Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

an itibariyle 2/3 bitti....

benim ne kilo değişiyor ne başka birşey ama yeni farkettiğim birşey var benim göbiş ciddi anlamda sarkıktı yağlı koca bir göbek düşünün yere doğru kendini salmış..ölçü olarak küçülme hiç yok ama yukarı doğru toplanmaya başladı...çok değil ama annem bile farketti :)) bu güzel gelişme benim için,birde incelmeye ve kilo vermeye başlasam süper olacak....hergün düzenli yürüyorum yediklerime hiç etmediğim kadar dikkat ediyorum ama tık yok....birde kızlar ayıp olmazsa bir şey sormak istiyorum... bağırsak sorunu yaşayan varmı....benim yoktu ama başladı...liptonun form çayı bile işe yaramıyor sadece gaz rahatsızlığı veriyor,çözüm önerisi olan varmı?

İyi geceler hanımlar...

Ben anca girebildim nete...Dün, sabah level 1 i bitirip akşam level2 ye başlarım demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı..
Level 1 /10 yeni bitti...
Artık level 2 yarına kaldı, hiç halim yok yapamayacağım...

Kartal79, 6w6p programı dedin, elma vücut tipi dedin, göbek dedin kafamı karıştırdın.:52:..Amma velakin benim tek sorunum göbek değil ki her yerim:50:
Movenius da bu forumun demirbaşlarından 6w6p in zorlayıcı olduğunu söylüyor..Ben daha 3o days in hakkını veremiyorum desem yeridir..Kondüsyonum çok yetersiz...:43:
Dolayısıyla ben sonrasında ripped ile devam etme kararımı kesinleştirdim...:34:

evet canım Movenius daha tecrübeli ve benimde kafam karıştı,tecrübeli birinin deneyimlerinden faydalanmak daha iyi diye düşünüyorum...önce bitirelim son 17 benim...şu göbeğimden kurtulmak istiyorum artık...

an itibariyle 2/3 bitti....

benim ne kilo değişiyor ne başka birşey ama yeni farkettiğim birşey var benim göbiş ciddi anlamda sarkıktı yağlı koca bir göbek düşünün yere doğru kendini salmış..ölçü olarak küçülme hiç yok ama yukarı doğru toplanmaya başladı...çok değil ama annem bile farketti :)) bu güzel gelişme benim için,birde incelmeye ve kilo vermeye başlasam süper olacak....hergün düzenli yürüyorum yediklerime hiç etmediğim kadar dikkat ediyorum ama tık yok....birde kızlar ayıp olmazsa bir şey sormak istiyorum... bağırsak sorunu yaşayan varmı....benim yoktu ama başladı...liptonun form çayı bile işe yaramıyor sadece gaz rahatsızlığı veriyor,çözüm önerisi olan varmı?

Az da olsa değişimi farketmek güzel değil mi?
Benim de kollarım daha az sallanıyor..tek fark o şimdilik...Ama ben 2 kiloluk ağırlık kullanıyorum sanırım ondan fark etti...
Sabretmek çok zor ama sabretmeliyiz başka çaremiz yok...Muhakkak ki sonuç alcağız inanıyorum...

Ben oldum olası bağırsak problemim olduğu için bana bir şey fayda etmiyor..Ben çok kötü olursam artık 1 hafta -10 gün sonunda ilaç yardımıyla hallediyorum o işi...:50:
Ama çörek otunun faydalı olduğunu öğrendim bir de onu deneyeyim dedim..Sabah aç karna 1 çay kaşığı çörekotunu iyice çiğneyip ılık su içiyorsun...Ben daha yeni başladım...Sen de dene istersen...Belki işe yarar...

15 dk önce 2/2 yi yaptım...Dün yapamadığım için biraz dinlenip 2/3 ü yapmayı planlıyorum ama bakalım yapabilecek miyim?:40:
Kardiyolar beni çok zorluyor. Zıplayamıyorum yaa...:50:

evet sabretmek çok zor ama edeceğiz,bu kilolar kolay alınıyor ama zor gidiyor ne yazıkki...

2 kg lık ağırlık çok iyi benimkini duysan gülersin 5 cl lik pet şişeyle yapıyordum level 2 de 0,75 cl lik pet şişeyle yapmaya başladım :) hareketlerde hepimiz yoruluyoruz hele son hareketi ben nerdeyse hiç yapamıyorum...hiç yapmamaktan iyidir :)

bağırsak olayını halletsek kilo vermekte kolaylaşıcakta ..düzelir inşallah...

pes etmek yok yola devam...

arkadaşlar body revolution'u indiren var mı aranızda??ben indirdim ama çalışmıyor. 6,18 gb 10 saat sürdü ama açılmıyor şifreyi kabul etmiyor.diğer sitelerdeki linklerde boş yada silinmiş.nereden indireceğimi bilen var mı?

Hehe benimki yarım litre.. ^^" 2. levelle geçerim belki 1l ye..
Sarkık olan şeyleri toparlamak daha kolay.. Karında vs sarkıklık varsa o kişi daha çabuk fark görür.. Mesela bunu annem yapsaydı benle kıyasla o gayet güzel sonuçlar alırdı şimdiye.. :)
Neyse bakalım daha bende bugün yapmadım.. Sabahları hiç yapasım gelmiyor hep 9-10 gibi yapıyorum.. Umarım etkisi azalmaz..

Öyle birgün yapamadım diye kendinizi sıkıntıya sokup bir günde iki kere yapmayın ya.. Bir gün çok problem olmaz. Daha fazla ara açmamaya çalışın sadece kendinize zarar verirsiniz.. =/

An itibariyla 1.level bitmiştir.. :D Şükür.. zorlandığımdan değil ancak neredeyse yapmayacaktım hiç yapasım yoktu. Dedim ha bi gayret zaten 3gün aralığım oldu bugün bitireyim bitirdim.. Yarın 2levele başlayacağım hayırlısıyla.. 2.Level ile ilgili tavsiyeleriniz var mı? Su şişelerimin ağırlıklarını arttırayım mı 0.5l ile yapıyorum mesela.. Bir de spor ayakkabısı.. siz spor ayakkabısı ile mi yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
akşam ripped level 1/6 bitti :32:

movenius, ripped ne güzel bişimiş de ben onu atlamışım. İyi ki yapmaya başlamışım..Çok ama çok mutluyum...Circuitler ne kadar hızlı, hareketlerin sürelerini kısa tutmuş, ve çeşit eklemiş. Anlamadan geçiyor, bi bakmışsın bitiyor. Sürünme moduna giremeden başka harekette buluyor insan kendini.

Maritsacım, jillian kesinlikle işe yarıyor. Her spor işe yarar tabi ama, jillian'ın 3-2-1 formülü hakikaten harikalar yaratabiliyor. Sana ısrarla ripped in 30'yi öneriyorum. Shredden daha çok seveceksin eminim:34:

Maritsacım, jillian kesinlikle işe yarıyor. Her spor işe yarar tabi ama, jillian'ın 3-2-1 formülü hakikaten harikalar yaratabiliyor. Sana ısrarla ripped in 30'yi öneriyorum. Shredden daha çok seveceksin eminim:34:

evet evet bende katılıyorum :29:jillian gerçekten işe yarıyor ben tam yapamadığım halde fark görmüştüm karın bacakta

Daha kısa sürede etki ediyor diğerine göre ,haklısın :16:
Hatırlıyorum da Jullian yaptığımda duruşum bile kısa sürede değişmişti ,şimdi tekrardan kamburlaştım .

O zaman Shred değil de,Rippedle mi Jullian' başlasam ?

Youtube'da sadece bu videosunu bulabildim :(

[video=youtube;jbUXyaeX-BY]http://www.youtube.com/watch?v=jbUXyaeX-BY[/video]

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım.Bayramda bol bol yedik içtik tabi.Örneğin ben mesela.Sporumuda yapamadım çok huzursuz oldum halada tatil modundayım biri beni dürtsün neyseki bu hafta Insanıtye veda ediyorum sıkıldım da zaten.Başka alternatifler arıyorum fikirlerinize ihtiyacım var ne yapsam bilemedim.Yanında ek olarak call da yapıcam.Diyet yapmadım kilo da veremedim tabi.Eninde sonunda gidecek bu yağlar.

kızlar bişey sormak istiyorum..benim çok kilo sorunum yok ama vücudum sıkı değil.boyum 1 65 kilom 58..ve kilo fazlalılığı olan bölgem basen ve kalçalarım acaba bu programa başlasam işe yarar mı? yapan arkadaşlar yardımcı olursa çoook mutlu olurum...

Ölçülerimiz aynı seninle .Benim de bacak ve göbekte sorunum var .
Bence ilk önce Jullian ile başla :16: bacak ve basen için de ek egzersiz ekleyip ,uygularsan iyi olur tabii .

ah body revolution 4. haftadayım yalnız bugün yapamicam dinlenme günüm kayıcak. dün gece acillik oldum içim dışıma çıktı. acayip nazar deyiyo bana ya herkes zayıflamamla ilgili sürekli beni süzüyo kıskanıyo tombulken daha iyiydin diyen bile var kıskançlıktan :1: daha zayıflama çirkin olursun diyolar :37:

ogltkn rippedi bende çok sevdim 3. level dışında :P zorlamıştı beni baya ama bacaklara çok etkili diye düşünüyorum.

bu arada body revolution herkese tavsiyemdir yavaş yavaş zorlamaya başlıyor dehşet çalıştırıyo vücudu :15:

ah body revolution 4. haftadayım yalnız bugün yapamicam dinlenme günüm kayıcak. dün gece acillik oldum içim dışıma çıktı. acayip nazar deyiyo bana ya herkes zayıflamamla ilgili sürekli beni süzüyo kıskanıyo tombulken daha iyiydin diyen bile var kıskançlıktan :1: daha zayıflama çirkin olursun diyolar :37:
ogltkn rippedi bende çok sevdim 3. level dışında :P zorlamıştı beni baya ama bacaklara çok etkili diye düşünüyorum.
bu arada body revolution herkese tavsiyemdir yavaş yavaş zorlamaya başlıyor dehşet çalıştırıyo vücudu :15:
Geçmiş olsun cnm :nazar:Allah kem gözlerden korusun bizleri bende de çok nazar var ya yıldızım düşükmüş.Bi oku kendine.Ah o başkaları yokmu insanında kafasını karıştırıyolar.Boşver onları sen nasıl istiyorsan hissediyorsan onu yap.

Ripped mi çalıştırıyo bacakları dur bi inceleyeyim o videoyu ben.

Daha kısa sürede etki ediyor diğerine göre ,haklısın :16:
Hatırlıyorum da Jullian yaptığımda duruşum bile kısa sürede değişmişti ,şimdi tekrardan kamburlaştım .

O zaman Shred değil de,Rippedle mi Jullian' başlasam ?

Youtube'da sadece bu videosunu bulabildim :(

[video=youtube;jbUXyaeX-BY]http://www.youtube.com/watch?v=jbUXyaeX-BY[/video]

canım direkt ripped ile başlayabilirsin ;) hiç oryantal videosu arama, jillian'a gel:16:

canım geçmiş olsun. umarım önemli bişiin yoktur. gözü kalanın gözü çıksın. hatta gözlerine revolution kaçsın:30:

Back
X