Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben bugün evde hizmetçilik yapmaktan jiilyın yapamadım:((( evde kayınvalidem var dün akşam teşrif ettiler:))) nete doğru düzgün giremiyorum bile, bilgisayar çıktı yuvalar dağıldı diyor kayınvalide:30: ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin :43:allah kayınvalidesi ile devamlı oturanlara yardım etsin.
Amin Allah kolaylık ve de sabır versin tabi hepimize.

amiiiin.................
dua et arkadaşım 1.hafta bana çabuk geçsin:31:
kızım kadın senin gibi gelini bulmuş, olur da bilgisayara takılırsan yuvan dağılırsa gibi bir senaryo yazıp, kaybetme korkusuna kapılmış yazıkkk :))

aman yaşlı de geç kuşum, tıka kulaklarını:36: akşama yatçam de git odana yap jillian'ı..jillianı yapmana engel olmasına izin verme...baksana zaten fazlasıyla engel(li) bi halde :)) benim de bugün yoğun, kapı açık o yüzden arayamadım seni hiç.
yok be güzelim ben açığım kayınvalidem kapalı gelin istiyor:25: kaybetme korkusu yok yani hemen yenisini alır oğluna :18: yaşlanınca bizde mi böyle olacağız çene düşecek iyice desene; iki gelin senle benim arkamdan böyle konuşacak :29: şahit oldun işte telde konuşmaya bile engel :9:

Amin Allah kolaylık ve de sabır versin tabi hepimize.

saygı da kusur etmeyelim diyoruz içimiz şişiyor tabi :5: neyse benim ki 1.hafta misafir, uzun veya sürekli kalınsa zor yani amin canım

10 mins trainer super kolay denedim simdi..eger 250 kalori ise super.
Shred 2/8 e gore bugun yazayım
Başlangıc
gögus
en geniş 100
en ince90
bel
en geniş 104 (korkunc)
en ince 95
kalca
en geniş 113
kol:33
Şimdi
gögus
en geniş 96
en ince86
bel
en geniş 98
en ince 90
kalca
en geniş 108
kol:30

Sayılar konusur diye yazdım.. bu hafta yarından itibaren diyete de dikkat etmeye calısıcam bugunku gibi tatlıları hupletmiycem ins..

2 gün ara veriyorum omuzlarım resmen felç oldu :)) ben hep 2. günde çöküyorum level değişimlerinde. ctesi sınavım var artık sınav çıkışı level 3/3 yaparım :)

Ayak bileğime her zıplayışta sancı giriyor ve üst bacağımda çok kas ağrısı var. İncittim galiba. Bazı hareketlerde çok zorlanıyorum. Kramp da giriyor arada. Bugün dinlendirsem mi bilemedim.
Ama yapmazsam kesin vicdanım rahat durmaz :9:

Slm kızlar,yaklaşık 2 haftadır gelemedim ama ilk 1 hafta jiliyi aksatmadan yaptım fotolar falan çektim ama son 1 haftadır griple boğuşuyorum,jiliyi yapamadım.Hala geçmedi gribim,ne illet bişeymiş ya:43:

ya bunun jilden farkı ne kii.. jillin tüm videolarını izlemiş amca, ortaya karışık bişi yapmış, olmuş bitmiş..

ben şimdiye kadar jiil kadar çabuk etki eden bişi daha görmedim, diyim yani..

benim oğlan hastalandı, bıraktım yine.. off.. şimdi level 2 den tekrar başlayacam.. saçma sapan bi hal oldu benim bu spor işi.. düzenli yapamıyom da.. amaaan.. bi düzene girecez inşallah diyom hep ama, bu sıpa büyüdükçe hepten bozuluyo düzen müzen kalmıyo valla..

aman sağlığı iyi olsunda diyom sonra, gerisi olur bi ara.. Kendimi böle teselli ediyom işte ben de napayım.. :37:

ya bunun jilden farkı ne kii.. jillin tüm videolarını izlemiş amca, ortaya karışık bişi yapmış, olmuş bitmiş..

ben şimdiye kadar jiil kadar çabuk etki eden bişi daha görmedim, diyim yani..

benim oğlan hastalandı, bıraktım yine.. off.. şimdi level 2 den tekrar başlayacam.. saçma sapan bi hal oldu benim bu spor işi.. düzenli yapamıyom da.. amaaan.. bi düzene girecez inşallah diyom hep ama, bu sıpa büyüdükçe hepten bozuluyo düzen müzen kalmıyo valla..

aman sağlığı iyi olsunda diyom sonra, gerisi olur bi ara.. Kendimi böle teselli ediyom işte ben de napayım.. :37:

cok kısa video incelmek icin faydası olmaz..zaten kardiyo en az 20 dakika olmalıymış... formda kalmak icin yapılabilir ama vücut 20 günde buna da alışır..

Bugün bacağımdan dolayı sadece winsor teyzeyi yaptım. (Bacağım yürürken bile çekiyor :( )
Yaptım ama sanki yapmasaymışım da olurmuş. Jilinin hemen ardından yapınca biraz zorluyordu.
Tek yapınca terlemedim bile. Çok hafif geldi egzersizler.
Ben de düşünmeye başladım. Killer buns mi yapsam artık diye :)

kızlar killer buns'u öneriyorum. bugün level1/5teyim.belimi sarıyorum bantla ve baya terliyorum.30 days btkkten snr tekrar 30 days yapayım dedm ama ilk yaptığım gbi terlemedm bu feci terletiyor

Moveniusum,
yarın sınavın vardı yanılmıyorsam. Sana başarılar diliyorum. Umarım çok güzel geçer ve istediğin gibi bir sonuç alırsın.:16:

teşekkürler canım iyi dileklerin için ;) inş güzel geçer :18:

rahat ol, sen zaten oldukça sıkı hazırlandın sınava. Eğer heyecanını da dizginleyebilirsen, sonuç çok çok iyi olur. Aman be moveniusum, jillianın üstesinden geldin, KPSS senin için çantada keklik ;)

Farkettim de ben jillian yapmıyorum uzun zamandır sanki :1: :1:

30ds 'den sonra bişi yapmadın mı sebnem sen? sanki yapıyordun gibi kalmış aklımda:44:

Back
X