- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.881
O zaman senin kemik yapın ince.. yani kilo olarak görünüyorsa öyledir heralde.. Benim yapım iridir o yüzden 55 falan olsam kemiklerim daha çok çıkar sanırım.. =/
Bu arada 2/2 yapılmış bulunmaktadır.. ^^
1.level'de daha çok bacaklarım ağrımıştı bu levelde karın kaslarım önden yandan falan daha çok kasıldılar.. Bakalım sonuç ne olacak..
Bir de gülmeyinde bu ilk 2 günü 200ml'lik maden suyu şişeleriyle yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ^^"
missguardcım, insanity topiğinde, "insanity'e zor demeyin kızlar, insanity kolay" gibilerinden yazılarını okumuştum da şaşırmıştım. Nooldu 200ml'e düşmüsün

Gece gece yine canım sıkıldı...
Aynaya bakıyorum hiç bir değişiklik yok...
Eskiye göre gerçekten yediklerime de dikkat ediyorum..
Spor yapmaya başlayalı 40 günü geçti ama fiziki görüntümde hiç bir değişikliğin olmaması beni çok üzüyor...
Acaba nerede yanlış yapıyorum diye devamlı düşünüp nette araştırıyorum...Yaptığım şeylerle artık kilo vermem gerekiyor ama tartıda tık yok..
Hadi tartıya da geçtim, fiziken bir değişiklik olmaz mı ya
Çok bunaldım çokkk![]()
egotrikcim,
nerede yanlış yaptığını ben de merak ettim açıkçası. yani kg. olarak değişmedin diyelim ama cm olarak da mı incelmedin? bi de yediklerime dikkat ediyorum demişsin ama, ne kadar dikkat ediyorsun mesela? tatlılar, pilavlar, kızartmalar, hamurişleri çıktı mı hayatından? çünkü normalde aldığın kaloriden daha azın alıyorsan ve spor yaparak ekstra da kalori yakıyorsan incelmemen mümkün değil. Ya da hormonal bir problem söz konusu:44:
Son düzenleme: