Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

selam kızlar valla cok hareketlenmiş burası..
ben kaytarmaya başlıyorum yaa bir yapıp bir yapmamaya başladım.
eşim yurtdısına cıktı cocukla oynayacagım diye vakit geciyo sonra da yataga hemen..
pufff

selam kızlar valla cok hareketlenmiş burası..
ben kaytarmaya başlıyorum yaa bir yapıp bir yapmamaya başladım.
eşim yurtdısına cıktı cocukla oynayacagım diye vakit geciyo sonra da yataga hemen..
pufff

kaytarmaya başlayınca devamı geliyor... ne kadar cabuk toprlanırsan o kadar cabuk salıyor vücut

2/9 tamamdır bakın bakalım değişiklik varmı sizce. beyazlı fotolar ilk günden siyahlı olanlar 2/6 dan $Fotoğraf1510.webp$Fotoğraf1511.webp$Fotoğraf1512.webp$Fotoğraf1526.webp$Fotoğraf1527.webp$Fotoğraf1528.webp

Coook guzel ya, baya bi fark var... Darisi bizim basimiza :) Benim 1/4 oldu, bende fotograflarimi cektirdim :D level 1 olunca heppimiz farki goruruz, insaAllah bir fark olur da :) Bende 1 haftadir bu topicte tum mesajlari teker teeker okudum, ve simdi bitti hepsi, bakin yaa bu saatte kadar uykusuz kaldim, tum mesajlari okuyayim diye :) ben yurtdisindan oldugum icin, turkcem galiba pek iyi degil, ama anlarsiniz herhalde :D Kizlar beniii de araniza alin, 4 - 5 gun yapip kacanlardan olmayacagim insaAllah, bende uzun kalanlardan olacagim :D Kayra, ogltkn vs vs sonuclariniza hayranim :D heppinizi cook seviyorum kizlar, beni de araniza katin ki motivasyonumu kaybetmeyeyim, simdi de uyku vaktiii heppinizi optuuum, iyii geceler mucuk mucuk

fark var var ama az fark var... önden cekilmiş pozlarda alt karnının hatları belli değil ikinci resimde belirginleşmiş toparlanma olmuş belli ki... neden bu kadar az fark var cünkü zaten toplanacak bişeyin yok... ne kadar az yağ varsa o kadar zor olur değişim görmek... iki kişi diyet yapar aynı şeyleri yeseler...biri 90 biri 50 kilo 90 kilo olan haftada 5-6 kilo verir .... 50 kilo olan belki 1 kilo... sporda aynı aynı sporu yapsalar biri 10 kilo vermiş gibi görünür diğeride senin gibi gözle görülmez........

göbek dışında bence sırttada değişim var yandan olan fotolarda nasıl belli oluyor bakksana :)

kayranın dediği gibi herkeste dğeişim farklı oluyor ogltkn in göbeği nasıl inmişti shred ile ama bende öyle bariz fark 6w6p ile oldu shred ile olmadı herkesin vücuduna göre değiişiyor gerçekten

bu arada ripped level 1/5 bitmiştir

Son düzenleme:
az da olsa fark görmenize çok çok çok sevindim. şimdi jili ve insanity'yi birlikte yapıyorum bakalım artık o zaman da sağlam bir fark olmazsa. şişmanlıcam :)

merhabalar arkadaşlar burada sizlerden link alarak 30day shrede başlamıştım sonrada birdaha girip yazma fırsatım olmadı.1 aydan fazla oldu shred biteli hem diyet yaptım hem spor 4 kilo falan vermiştim bir ayda 58den 54e düştüm güzel toparlanmada oldu.şimdi diyete devam ediyorum sporu bıraktım.kilomu koruyorum ama burda paylaştığınız kaslı güzel vücutları gördükçe yeniden başlama isteği duydum.killer buns'a başladım.iyi gidiyor şimdilik.herkese kolaylıklar dilerim.

canım ya, sen de 6w6p belimi ağrıtıyor demiştin diye hatırlıyorum öyle miydi? Benim de dünden beri rahatsız eden bi ağrım var. Shred dizlerimi acıtmıştı ama zorlamadan devam etmiştim. Bunda da öyle yapsam mı? Fikir ver nolur

canım ya, sen de 6w6p belimi ağrıtıyor demiştin diye hatırlıyorum öyle miydi? Benim de dünden beri rahatsız eden bi ağrım var. Shred dizlerimi acıtmıştı ama zorlamadan devam etmiştim. Bunda da öyle yapsam mı? Fikir ver nolur

belinde bi sorun varmı senin? bende bel fıtığı başlangıcı var ondan dolayı twist tarzı hareketlerde belim acıyor onlara dikkat edebilirsin öne adımda dambıl yanlara doğru gidiyor ya onu daha hafif yapabilirsin birde ben en son karın hareketinden sonra ayakları tümden uzatamadım beginner gibi yaptım kıvrık çünkü belime binen yük çok artıyodu orda bu hareketlerde daha dikkatli ol geçer ağrısı. Benim daha sonra geçmişti ağrılar

KIZLAR pufflamaya devam edecegim. jillian ile birinci level ile başardığım incelme kiloya yansımamış hiç.
jİLLLİAN ın 8.gunu akupunktura başlamıştım ama bir hafta sonra vermeyi gectim bir de 100 gram almışım...jillian ile kendimi zayıfladım sandım ama baskul niye boyle yaptı.. tamam diyeti duzgun yapmıyorum ama son aylardaki en hafif yemeklerimi yedim..

gitsin artık bu gobek, yaglar, kilo vs..

kızlarrrr, sporahalen devam ama kendime göre biryemek listesi yapamıyorum bi türlü :( nasıl yapıyosunuz diyet işini, kalori hesabımı özel bir diyet mi nedir nedir lüüüüütfen bana da söyleyin :(

belinde bi sorun varmı senin? bende bel fıtığı başlangıcı var ondan dolayı twist tarzı hareketlerde belim acıyor onlara dikkat edebilirsin öne adımda dambıl yanlara doğru gidiyor ya onu daha hafif yapabilirsin birde ben en son karın hareketinden sonra ayakları tümden uzatamadım beginner gibi yaptım kıvrık çünkü belime binen yük çok artıyodu orda bu hareketlerde daha dikkatli ol geçer ağrısı. Benim daha sonra geçmişti ağrılar
hızır gibi yetiştin valla, çok sağolasın ;)
şimdi başlıyorum, hareketlerde vücudumu dinlemeye çalışçam. bakalım en çok hangisi belimi zorluyor, ona göre onu beginnera çevircem. sanırım senin bahsettiğin şu bi adım önde, dambılı soldan üstten sağ alta indirdiğimiz ya da tersini yaptığımız hareket beni zorluyor. bitirince yazarım.

Back
X