Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaşlar topiciğinizi yeni buldum
Netten araştırdım ama videoları bulamadım
Yardımcı olur musunuz ben leslie'yi yapıorum bayağı işe yaradı ama bunlardan da faydalansam hiç fena olmaz herhalde
Bir de diyet konusunda uyduğunuz bir program var mı yardımcı olurmusunuz?
6kilo fazlalığım var ama her zaman çabucak kilo veren ben bu sefer veremiyorum:43:
Yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrrr

Tebrikler :46:
Ben kesin dayanamazdım :27:

Şaka bir yana yerde sürünmeleri aklıma getirdikçe iştahım kapanıyor. Yiyemiyorum.
Yesem de sonra vicdanım susmuyor. Bu da bir şeydir ama :1:

Neyse bugün de bitti. Jili ardından Winsor buns&thigh.
Reglim de geldi ama şükür ağrı yok. Rahatça tamamladım.
Mutlu ve gururluyum :)

tüh kısırdamı vardı
vardı canım vardı :56: verelim şu kiloları bende toplanır mükellef bir ziyafet çekeriz
Tebrikler :46:
Ben kesin dayanamazdım :27:
jili abla gözümün önüne geldi:1: tek jilyının faydası olacağını düşünmüyorum diyet şart
Arkadaşlar topiciğinizi yeni buldum
Netten araştırdım ama videoları bulamadım
Yardımcı olur musunuz ben leslie'yi yapıorum bayağı işe yaradı ama bunlardan da faydalansam hiç fena olmaz herhalde
Bir de diyet konusunda uyduğunuz bir program var mı yardımcı olurmusunuz?
6kilo fazlalığım var ama her zaman çabucak kilo veren ben bu sefer veremiyorum:43:
Yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrrr
kayracık bir diyet listesi yayınlamıştı sanıyorsam bu forumda o liste çok güzel bir liste bak istersen arkadaşım
Şaka bir yana yerde sürünmeleri aklıma getirdikçe iştahım kapanıyor. Yiyemiyorum.
Yesem de sonra vicdanım susmuyor. Bu da bir şeydir ama :1:

Neyse bugün de bitti. Jili ardından Winsor buns&thigh.
Reglim de geldi ama şükür ağrı yok. Rahatça tamamladım.
Mutlu ve gururluyum :)
ne güzel reglim benim ağır geçiyor ama yapacağım tabi mazeret yok bana artık :50: senin mutluluğun hepimizin mutluluğu:29:

p90x yapan var mı arkadaşlar ? indirmem lazım yada vimeoda falan varsa ordan link atabilecek olan var mı ?

hadi ya 2 zor mu??? dizim benimde çok zorlayınca ağrıyor ama level 1de alıştı ama bak şimdiden level 2 de ne yaparım düşünmeye başladım

Bilmiyorum diger arkadaslar ne dusunuyor ama ben level 1 e hemen alıştım bu zor geldi.. bi de ben cardio kısmında daha cok eglenip daha iyi yapıyordum.. bunun cardiosu da abs gibi..Bi de sanki hep dizlere ve kalcalara zorladı gibi geldi.. benim göbekten kurtulmam lazım. kızı uyutup level2 ardına 8 mins abs yapmayı deneyecegim

Level 1 in tadını çıkar jeleseccimm

merhaba bayanlar,
ben daha önce shreed yapmış ve sonuna kadar yapamasamda %75 i ile 4 kg verdim ve 6 cm kadar incelmiştim.görenler 8 kilo verdimi sanmışlardı .
sonra 1 hafta ripped yaptım ama videolara ulaşamadım ve bıraktım.yeme düzenimdede boş vermişlik vardı.baktım şişkinlik başladı kilo almasamda vucut eski haline dönüyor salıyor kendini.
kendimi yeniden jillian 30 days a adadım ve bugun 1.level 2.günü yaptım.şu an 56 kilo,38 beden , 1.60 boyundayım hedefim 52 umarım hepimiz 52 olup sımsıkılaşırız.
hem kendimi hatırlatayım hem de selam vereyim dedim.

slm kızlar :3: valla 6w/6p yapanları tebrik ediyorum ben 3 gün zor dayandım :1: gerçi super callan da yapıyorum ikisi birden bünyeme ağır geldi :37: ee birde diet yapıyorum.... sharede geri dönücem haftanın 3 günü shared 3 gün super callan diye düşünüyorum, seminerlerim başladı fazla yazamıyorum kaytardığımı falan düşünmeyin sakın :1:

slm kızlar :3: valla 6w/6p yapanları tebrik ediyorum ben 3 gün zor dayandım :1: gerçi super callan da yapıyorum ikisi birden bünyeme ağır geldi :37: ee birde diet yapıyorum.... sharede geri dönücem haftanın 3 günü shared 3 gün super callan diye düşünüyorum, seminerlerim başladı fazla yazamıyorum kaytardığımı falan düşünmeyin sakın :1:

shredı bitirenler insanıty e gelin.... shreddan sonra cok zor gelmiyor

Bilmiyorum diger arkadaslar ne dusunuyor ama ben level 1 e hemen alıştım bu zor geldi.. bi de ben cardio kısmında daha cok eglenip daha iyi yapıyordum.. bunun cardiosu da abs gibi..Bi de sanki hep dizlere ve kalcalara zorladı gibi geldi.. benim göbekten kurtulmam lazım. kızı uyutup level2 ardına 8 mins abs yapmayı deneyecegim

Level 1 in tadını çıkar jeleseccimm

sana kolay gelsin canım senin sporun bu gece bitmez artık:))) olmadı ben hep level 1 yaparım:1:

Ben de ilk level ın bitmesini iple çektim ama simdi keske bitmeseydi diyorum diz kapaklarımın üstü hala alışamadı sanırım :P
3.level ı dusunemiyorum bile.. ne zorlar kim bilir

yapma yaa, simdiden gozumu korkuttun, napicaam ben yaa, cok uzuldum simdiii :43::43:, ama dayanacagiiiz mecburen, bu kilolari cook kolay aldik ama okadar kolay veremeyecegiz, o yuzdeeen level 2'ye de level 3e de mecburen katlanacagiz :1:

yapma yaa, simdiden gozumu korkuttun, napicaam ben yaa, cok uzuldum simdiii :43::43:, ama dayanacagiiiz mecburen, bu kilolari cook kolay aldik ama okadar kolay veremeyecegiz, o yuzdeeen level 2'ye de level 3e de mecburen katlanacagiz :1:
Canım ya korkma o kadar da..sonucta agrısa da yapacagız. sonucta 30 gunde alınmıs kilo degil bunlar yavas yavas tempo artırarak vericez sıkılaşacagız.
bu arada herkes ara vermis bir gun her levelden sonra ama ben verme derim.. vucudun temposunu bir gun bile bozmamak gerek sanırım

ogltkn nerdesiiiiiiiin
bugün işi kaytardı o:31:evde iki çocukla zor giriyor nete yarın erkenden verir raporunu

burdayım burdayım canım.
Büyük oğlan anaokuluna başladı. Dün ilk günüydü. İzin alıp kuzuyla okulda takıldım. Okul sonrası kırtasiye alışverişi derken akşam oldu. Akşam da bi arkadaşımla buluştuk dışarda, ve eve 12'de geldim. Tabi jillian yapmamıştım. Bi yanım "yat 1 günden bişi olmaz, zaten saçların da fönlü, şimdi jillian yaparsan duş gerekçek fön mön kalmıcak" dese de, giydim spor kıyafetlerimi 12'yi 10 geçe başladım yapmaya :) 6w6p level 2/8.gün tamamdır

shredı bitirenler insanıty e gelin.... shreddan sonra cok zor gelmiyor
dün buluştuğum o arkadaşıma da bahsetmiştim insanity'den. o da sporu sever, araştırmış beğenmiş ve indirmiş :). yapalım diyor, içimden çok geliyor insanity, 15 gün sonra sana kuyruk olabilirim :))

Son düzenleme:
ya benim 12 -13 kilo fazlam var aslında yapsam fena olmaz ama hiç cesaret edemiyorum nedense bu insanity olayına vucüdumda daha ağırına alışırsa hep istermiki diyede korkuyorum :))))

Back
X