Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

O zaman senin kemik yapın ince.. yani kilo olarak görünüyorsa öyledir heralde.. Benim yapım iridir o yüzden 55 falan olsam kemiklerim daha çok çıkar sanırım.. =/

Bu arada 2/2 yapılmış bulunmaktadır.. ^^
1.level'de daha çok bacaklarım ağrımıştı bu levelde karın kaslarım önden yandan falan daha çok kasıldılar.. Bakalım sonuç ne olacak..
Bir de gülmeyinde bu ilk 2 günü 200ml'lik maden suyu şişeleriyle yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ^^"

missguardcım, insanity topiğinde, "insanity'e zor demeyin kızlar, insanity kolay" gibilerinden yazılarını okumuştum da şaşırmıştım. Nooldu 200ml'e düşmüsün:1: Ben hiç spor geçmişi olmadan 1,5kg'luklarla tamamlamıştım shredi. :21: Ve Mayıs sonundan beri neredeyse kesintisiz spor yapan biri olarak cesaret edemiyorum insanity'e. Birincisi, gece geç saatte o kadar kardiyoyu ben kaldıramam, ikincisi; alt kat komşum o gürültüyü kaldıramaz. Üçüncüsü de, ikinci ayın programında 70dk lık kardiyolar var, onu da benim bünye kaldıramaz. Adam bile adını insanity koymuş..Çılgınlık işte !

Gece gece yine canım sıkıldı...
Aynaya bakıyorum hiç bir değişiklik yok...
Eskiye göre gerçekten yediklerime de dikkat ediyorum..
Spor yapmaya başlayalı 40 günü geçti ama fiziki görüntümde hiç bir değişikliğin olmaması beni çok üzüyor...
Acaba nerede yanlış yapıyorum diye devamlı düşünüp nette araştırıyorum...Yaptığım şeylerle artık kilo vermem gerekiyor ama tartıda tık yok..
Hadi tartıya da geçtim, fiziken bir değişiklik olmaz mı ya:50:

Çok bunaldım çokkk:14:

egotrikcim,
nerede yanlış yaptığını ben de merak ettim açıkçası. yani kg. olarak değişmedin diyelim ama cm olarak da mı incelmedin? bi de yediklerime dikkat ediyorum demişsin ama, ne kadar dikkat ediyorsun mesela? tatlılar, pilavlar, kızartmalar, hamurişleri çıktı mı hayatından? çünkü normalde aldığın kaloriden daha azın alıyorsan ve spor yaparak ekstra da kalori yakıyorsan incelmemen mümkün değil. Ya da hormonal bir problem söz konusu:44:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,:16:

Üst bacaklarımın ön kısmındaki ağrılar yürürken dayanılmaz hale geliyorlar. İster istemez yürüyüşüm etkileniyor.
Bu ağrılar ne zaman biticek ya :50:

O zaman senin kemik yapın ince.. yani kilo olarak görünüyorsa öyledir heralde.. Benim yapım iridir o yüzden 55 falan olsam kemiklerim daha çok çıkar sanırım.. =/

Bu arada 2/2 yapılmış bulunmaktadır.. ^^
1.level'de daha çok bacaklarım ağrımıştı bu levelde karın kaslarım önden yandan falan daha çok kasıldılar.. Bakalım sonuç ne olacak..
Bir de gülmeyinde bu ilk 2 günü 200ml'lik maden suyu şişeleriyle yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ^^"

Ben 2 şer kg luk iki dambıl kullanıyorum.Büyük marketlerin spor reyonlarında bulabilirsin. Bacak ağrısı en kötüsü ya umarım geçer:26:

şerocum, 4.- 5.günde bişin kalmicak, az daha sık dişini:34:
sonra, spora kısa aralar versen bile hiç bi zaman bu kadar şiddetli tutulmayacaksın

desteğin için sağol ogl cum.Sanırım en zor fazdan geçiyorum sonrası daha kolay olacak. :21:

aynen öyle, sonrası hem zevkli hem kolay olacak..

bu arada nerde bizim moveniusumuz yaw? albüm için foto mu çekiyosun yoksa :23:

nerde diye sorunca, günlerdir aklımda. bir de kayramız vardı bizim...o da jillianı hakkını vererek yapmış bi arkadaşımızdı, insanity'nin altında ezildi:9:
Kayra gel beraber ripped yapalım, ısınma ve soğumalarla 30dkcık sürüyo, inan hiç sıkıcı değil.
bırak shaunT'yi kürkçü dükkanına geri dönnnnn:38:
muhabbete gel hiç olmazsa, özledim esprilerini:16:

biri banamı seslendi :53:

evet Kayra nerelerdesin lütfen buraya uğra bize daha fazla incelmeyin kilo vermeyin diye kız sen öyle yapınca daha bi motive oluyorum :1:

Günaydın hanımlar.Dün indirdiğim ripped 30'u akşam yaptım.O kadar ağır tempoya alışmışımki bana çok hafif geldi zorlamadı bile.Mecburen bu tür bölgesel egzersizlere yöneldim.Daha fazla dizlerimi zorlamamam gerek Jillian yaparken bile biraz acıdı onun dışında şimdilik bi sıkıntı yaratmıyo.Sizce Jillianın hangi egzersizi daha etkili Killer Buns&Thigs ile beraber yapıcam tabiki çünkü 35 dk lık egzersizden hiçbişey anlamadım hoplamadan zıplamadan nefes nefese kalmadan nasıl bittiğini bile anlamadım.Ripped mi daha iyi yoksa body revolotion mu.nereleri çalıştırıyo özelliklede bacaklara iyi gelir mi sizce siz daha tecrübelisiniz bu Jillian'da.Bu şekilde bi müddet Jillian'a devam etmeyi düşünüyorum.Insanıty bitti şimdilik son haftamı tamamlayamadım gerçi dizimden dolayı daha sonra belki özlersem geçebilirim.Bi yönden çok iyi geldi bana kondüsyonum arttı artık.Bu Jillian bakalım ne sonuç verecek bana.

Gece gece yine canım sıkıldı...
Aynaya bakıyorum hiç bir değişiklik yok...
Eskiye göre gerçekten yediklerime de dikkat ediyorum..
Spor yapmaya başlayalı 40 günü geçti ama fiziki görüntümde hiç bir değişikliğin olmaması beni çok üzüyor...
Acaba nerede yanlış yapıyorum diye devamlı düşünüp nette araştırıyorum...Yaptığım şeylerle artık kilo vermem gerekiyor ama tartıda tık yok..
Hadi tartıya da geçtim, fiziken bir değişiklik olmaz mı ya:50:

Çok bunaldım çokkk:14:

Şu an bende de hiç değişiklik olmadı gerçi boğazıma falan daha dikkat etmeye yeni başladım ama.. Bu kadar şeye işe yaramaması imkansız ya onun için biraz daha sıkalım dişimizi.. Hem 2. level daha bi iyi gibi karına falan daha çok işliyor.. ;)
Fiziki değişiklik bekliyorum bende.. *-*

missguardcım, insanity topiğinde, "insanity'e zor demeyin kızlar, insanity kolay" gibilerinden yazılarını okumuştum da şaşırmıştım. Nooldu 200ml'e düşmüsün:1: Ben hiç spor geçmişi olmadan 1,5kg'luklarla tamamlamıştım shredi. :21: Ve Mayıs sonundan beri neredeyse kesintisiz spor yapan biri olarak cesaret edemiyorum insanity'e. Birincisi, gece geç saatte o kadar kardiyoyu ben kaldıramam, ikincisi; alt kat komşum o gürültüyü kaldıramaz. Üçüncüsü de, ikinci ayın programında 70dk lık kardiyolar var, onu da benim bünye kaldıramaz. Adam bile adını insanity koymuş..Çılgınlık işte !

Yok ağırlık zor geldiğinden değil bizim anne hanımglleri izin vermedi kızın ne işi var ağırlıkla diye.. Sanki hemen kas yapabilecem.. Bende evdeki su şişeleriyle idare ediyordum ama o 2 gün ablamda idim onda da hiç bişi yokmuş tek maden suyu vardı bende elim boş kalmasın diye tutuşturdum elime.. ^^" :D Yoksa bende 2kg ile falan başlamak istiyordum en azından 2.levele.. Bakalım bir markete falan gidelim incesinden görünün kibar bişe ile kandırmaya çalışacağım annemgili.. :D

Günaydın kızlar,:16:
Üst bacaklarımın ön kısmındaki ağrılar yürürken dayanılmaz hale geliyorlar. İster istemez yürüyüşüm etkileniyor.
Bu ağrılar ne zaman biticek ya :50:

Ben 2 şer kg luk iki dambıl kullanıyorum.Büyük marketlerin spor reyonlarında bulabilirsin. Bacak ağrısı en kötüsü ya umarım geçer:26:

4.-5. gün geçiyor ağrılar ya çok uzun sürmüyor merak etme.. ^^

Son düzenleme:
Level 2/5 bitti...

Hiç kilo veremedim diyordum ya...Eşimde programı yaparken beni izledi bu sabah...
"Verememen çok normal bunlar 30 dk yapıyorsa sen max 15-20 dk yapıyorsun ve hareketlerin hakkını veremiyorsun" dedi.:20:
"Kilo vermiyorsun ama almıyorsun da bu yüzden senin buna ek olarak daha uzun süreli bir spor yapman lazım, yürüyüş gibi" dedi.:ssz:

Tabi ben dumur oldum bu yoruma:53:..Tabi ki her kesin bünyesi farklı...Ama herkesin yorumlarından çok heveslenmiştim ya..:14:
İlk 1 ay Leslie ile 3 mil yapmıştım ve anca 2 kg vermiştim...Sanırım eşim haklı...Jillian a ek olarak daha iyi düzenlenmiş bir diyet ve en az 4-5 km lik bir yürüyüş eklemeliyim...
Çok zor bu iş çok zor...Hele sabırlı olmak daha da zor...:50:

Level 2/5 bitti...
Hiç kilo veremedim diyordum ya...Eşimde programı yaparken beni izledi bu sabah...
"Verememen çok normal bunlar 30 dk yapıyorsa sen max 15-20 dk yapıyorsun ve hareketlerin hakkını veremiyorsun" dedi.:20:
"Kilo vermiyorsun ama almıyorsun da bu yüzden senin buna ek olarak daha uzun süreli bir spor yapman lazım, yürüyüş gibi" dedi.:ssz:

Tabi ben dumur oldum bu yoruma:53:..Tabi ki her kesin bünyesi farklı...Ama herkesin yorumlarından çok heveslenmiştim ya..:14:
İlk 1 ay Leslie ile 3 mil yapmıştım ve anca 2 kg vermiştim...Sanırım eşim haklı...Jillian a ek olarak daha iyi düzenlenmiş bir diyet ve en az 4-5 km lik bir yürüyüş eklemeliyim...
Çok zor bu iş çok zor...Hele sabırlı olmak daha da zor...:50:

Ah bu erkekler.
İşleri güçleri zaten moral bozmak.
Bence eşin yanılıyor.
Çalışmanın süresinin değil zorluğunun yağ yakmada etkili olduğundan eminim.
Ayrıca 2. level 5. günde olduğuna göre daha başlayalı sadece 15 gün olmuş moral bozmak için erken değil mi biraz? :34:
İyi düzenlenmiş daha çok protein ve sebze agırlıklı, karbonhidrattan fakir bir diyet yağ yakımını kolaylaştıracaktır.
Sabretmekten başka çaremiz yok.Nasılsa zaman bir şekilde geçiyor değil mi? :31::31: Bıraksak daha mı iyi yani :19:

bu arada ilk ay gayet güzel kilo vermişsin lesli de pek kas olmaz olduğun yerde marş marş:9: Ama jillian sende kas yapıyordur bu yüzden tartıda görmemiş olaiblirsin.

Ben tartılmayı tamamen bıraktım en azından bir iki ay tartılmicam moralim bozulmasın boşa:27:

Programa başlayalı 3 gün oldu. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum. Level 1 programını kendim için hafif bulduğum için 3. gün Level 2 yapmaya başladım çünkü her ne kadar vermem gereken kilom çok olsa da fitness levelım o kadar düşük değil ve Level 1 kalp ritmimi artırmakta yetersiz kalıyordu. Ama Level 2 tam istediğim zorlukta hatta çok zor! Tabii iyi yönde bu zorluk :) Ben bu programın etkinliğini görmek istediğimden ilk 15 gün sadece bunu yapmayı düşünüyorum. Duruma göre 15. günen itibaren ekstra egzersizler ekleyebilirim. Özellikle uzun soluklu maraton koşularına hazırlayan C25K programında gözüm var, ki sıfır spor geçmişi olan kişilerde gücü artırmayı hedefleyerek koşma süresini giderek artıran (tamamlayıcılarının sonunda şehir maratonlarında koşacak hale geldiği) bilindik bir program.. Hedefim seneye Avrasya Maratonu'nun 8 km kısmında koşmak :)

Arkadaşlar ben google görsellerde arama yaptığımda burdaki bir kaç arkadaşında yine buraya ekledikleri resimleri gördüm öncesi ve sonrası fotolarını.Hatta bi arkadaşımızın fotosunu yabancı bi blogta da gördüm acaba ordada mı üyeliği var diye düşündüm aynı nicke sahip.Bi arkadaşımızda Jillian Killer Buns&Thigs fotosu koymuştu onuda tanıdım buraya takılıyodu sıkı sık.Vallahi foto koymaya korktum şimdi benden söylemesi bence ulu orta resimlerimizi koymayalım buna bende dahil tabiki.Yabancı siteler bile kendi sayfalarına kendi fotolarıymış gibi ekleyebiliyolar.Google görsellere bi bakın araştırın bakalım.Ben Jillian Killer buns&thigs before after sonra ripped 30 before after 30 days before after diye hepsinede bakın isterseniz.

nerde diye sorunca, günlerdir aklımda. bir de kayramız vardı bizim...o da jillianı hakkını vererek yapmış bi arkadaşımızdı, insanity'nin altında ezildi:9:
Kayra gel beraber ripped yapalım, ısınma ve soğumalarla 30dkcık sürüyo, inan hiç sıkıcı değil.

evet Kayra nerelerdesin lütfen buraya uğra bize daha fazla incelmeyin kilo vermeyin diye kız sen öyle yapınca daha bi motive oluyorum :1:

gitmedim okuyorum yazdıklarınızı arada... benim derdim insanıty değil kızlar yaa... şu ikizlere düzen uyduramadım... gündüz uyutmasam akşam 5 gibi sızıyorlar yada 5 ten sonra herşeye ağlar oluyorlar..eğer gündüz uyutursamda gece 12 ye kadar uyumayıp ablamızıda uyutmuyorlar ..ki ablamız sabah 6.00da kalkıyor...... bu uyku düzeni ni oturtamayınca bende spor yapamıyorum anca yemek ev işleri vss. bende bu kargaşada spor mpor yapamıyorum.... benimde düzenim gitti yani.... valla insanıtyden gectim shred yapsam öpüp başıma koycam.... yav günde 1 saat biri baksa bunlara..birde bu aralar evde boş oturmaktanda sıkıldığım icin kendime iş buldum..onada cok takılıp vakit harcıyorum.. yurtdışından takı getirip satmaya başladım.... birazda bu beni oyalıyor sanırım.........

moveniuus tabiiiiii verdin kiloları gitti göbekler konuşursun ordan dimiiiiiiiiiiiiii

Haklısın lioncum .Google'la "Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz kadınlar kulubü" yazınca herkesin çıkıyor eklediği fot.lar .:50:

Yabancı bir blogta ben de buraya eklemiş bir arkadaşın fot.sunu görmüştüm .Orda üyeliği vardır diye pek üstelemedim :/ izinsiz mi almışlar onları ,yuh :53:

selam arkadaşlar ben buralardayım bir yere gitmedim.... arada grip okuyorum yazdıklarınız..ikizlere okul acıldığından beri düzen oturtamadım.... öğle uykusu uyutsam gece uyumuyorlar hem ben sabaha kadar uykusuz kalıyorum hem ablamız ...ablamız sabah 6 da kalktığı icin erken uyuması gerek...gündüz uyutmasam 5-6 dan sonra ya bir yerlerde sızıyorlar yada yatana kadar ağlamıyor anırıyorlar töbe töbeeeee.... hal böyleyken bende bir düzen kuramadım... gündüz zaten iş güc anca geciyor..gecede kızlar uyumazsa dert uyusa dert........gecede yapamıyorum.. 1 saat şu kızlara bakcak biri lazım bana......... valla vakit bulsa insanıty deil shred da yetecek..... aslında geceleride başka bir şeye takıldım..benimde sucum var bu konuda...bu aralar evde oturmaktan sıkıldım...birde öyle günlere falan giden biri deilim..ev hanımlığı bana göre değil yani....iş arıyordum evde yapıp gelir elde edebileceğim... sonunda buldum..yurtdışından takı cocuk kıyafeti falan getirip satmaya başladım....oturduğum yerde yapıyorum..dışarı cıkmama gerek olmuyor tam bana göre... nette alabileceğim şeylerin resimlerini paylaşıp satıyroum...işte beni buda oyalıyor yani...

tabiii verdin kiloları yok ettin göbeği konuşursun dimiiii..... biz sana gaz verdik gel sende bir işe yara kızım...şu kızlara günde 1 saat bakda bizde bişeye benzeyelim dimi...

merhaba kızlarrr anck oturabildim...

şimdi açyorum level 1/3 yapacağm..

valla kalkmak zoruma gidiyo ama yapacğm:8:

haydi görüşürüz:3:

Bugün tam olarak Tibet, 30 Day Shred ve Slim & Six Pack ve Sopa çevirme başlamış oluyorum 30 Day Shred dışında hepsini yaptım.. Jillian'ı yapasım yok.. T.T Biraz daha bekleyeceğim ha bi gayret diyebilecekmiyim bakalım.. >_<

merhaba kızlarrr anck oturabildim...

şimdi açyorum level 1/3 yapacağm..

valla kalkmak zoruma gidiyo ama yapacğm:8:

haydi görüşürüz:3:

Selam Aysun,
Bende aslında eve yeni gelmedim ama acayip bitkinim bugün.Gelirken minibüste paso esnedim çok yorgun hissediyorum kendimi.:25: Zorlayacağım yine de yapacağım jillian'ı.
Bak gaz olsun diye ticker bile yaptım :27::27:

Back
X