Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ağzın bal yesin inşallah 5 kilo vermiş gözükürüm :):) senin shred bitti nasıl sonuçlar güzel inşallah :) evet hemen şimdi başlıyorum :) 1 level bitecek provama kadar ama napalım inşallah güzel olur :)

ben ölçü almadım aynadaki görüntüm her şeyi ortaya koyuyor zaten :1:yani su an da balık etliyim ama sıkıyım göbek falan toparlandı, hoş hala vücudumdan memnun değilim ama yavaş yavaş gidecek hepsi, Kayra bana hepsini bir arada yapma sıkılırsın demişti iyiki onu dinlemişim diyorum çünkü sonlara doğru yarım saat bile zor geliyordu bazı zamanlar, o yüzden birden fazla şeyi yapacağım diye kendini yorma, ben 27 dakikada neymiş hadi yapayımda bitsin diye kandırıyordum kendimi ...

5 gundur ripped yapiyordum. 1 kilo almisim. 63 tum 64 olmusum.daha oncede uc ay plates yapmistim ve bir gram bile vermemistim. 4. Aydan sonra platesi biraktim. kilo vermeye baslayip zor ser on kilo vermistim bir yilda. Yememe de dikkat ettigimi dusunuyorum ama metabolizmam stokluyor sanirim. Benzer durumda olan varmi yada onerisi olan?

kilo vermek için daha cadio ağırlıklı şeyler yapmalısınız, pilates kilo verdirmez mesela,sıkılaştırır , ripped de de arkadaşlar cardionun çok az olduğunu söylediler... ben yapmadım hiç fikrim yok ama kilo vermekse amacınız cardio şart... kilo almanıza gelince kaslar çalışınca ilk başlarda su tutar, yememede dikkat ediyorum diyorsunuz o yüzden su olduğunu düşünüyorum...

kızlar leslie 5 mil videosundan 1 mil yapıp ısındım sonra jillian level 1 yaptım.. bazı hareketler çok zor onları elimden geldiğince yapmaya çalıştım .. İnşallah hpimiz faydasını görürüz
inş cnm ya ben bugun level 1 yaptım. bugun ilk gunumdu inan 20 dk bıttım daha yapamadım kapl krızı gecırcem sandım:) ve haraketlerıde yarım yamalak yapabıldım . şınavda cekemıyorum o halimi görsenız gülme krızlerıne girersiniz :1::1::1::1:terler boşaldı resmennnn:))))) bide yemeklerden kıskamaya calışyorum kendımce:) inş zayıflarız hep bırlıktee

günaydın jilliancılar,
son dakika kararıyla, cuma günü için izin alıp, 4 günlük tatile gittim..Yokluğumda az kaynatmamışsınız. Ben de tatilde hem yedim :/, hem de jillianıma geri döndüm ve çook özlediğimi farkettim. Slim & 6 pack beni kesememişti, yazmıştım zaten. Hoplama zıplama yok, 12dk hemencecik bitiyordu, terlemiyordum bile. Bu yüzden tatilde 4 gün boyunca 6w6p level 1'i yaptım. Artık level 1'i 21 kez yaptığımdan eminim. Zaten hafif geliyor, zorlanmıyorum yaparken, tempoyu arttırmak gerekli. Bu yüzden bugün itibariyle level 2'ye geçiyorum :)) Gelsin kardiyo, gelsin sürünmeler...

ogltkn level 2 yi bi kere bile yapmazsan benim içimde uhde kalıcak o derece :)))))

bu arada debbie karnımı ertesi gün acıtır diyodum ama tık yok zaten üst karnı çok çalıştırıyo benim orada sıkıntım yok o yüzdenmi bilemedim :)

bugün level 2 de 20. gün 1 gün kalıcak geriye :52: mümkünse bitsin artık sabahları diz ağrılarıyla uyanmak istemiyorum artık :d

şekercim, sırf senin için ;P, level 2 ye geçiyorum. Bakalım yarın sabah yorumlarım nassı olcak:51:

ya o değil de bence yaptığın sporun dakikasını düşürmesemiydin.. hem ayrıca jillianda vücudun heryeri calışıyordu ve bir temposu vardı... sen hepsini kaldıpı 12 dakikalık yerde yatarak ve sadece karın kaslarını calıştıran bir spora gectin ..... şimdi diğer yerlerin salmasın... hic olmazsa 15-20 dakika kendini zorlamadan biraz kardiyo biraz kolunu bacağını calıştırsanmıki... bırakacaksanda yavaş yavaş bıraksan...

çok haklısın kayracım, tempo düşünce, sıkılmaya başlıyor insan, yapası gelmiyor. Bence sende de ripped'da aynı şey oldu. Çok sıkıldıysan, tekrar 30ds denesen? Yabancı forumda 30ds'i 2 hatta 3 round yapanlar vardı...Hepsi de sonuç almaya devam etmişlerdi. Ne zamandır bakmamıştım o foruma. Foto bulursam senin için eklerim ;)

6w6p bitmiştir. Fakat kendimi acayip tükenmiş hissediyorum 2-3 gün ara vericem heryerim ağrıyor ve kendimi acayip yorgun hissediyorum. sanırım sonrasında ripped a başlicam

ben kararımı verdim yarın ripped ile başlıyorum şu aralar bitkinim zaten o yüzden ağır bişeyler olmazsa benim için daha iyi ripped bitince jillian ile kickbox yapıcam yaklaşık 20 şer dklık 3 level var. level süreleri nasıl tam bilmiyorum ama hoşuma gitti. body revolution indiremedim bulamadım sağlam link bulsaydım ona başlicaktım ripped sonu.

tebriklerrrrrr:46: aha bu da başarı ödülün:65:
arkandan geliyorum kuşum ;) bu arada foto ekledinmi sen? iki level arasındaki farkı görelim:34:

İndirdiğiniz video türkçe altyazılı mı? Ben şuan indiriyorum. Değilse hiç uğraşmayayım.

5 gundur ripped yapiyordum. 1 kilo almisim. 63 tum 64 olmusum.daha oncede uc ay plates yapmistim ve bir gram bile vermemistim. 4. Aydan sonra platesi biraktim. kilo vermeye baslayip zor ser on kilo vermistim bir yilda. Yememe de dikkat ettigimi dusunuyorum ama metabolizmam stokluyor sanirim. Benzer durumda olan varmi yada onerisi olan?

Dun ve bugun yapmadim shredi :( ara vermesem daha iyiydide :( halen 1/4 teyim...

alıntılamışım ama cevap yazmamışım :))

nurten,
jillianı türkçe alt yazılı indirebileceğin link yok. Türkçeye çevrilmiş dvd'si var, satın almak istersen. Aslında türkçeye gerek de yok. Gördüğünü yapmaya çalışsan yeter ;)

meyyal,
movenius da senin gibi...sadece 2,5 kilo vererek bir kaç beden incelme başarısını gösterdi.

efsung,
yapamadım diye yarım bırakma..kaldığın yerden devam et. 2 günden bişi olmaz ;)

kas arttırıcı egzersizlerden sonra kas şişmesi oluyor diye okumuştum.. ama geçici bir durum.. kilo almış gözükebilirsin vücudunda ödem olabilir fakat incelme olmuyor mu ?

4 gun yaptim ve dort gunde 1 kilo almis gorunce iki gundur ara vermistim. Gozum korktu resmen. Olculerimi ucuncu gun almistim. O yuzden bilemiyorum incelme olacakmi. Ama asagidada birisi yazmis kilo olarak cok az verip incelenler olmus. Dedigin gibi olmus olabilir.kas sismesi. 2 kilo hafif gibi geldide 3 er kiloluk agirliklarla calisiyodum. Bu hafta birden baslayip agirliksiz deneyeyim bakalim. Sagol.

Son düzenleme:
kilo vermek için daha cadio ağırlıklı şeyler yapmalısınız, pilates kilo verdirmez mesela,sıkılaştırır , ripped de de arkadaşlar cardionun çok az olduğunu söylediler... ben yapmadım hiç fikrim yok ama kilo vermekse amacınız cardio şart... kilo almanıza gelince kaslar çalışınca ilk başlarda su tutar, yememede dikkat ediyorum diyorsunuz o y

Benim belim baya bir kalin. Bel oyuntum yok desem yeri yani. Birde banu alkandan guzel olmasin kocaman ayva gobegim var istedigim 9 kilo vermek ama 5 kilo bile versem yetecek. Cardio nun fazla oldugu hangi egzersizi yapmaliyim fikrin varmi.

ilk başlayanların bazılarında hep aynı şey oluyor 1 kilo fazla görünüyolar bu yüzden hemen bırakıyolar. Ya biz tartıya çıkıp kilo aldıkmı diye bakmadık yada bende tartı gramı gramına hiç aynı sonucu vermiyor her tartıya çıkışı dikkate alırsam ohoo 69 kiloyum ama aşırı şişkinnlliğim oluyor 72 bile çıkmayı başarabiliyorum :))))) tartıyı pek baz almamak lazım önemli olan kıyafetler. ben ölçüde almadım şişkinliğim ölçülerimide etkiliyor çünkü. moral bozmaya gerek yok

bu halsizlik bitkinlik ve uyku halim için pharmaton atim dedim öğk mide bulandırıyor bu vitamin yahu

ripped a bugün başlarmıyım bilemedim :/

ilk başlayanların bazılarında hep aynı şey oluyor 1 kilo fazla görünüyolar bu yüzden hemen bırakıyolar. Ya biz tartıya çıkıp kilo aldıkmı diye bakmadık yada bende tartı gramı gramına hiç aynı sonucu vermiyor her tartıya çıkışı dikkate alırsam ohoo 69 kiloyum ama aşırı şişkinnlliğim oluyor 72 bile çıkmayı başarabiliyorum :))))) tartıyı pek baz almamak lazım önemli olan kıyafetler. ben ölçüde almadım şişkinliğim ölçülerimide etkiliyor çünkü. moral bozmaya gerek yok

Ne yalan soyleyim artik degisik birsey yapmaya korkar oldum. Elma sirkesi sandaloz sakizi ile zayiflayanlar vardionceki sene bir ay denedim bes kilo aldim :-)

Ne yalan soyleyim artik degisik birsey yapmaya korkar oldum. Elma sirkesi sandaloz sakizi ile zayiflayanlar vardionceki sene bir ay denedim bes kilo aldim :-)

30dk'lık egzersiz ile, elma sirkesi, yada bilmem ne sakızı diyetlerini aynı kefeye koymamalısın...Herşeyden "makül ölçüde" yiyip, egzersiz yapan birinin kilo alması MÜMKÜN DEĞİL. Bence sen doğru yolu bulmuşsun, korkmadan ilerle..hatta koş ;)

1/8 dedigin farkli bir egzersizmi. Ben riped yapiyorum. Yaptigin hangisi yazarmisin bundan sonra baslayayim. Bu aradamasallah iyi incelmisin. Kendimle kiyasla :-)

Yok meyyalcim..30days shred in 1.level ı ve 8 gunu anlamında..
Teşekkür ederim bu arada bu kadar hızlı sonuç alacagımı düşünmemiştim ben.. baya motive etti beni

maşallah yaa çok güzel :) bende şimdi level 1i yaptım.. ama ağırlık kullanmadım kollarımda kas istemediğim için.. ağırlık yerne ne kullandınız siz ?

Teşekkür ederim.
Ben ilk 3 gun agırlık kullanmadım ama basladıgım gun internetten dumbell sipariş ettim ve 5 gun de 1er kglık agırlık kullandım. beden egitimi öğrt. bir arkadasım 2,5 kiloya kadar bilinen sporcu kası yaptırmayacagını ama kasları cok iyi çalıştıracagını soyledi. benim için de emzirme donemindeki gogus sarkmasını toparladıgı icin kullanmamı tavsiye ett.

inş cnm ya ben bugun level 1 yaptım. bugun ilk gunumdu inan 20 dk bıttım daha yapamadım kapl krızı gecırcem sandım:) ve haraketlerıde yarım yamalak yapabıldım . şınavda cekemıyorum o halimi görsenız gülme krızlerıne girersiniz :1::1::1::1:terler boşaldı resmennnn:))))) bide yemeklerden kıskamaya calışyorum kendımce:) inş zayıflarız hep bırlıktee

Zence sen ilk degilsin zaten merak etme. o ilk gun zor geciyo hatta ertesi gun basamadım ayagımın üstüne ama 3. gun ne cabuk bitti dedim.. alışıyorsun yanii..

Sabahtan beri gazete okuyamadım işlerin yoğunluğundan. Bi de açtım ki ne göreyim.Nereye yazmak lazım bilemedim..buraya mı yazmalı dedim? cevabım evet oldu...heryere yazılmalı ki duyarlılığımızı yitirmediğimiz, duyduğumuz her şehit haberinin bizi daha derinden sarstığı bilinsin. Hergün onlarca şehit haberi duymadan artık ben yoruldum. Ya o koklayarak büyüttüğü evladını topraklara yatıracak anne, yada oğlu asker ocağında olan anneler ne yapsın? Rabbim hepsine güç kuvvet versin. Annelerin yüreklerine soğuk sular serpsin. Bu savaş, yok yere giden ana kuzularının haberleri son bulsun artık.

Back
X