- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
- 118
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.301
Vücudum inceliyor mu kalınlaşıyor mu bugün şaştım kaldım. önceden basen bölgem yana doğru büyüktü dışa doğru o kadar değildi şimdi sanki dışa doğru çok büyüdü gibi geliyor. Bu iyi bir şey mi. eşofmandan bile baya belli büyüdü sanki.. Birde Jillianın beli kalın o takıldı aklıma.. :44:
İncelme-kalınlaşma bakımından değildir de toparlanmış gibi de olabilir diye düşünüyorum.. =/ Bir ölçü al bakalım.. Hatta belkide kalçan biraz küçüldüyse basenlerin göze çarpmışta olabilir belki..
30 ds e şimdi bakınca jillian bana çok çirkin ve kalın görünüyor eski video olduğundanmıdır bilemedim şuan öyle değil daha güzel sanki ve belinin kalınlığı bence vücut yapısından ileri geliyor body revolution videolarında 9 kişi ile birlikte yapıyolar ve bakıyorumda hepsinin vücut şekli farklı kimisinin bacakları daha ince kimisinin beli daha kalın bu bence tamamen kişinin kemik yapısı ile ilgili
Öncesinde şöyle birşey demiştim "Videolara baktımda şimdi Jillian'ın vücudu 30 Day Shred (2009) da fena değil, 6 Weeks Six Pack (2010) da daha da güzel.. Ama Ripped in 30 (2011) de yine sıkı bir vücudu var ama kilo almış..

O da yıllar içinde çalışmaya devam ettikçe vücudunda değişiklikler oluyor şimdiki videodaki 2 yıl önceki hali hatta 3 bile diyebiliriz..
Vücut tipi öyle kısa ve geniş bir insan beli kalın.. Mesela Anita'nın vücudu da farklı daha armut tipli üst vücudu düz kalçalar biraz daha büyük.. Natalie'de daha çok kum saati hesabı omuzlar geniş bel ince kalça omuza hizalı.. (ama bacakları çok güzel.. *-*)
Kilo da öyle kemik yapısıyla ilgili mesela benle aynı boyda olanlar daha zayıf olduğunda daha güzel görünüyorlar mesela 50-55 gibi ama bende en az 55 iyi çünkü kemikli bir yapım var daha fazla verirsem de kemikler çıkar çirkin olurum..