.sine geçiyorsun. şu ara diyete başladım ben bi de bitki çayı içiyorum. diyete başlayalı bu hafta 1 kilo vermişim. linkleri msne gelirsen atabilirim sana :)
tamam canım gelıcem. sımdı yaptım kan ter içinde kaldım o verdiğim link 27 dk ya hepsi level 1 mi yoksa level 123 birliktemı?
ayrıca görundugu gibi deıl cok zor... 20. dk kadar yapabıldım daha sonrasına nefes kalmadı vallaa ...soluk soluga kaldım. ayrıca sınav çekemıyorum ben yaacok zorlandım belkıde 1.gün oldugu içindir.
ben de bitki çayına başladım form karısık bitki cayı iyi geldı
bugun anca 20 dk yapabildim dayanabıldım .ve hareketlerı istemeden insan yarım yamalak yapıo benım öle oldu valla. resmen ter boşaldı benden:)) hadi hayırlısı artıko sadece level 1 canım. gittikçe zorlaşıyo. level 1 kolay nefes nefes e kalıo insan ter içinde kalıyo ama çok iyi :) şınav ben de hala doğru düzgün çekemiyorum, olsun çekiyomuş gibi yap sende:) bir kaç güne alışıcaksın merak etmeben de bitirmiştim tekrardan başladım shrede
![]()
Merhabalar,
Kızlar birkaç sorum olacak 277. sayfada linkler var onları yapıyoruz değil mi ? Bir de ben 55 kiloyum boyumda 1.63 3 kilo vermem gerek incelmek istiyorum biraz çünkü ekimin başında nişanım var :) işe yarıyor mu gerçekten ? gözle görülür etkileri ne zaman fark ediyorsunuz ? 9 gün sonra elbisem için provam var bir şeyler olur mu incelmek adına :) ve son olarak saat kaçta yapılmalı aç karnına mı ?
evet o linklerden yapıyoruz level 1 ile başlanacak, 3 kilo verdirir mi bilemem ama emin ol 5 kilo vermiş gibi gözükeceksingözle görülür etkileri için somut kanıt olarak önceki sayfalarda arkadaşların paylaştığı fotograflar var, motivasyon için birebir
level2 nin ortalarına doğru sonuçları görürsün, level 1 den sonra görenlerde var... bugün başlarsan level1 bitirmiş olursun elbise provan için... saati ise sana kalmış aç karna yapmanı da tavsiye etmem hareketleri yapacak gücün olmuyor yemek yedikten 3 saat sonra falan yapıyorum ben...
bugün shred bitti![]()
6w/6p yapacağım ama bir hafta arayla... bu arada da callen yapmaya karar verdim, haftaya çarşamba şehir dışına çıkıyorum,şimdi başlamayayım diyorum... birazda dinlenmiş şekilde başlayayım dedim, 30 gün boyunca hiç ara vermedim çünkü.... 6w/6p beni 42 gün götürür sonrasına allah kerim
![]()
alla alla gercekten enteresan..bende yeni yapmaya başladım bakalım sonuc nasıl olucak5 gundur ripped yapiyordum. 1 kilo almisim. 63 tum 64 olmusum.daha oncede uc ay plates yapmistim ve bir gram bile vermemistim. 4. Aydan sonra platesi biraktim. kilo vermeye baslayip zor ser on kilo vermistim bir yilda. Yememe de dikkat ettigimi dusunuyorum ama metabolizmam stokluyor sanirim. Benzer durumda olan varmi yada onerisi olan?
bende bgun basladım baya yoruldum kan ter içinde kaldım.suan agrılarım basladı. bide ustune tıffany nın vıdeolarını izledim biraz yaptım:) yarın felçli olurum herhaldeeeBen baya zorlandim. İlk yaptigimin ertesi yuruyemedim, merdiven cikamadim ki evim baya bi merdivenli ustune o gun misafir geldi pisik gibi yurudum resmen. Yaptikca agrim azaldi. Umarim daha fazla kilo almadan atlatirim. Metreylede olctum bakalim. Birinciyi iki gun daha yapacagim ikiye gececegim.olcecegim artik.![]()
bende bgun basladım baya yoruldum kan ter içinde kaldım.suan agrılarım basladı. bide ustune tıffany nın vıdeolarını izledim biraz yaptım:) yarın felçli olurum herhaldeeemetabolızma acısında sana bir önerım buluncak. formun karısık biti çayını al sabah uyandıgında aç karınla bir bardak iç faydasını görebılırsın
kızlar keşke ben de foto cekseydim.
Bugun 1/8 bitti aslında level 1 bitmeden olcu almayacaktım ama dayanamdım.
her bolgeden 3-4 cm gitmiş..
umarım boyle gider cunku 30 gun sonunda 1 bden zayıflamak istiyorum..
kızlar keşke ben de foto cekseydim.
Bugun 1/8 bitti aslında level 1 bitmeden olcu almayacaktım ama dayanamdım.
her bolgeden 3-4 cm gitmiş..
umarım boyle gider cunku 30 gun sonunda 1 bden zayıflamak istiyorum..
5 gundur ripped yapiyordum. 1 kilo almisim. 63 tum 64 olmusum.daha oncede uc ay plates yapmistim ve bir gram bile vermemistim. 4. Aydan sonra platesi biraktim. kilo vermeye baslayip zor ser on kilo vermistim bir yilda. Yememe de dikkat ettigimi dusunuyorum ama metabolizmam stokluyor sanirim. Benzer durumda olan varmi yada onerisi olan?