- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.381
öncelikle söyleyeyim yazılanların yalancıyısıym :) egzersiz sırasında kaç kalori yaktıklarını gösterir bir alet var ya yabancı forumda o aletin verdiği sonuçları yazmışlardı, ordan biliyorum.
30ds ile 300-350 civarı
6w6p ile de 275-325 civarı yakılıyormuş.
ripped ile kaç kaloriymiş

çoğunluk bunu kullanıyor
 çoğunluk bunu kullanıyor

sırtımı ve omuzlarımıda iyi çalıştırıyomuş bu ripped level 3 hergün çalışan farklı bölgeleri hissediyorum
 sırtımı ve omuzlarımıda iyi çalıştırıyomuş bu ripped level 3 hergün çalışan farklı bölgeleri hissediyorum  yardım ederseniz sevinirim.
 yardım ederseniz sevinirim. 

kayra bu 10 minute trainer ın mı yoksa killer abs'in mi linki? akşama direkt bu linkten girip bakiim barims çok sağol bu arada :)
 kayra bu 10 minute trainer ın mı yoksa killer abs'in mi linki? akşama direkt bu linkten girip bakiim barims çok sağol bu arada :) 

ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin
   ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin  akşama yatçam de git odana yap jillian'ı..jillianı yapmana engel olmasına izin verme...baksana zaten fazlasıyla engel(li) bi halde :)) benim de bugün yoğun, kapı açık o yüzden arayamadım seni hiç.
 akşama yatçam de git odana yap jillian'ı..jillianı yapmana engel olmasına izin verme...baksana zaten fazlasıyla engel(li) bi halde :)) benim de bugün yoğun, kapı açık o yüzden arayamadım seni hiç.