Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

şimdi bitti, terlerim süzülürken hemen raporumu veriim. 6w6p level 2 - 21/5 tamamdır :))

Öncelikle belimde bi problem yoktu, fıtık falan gibi yani. Yıllar önce bi kere incitmiştim, bayağı bi ağrılarım olmuştu, sonra geçmişti. Hareketlerde özellikle o bahsettiğimiz hareket özellikle sol kısmımı zorlar gibi oldu, ancak en fazla ağrı hissettiğim hareket dambıl ile ayaktaki twist oldu. Oysa en sevdiğim hareket o olmuştu benim. Çok daha kontrollü yaptım 2.circuitde. Bakalım yarın ağrım nasıl olacak.

göbek dışında bence sırttada değişim var yandan olan fotolarda nasıl belli oluyor bakksana :)

kayranın dediği gibi herkeste dğeişim farklı oluyor ogltkn in göbeği nasıl inmişti shred ile ama bende öyle bariz fark 6w6p ile oldu shred ile olmadı herkesin vücuduna göre değiişiyor gerçekten

bu arada ripped level 1/5 bitmiştir

Canım selam. Ben henüz 2/level 1 yaptım;çok yeniyim yani:) Bir şey sormak istiyorum sana.
Shred videolarından sonra 6w6p mi yapmalıyız? (Karın bölgemden şikayetçiyim ben de daha ziyade ama kalçayı da toptan boşlayamam tabii ki) Daha sonra da ripped mı olmalı?

KIZLAR pufflamaya devam edecegim. jillian ile birinci level ile başardığım incelme kiloya yansımamış hiç.
jİLLLİAN ın 8.gunu akupunktura başlamıştım ama bir hafta sonra vermeyi gectim bir de 100 gram almışım...jillian ile kendimi zayıfladım sandım ama baskul niye boyle yaptı.. tamam diyeti duzgun yapmıyorum ama son aylardaki en hafif yemeklerimi yedim..

gitsin artık bu gobek, yaglar, kilo vs..

Canımsın, önemli olan senin hissettiğin.
Ve emin ol, yağ yakıp kas yapmışsındır; tartı o yüzden aynı hatta artı gösterir.

Ben diyetisyene gidiyorum, spor da yapıyorum. Acayip inceldiğim haftalar oluyor, bir çıkıyorum tartıya, 500 gr almışım. Ama 1,5 kilo yağ yakmışım ve 1 kilo kas yapmışım ya da su tutmuşum(ki spor hem kas yaptırıyor hem de su tutturuyor başta)

Sen tartıya bakma özetle...Uzun vadede anlamlı olur tartı ancak. Kısa vadede hissettiğindir. Yolundan vazgeçme...

Canımsın, önemli olan senin hissettiğin.
Ve emin ol, yağ yakıp kas yapmışsındır; tartı o yüzden aynı hatta artı gösterir.

Ben diyetisyene gidiyorum, spor da yapıyorum. Acayip inceldiğim haftalar oluyor, bir çıkıyorum tartıya, 500 gr almışım. Ama 1,5 kilo yağ yakmışım ve 1 kilo kas yapmışım ya da su tutmuşum(ki spor hem kas yaptırıyor hem de su tutturuyor başta)

Sen tartıya bakma özetle...Uzun vadede anlamlı olur tartı ancak. Kısa vadede hissettiğindir. Yolundan vazgeçme...

tesekkkur ederim. vucudum sasırdı herhalde bu hafta daha dikkat edicem herseye..bedenimi terbiye etmeliyim artık

bende görmek istiyorum bende :34: jilyene başladım ama sabah tartıda 300.gr bile vermemiştim...biliyorum daha çoooook erken 3 günde olsaydı herkes manken olurdu

ekledim canım seni bakabilirsin ;) 10 gün sonra değişimi gör sen kendinde... bu arada ben ilk başta sıkılaşmama rağmen hiç kilo vermemiştim, bu iki foto arasında da bi kaç kilo fark var. kilodan ziyade sıkılaştığın için en başta çok kilo vermiyosun. ben yeni yeni yediklerimi kısmaya başladım. inşallah bundan sonra kilo vermeye başlarım doğru düzgün :)

ekledim canım seni bakabilirsin ;) 10 gün sonra değişimi gör sen kendinde... bu arada ben ilk başta sıkılaşmama rağmen hiç kilo vermemiştim, bu iki foto arasında da bi kaç kilo fark var. kilodan ziyade sıkılaştığın için en başta çok kilo vermiyosun. ben yeni yeni yediklerimi kısmaya başladım. inşallah bundan sonra kilo vermeye başlarım doğru düzgün :)

inan bu yazdıkların acayip motive etti beni :8: değişimin fark ediliyor bravo

Back
X