Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaslar ben topiği basından sonuna kadar okudum bitirdim :) Öncelikle konuyu acan TrulyScrumptious 'a ve boyle bir konunun varlıgından haberdar olmamı saglayan canım panterciğime cok cok tesekkür ederim.. Sonrasında basından sonuna kadar topikte kalan, herkese yorum yapmaya calısan kayra ve ogltkn e , daha sonrasında da burda resim ve sonuc paylasarak bizim motive olmamızı saglayan mervegün , emireamade ve bütün adını hatırlayamadıgım arkadaslar ; hepinize cok tesekkür ederim.. sayenizde bende basladım .. bugün aslında 14. günüm olmalıydı ama ben 6 gün yapıp 1 gün mola vermeyi secenlerden oldum.. gene bu forumda duyarak tanıstıgım leslie yide büyük bir keyifle hayatıma kattım :) ve gene burada bir arkadasın bahsetmesiyle kalorisepetiyle tanıstım ...

not 1 : 2 gün mola verdiğim için su an 12 gün jillian yapmıs durumdayım .. ve ben 15 -15 gitmeyi sectigim için de hala lvl 1 deyim..
not 2 : benim ilk kilomda cok fazla .. 92.5 kilo ile basladım ..

sonuc : 14 günde 3 kg zayıflama ... göbekten 5 cm popodan 3 cm bacaktan 2 cm incelme ... su an mutluluktan havalara ucuyorum.. ve bu basarımda bu topiğe yazan herkesin büyük payı var :D o yüzden bende hem herkese tesekkür etmek hemde yeni baslayanlar olursa onlara umut verici olmak adına yazayım dedim .. :D

lostgirll,
bence sürecini daha sık, hatta sık sık yaz.
Bizler nasıl, o dönem yapmaya niyetlenen arkadaşlara motivasyon olduysak, sen de okuyacaklara motivasyon ol.
sevgiler

bugün ripped 2.levelin 2. günün yapıcamm dün ilk gündü bayağı ter atttımm

bakalım ilerleyen günlerde ne olucak

ölçülerimi 2. leveli tamamladıktan sonra tekrar alıcam bakalım fark ne olucakkk :52:

Arkadaslar ben topiği basından sonuna kadar okudum bitirdim :) Öncelikle konuyu acan TrulyScrumptious 'a ve boyle bir konunun varlıgından haberdar olmamı saglayan canım panterciğime cok cok tesekkür ederim.. Sonrasında basından sonuna kadar topikte kalan, herkese yorum yapmaya calısan kayra ve ogltkn e , daha sonrasında da burda resim ve sonuc paylasarak bizim motive olmamızı saglayan mervegün , emireamade ve bütün adını hatırlayamadıgım arkadaslar ; hepinize cok tesekkür ederim.. sayenizde bende basladım .. bugün aslında 14. günüm olmalıydı ama ben 6 gün yapıp 1 gün mola vermeyi secenlerden oldum.. gene bu forumda duyarak tanıstıgım leslie yide büyük bir keyifle hayatıma kattım :) ve gene burada bir arkadasın bahsetmesiyle kalorisepetiyle tanıstım ...

not 1 : 2 gün mola verdiğim için su an 12 gün jillian yapmıs durumdayım .. ve ben 15 -15 gitmeyi sectigim için de hala lvl 1 deyim..
not 2 : benim ilk kilomda cok fazla .. 92.5 kilo ile basladım ..

sonuc : 14 günde 3 kg zayıflama ... göbekten 5 cm popodan 3 cm bacaktan 2 cm incelme ... su an mutluluktan havalara ucuyorum.. ve bu basarımda bu topiğe yazan herkesin büyük payı var :D o yüzden bende hem herkese tesekkür etmek hemde yeni baslayanlar olursa onlara umut verici olmak adına yazayım dedim .. :D
canım canım canım:)))
yıllar yıllar sonra cok şukur ilk mesajın cok duygulandım:21:
bende kankamın düşüncelerine katılıp paylaşım yapan herkeze cok teşekkür ediyorum:42:
lostgirll'le aynı gün başladık jillian'a
aynı kuralı uyguladık
benim sonuçlar
kilo:71-69kg
gögüs:2 cm
sırt:1cm
bel:2cm
göbek:1cm
kalça:1cm
bacak:3cm
bende cok mutluyum incelme kilo kaybını gördükçe hevesimiz bir degil 1000 kat arttı...
dün itibari ile level1 'i bitirdim
yarın level 2'ye başlıyorum:17:

Son düzenleme:
arkadaslar ben topiği basından sonuna kadar okudum bitirdim :) öncelikle konuyu acan trulyscrumptious 'a ve boyle bir konunun varlıgından haberdar olmamı saglayan canım panterciğime cok cok tesekkür ederim.. Sonrasında basından sonuna kadar topikte kalan, herkese yorum yapmaya calısan kayra ve ogltkn e , daha sonrasında da burda resim ve sonuc paylasarak bizim motive olmamızı saglayan mervegün , emireamade ve bütün adını hatırlayamadıgım arkadaslar ; hepinize cok tesekkür ederim.. Sayenizde bende basladım .. Bugün aslında 14. Günüm olmalıydı ama ben 6 gün yapıp 1 gün mola vermeyi secenlerden oldum.. Gene bu forumda duyarak tanıstıgım leslie yide büyük bir keyifle hayatıma kattım :) ve gene burada bir arkadasın bahsetmesiyle kalorisepetiyle tanıstım ...

Not 1 : 2 gün mola verdiğim için su an 12 gün jillian yapmıs durumdayım .. Ve ben 15 -15 gitmeyi sectigim için de hala lvl 1 deyim..
Not 2 : Benim ilk kilomda cok fazla .. 92.5 kilo ile basladım ..

Sonuc : 14 günde 3 kg zayıflama ... Göbekten 5 cm popodan 3 cm bacaktan 2 cm incelme ... Su an mutluluktan havalara ucuyorum.. Ve bu basarımda bu topiğe yazan herkesin büyük payı var :d o yüzden bende hem herkese tesekkür etmek hemde yeni baslayanlar olursa onlara umut verici olmak adına yazayım dedim .. :d

rica ederim şekerim görevimiz.................................:21::21::21::21::21::21::21::21:

kızlar merhabalar. 3 gün 30 day shred programını yaptım 2 gün bıraktım bugün 6.günüm olacak yapıcaktım fakat tereddütlüyüm şuan bugün adetimin ilk günü ve bel ağrım var acaba yapsam mı?

ben adetliyken hep yaptım, ben de bi sorun olmadı.
sen de istersen bi dene, çok zorlanırsan bırakırsın

fıstıgım sende benim gibi ameliyatlısın ya hani
sen kacıncı leveldesin 3. levelde gözüm korktu devamlı hopla zıpla memişleri yeni yaptırdık sarkmasın bide:18:ben bir kac kat sporcu sütyeni giymeyi düşünüyorum:32:

QUOTE=movenius;26752737]ripped level 4/6 tamamdır :) yarın ripped bitiyor ama ben öküz gibi yediğim için bi değişim göremedim :52:[/QUOTE]

AL BİR ÖKÜZ GİBİ YEMEK YİYEN DE BENİM BUĞUN KOCAMAN 2.KİŞİ DOYARDI İNAN KUMPİR YEDİM:( BOĞAZI TUTMAZSAK NE JİLYEN NEDE KOŞU BANTI FAYDA EDER CANIM

fıstıgım sende benim gibi ameliyatlısın ya hani
sen kacıncı leveldesin 3. levelde gözüm korktu devamlı hopla zıpla memişleri yeni yaptırdık sarkmasın bide:18:ben bir kac kat sporcu sütyeni giymeyi düşünüyorum:32:

ben de iki tane sütyen üstüste giydim hep ;) maşallahları var taşş gibiler:52:
bide shred de göğüs çalışılıyor ya çok faydası oluyor, rahat rahat yap pantercim.

ripped level 4/6 tamamdır :) yarın ripped bitiyor ama ben öküz gibi yediğim için bi değişim göremedim :52:

estarufullah !! sen bu akşam foto koy şekercim, fark var mı yok mu biz karar verelim ;)

AL BİR ÖKÜZ GİBİ YEMEK YİYEN DE BENİM BUĞUN KOCAMAN 2.KİŞİ DOYARDI İNAN KUMPİR YEDİM:( BOĞAZI TUTMAZSAK NE JİLYEN NEDE KOŞU BANTI FAYDA EDER CANIM
ayhhh nassı büyük büyük yazıyonn yaaaww..görmemişin bi pro kartı olmuş, tutmuş milletin gözüne sokmuş:52:

ay ne kıskançsın sen ya ben seni böyle bilmezdim :ssz: ben küçük harfleri göremiyorum ondan aldım pro kartı :8:

anam bir küçük diyon bir büyük anlamadım nasıl yapsam

Son düzenleme:
ay ne kıskançsın sen ya ben seni böyle bilmezdim :ssz: ben küçük harfleri göremiyorum ondan aldım pro kartı :8:

anam bir küçük diyon bir büyük anlamadım nasıl yapsam

movenius, sen de gidip bu yazıyı beğenmişsin ya ne diiimmm ?
öküz ölünce ortaklık bitmesin diyim bari haa haa

movenius, sen de gidip bu yazıyı beğenmişsin ya ne diiimmm ?
öküz ölünce ortaklık bitmesin diyim bari haa haa
ne oldu rengin soldu bacım:36:hatırlatırım burası özgür bir platform isteyen istediği yazıyı beğenir sana mı soracak:79::80::81::63::63::63::63:
gülmekten koptum resmen annemde garip garip suratıma bakıyo :1: jelesec ne yapsa beğeniyorum ben elimde değil :9::9:

ah movenius; ah biz gülmekten altımızı ıslatıyoruz benim koca dün odanın kapısını kapattı düşün öyle sesle gülüyorum:1:

Back
X