Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugun dizimin agrisi artti
bir kac ay once yine level 2de dizlerimde agri olmustu
simdi biraz daha fazla o zamana bakarak
ne yapsam bugun yapmasammi?
level 3de squat varmi
hemen ona gecsem olmaz dimi?

vermemeni tavsiye ederim ama mecbursan verebilirsin bende mecburiyetten 3 gün ara vermiştim 6w6p yaparken. boğazına dikkat eddersen soorun olmaz bence ha birde yürüme imkanın varsa yürürsün bol bol

İnan bana ara vermek istemiyorum bu zaten keyfi bir ara olmayacak. Ara vermemek konusunda dün destan yazdım neredeyse :60:

Ama işte mecburiyet.:50:
Orada bol bol dağda yürüyüş yapabilirim sanırım telafi imkanım olur ama ahşap döşemeleri olan bir evde zap zup yapamam çok gürültü olur :1:

Son düzenleme:
level 3de squat varmi

Bence kesinlikle dizlerini zorlama.
Allah korusun bağlarını yırtarsın.
Dizlere odaklanmadan devam edebilirsin belki.
Gerçi ben level 2 yi bilmiyorum uzmanlar cevaplasa daha iyi olur :8:

level 3de squat varmi

tanem aynı dert bende de başladı, dün akşam durup dururken ağrımaya başladı ben de anlamadım, ben oturarak çalışıyorum 15 dakika oturup kalktığımda müthiş ağrıyor sonra adım attıkça açılıyor. hiç bırakmak istemiyorum ama bugün dinlendirsem mi acaba bu arada ben level 1 deyim.. ne dersiniz kızlar..

2. levelda herkeste aynı sıkıntı oluyor yanlış hatırlamıyorsam öne adım hareketi vardı çok fazla zorlamadan yapabilirsiniz o hareketi. ve başlangıç seviyesinde yapın squatlarda bacakları birleştirmeden çok fazla çömelmeden yapın daha raht edersiniz

Dizlerinizi zorlanma, aşınma ve yırtılmadan, özellikle de taşımaları gereken yükten koruduğunuzda diz sorunlarınız azalır.

Aşırı kiloluysanız, birkaç kilo vermeye çalışın

Uzun süre diz çökmek zorundaysanız, dizlik kullanın ve sık sık mola vererek sürekli basınçtan kurtarın.

Çömelmeyin ve koşmaya alternatif egzersizler bulun. Yüzme, yürüme, bisiklet sürme gibi yer sert vurmayı gerektirmeyen faaliyetler aynı yararları sağlar ve dizleri çok daha az zorlar.

Egzersiz öncesi 5 dakika ısının. Uygun ayakkabılar ile spor yapın. Diz etrafı kasları için germe egzersizleri yapın. Egzersiz yoğunluğunu aniden aşırı bir biçimde arttırmayın. Dizinize aşırı yük bindiren egzersizlerden uzak durun.

Kaynak:Diz Ars-Prof.Dr.Ufuk TALU Web Sayfas

Biraz nete bakındım da bunu buldum.Sanırım bugün dinlensek iyi olucak,yerine yürüyüş yapabilirmişiz...

movenius bende body revulotionı indirdim. 1 ayda değişim oldu mu sende. birde insanityden daha mı az yorucu ne dersin?

missdance merhaba.bende body revolutionu indirdim ama açılmadı sitenin verdiği şifre yanlış çıktı.iki farklı siteden indirdim aynı şey oldu.sen hangi siteden indirdin linkini yazabilir misin?

aman allahımmmmmmmmm 2. ayın ilk videosunu yaptım geberiyorum geberiyorum triceps çılgın atıyor :15: tam sarkmalarımın olduğu kasları çalıştırdı ama kollarım iptal ve bi yanlışımın farkına vardım direnç lastiiğini sert almışım nasıl yandı koıllarım nasıl yandı çığlıklar attım yaparken.

bu arada 30 ds bitirip 6w6p yapmak isteyenler jillianın killer abs programı torrent sitelerine düşmüş göbüşü olanlara tavsiye ederim değişik hareketler var

İftar ettim yeni yemek yediğimden az durayım sonra spor yapacağım..

Dizinizde ağrı varsa birgün ara verin bence zorlamayın.. Sonraki gün yine devam edersiniz.. Bu sefer zorlamadan yaparsınız sarışın kızın yaptıkları gibi..

Ara vereceksen movenius'un dediği gibi yrüyüş yapabilirsin.. Boğaz tutma konusu zor olabilir annenin yanına gitmişken güzel güzel yemekler yapar o sana şimdi.. :D Slim & Six Pack yapabilirsin ama yatarak yapıldığından hem ses yapmaz hem 10dk hemen bitirirsin.

Dizinizde ağrı varsa birgün ara verin bence zorlamayın.. Sonraki gün yine devam edersiniz.. Bu sefer zorlamadan yaparsınız sarışın kızın yaptıkları gibi..

Ara vereceksen movenius'un dediği gibi yrüyüş yapabilirsin.. Boğaz tutma konusu zor olabilir annenin yanına gitmişken güzel güzel yemekler yapar o sana şimdi.. :D Slim & Six Pack yapabilirsin ama yatarak yapıldığından hem ses yapmaz hem 10dk hemen bitirirsin.

allah kabul etsin canım maşallah sana, benim de borçlarım çok ama nasıl tutucam bilmiyorum..

Amin inşallah.. ^^

Aslında saatler ger ialındığı için çok kısa sabahlar 5te okunuyor akşam ezanı hiç acıkmadım valla.. :D
Zayıflamak isteyenelre şiddetle duyurulur.. :)

Allah kabul etsin canım.
Evet annemlerde boğazımı tutmak zor zaten reglim bugün feci şeyler yedim ne olduunu sölemiim ama çukulatalıydı:26:
Gerçi jillianı hiç aksatmadım bugün tam bir haftam doldu nice nice haftalara inşallah.
Level 1 i bitirip anneme öyle gideceğim ve perşembe akşamı sporumu yapabilirsem - ki otobüsüm gece yarısı - o zaman dönüşte level 2 ye başlayabilirim.:27:

Herkese iyi geceler.
Yatalım uyuyalım ki kaslarımızı gece de biz dinlenirken pıt pıt çalışsın :ssz::ssz:

Back
X