Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1/6 yapıldı.
Kızlar birkaç sorum olacak

Jillian ı yaparken spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
Ağırlık kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaç lb?

Level 1/ 3 tü bugün çok ara verdim çok

selam kızlar, level 1/5'i tamamladım:) son 2 gündür jillian öncesi leslie ile 3 mil yapıyorum . aslında yürüyüşten sonra baya zorluyor ama daha çok kalori yakmak istiyorum. sizce cok mu yükleniyorum kendime. ilk 3 gun aralıksız yaptım ama hafta sonu 2 gun ara verdım. bu arada boy 1,72 kilo 62 birazda boğazımı tutabilsem keşke:(

Kızlar ben de 1/6 yaptım bugün yakın gidiyoruz. Birbirimizi desteklemeye ne dersiniz?
Aafu, ben de bugün 30 dk kbandından hemen sonra jillianı yaptım ama yordu gün içine dağıtmak daha iyi bence

w4/1 yaptim, dun yapamamistim...
cok cok iyi calistiriyor
kesinlikle w3'den kolay degil...

1/6 yapıldı.
Kızlar birkaç sorum olacak

Jillian ı yaparken spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
Ağırlık kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaç lb?

ben ayakkabi kullaniyorum, gecmiste bunu tartismistik
tavsiye ediliyor, dizleri korumak icin...
agirlik yerine gore 1-2 kgluklari kullandim
ripped in 30'de week 2'den itibaren hep 2kglugu kullandim...

w4/1 yaptim, dun yapamamistim...
cok cok iyi calistiriyor
kesinlikle w3'den kolay degil...

ben ayakkabi kullaniyorum, gecmiste bunu tartismistik
tavsiye ediliyor, dizleri korumak icin...
agirlik yerine gore 1-2 kgluklari kullandim
ripped in 30'de week 2'den itibaren hep 2kglugu kullandim...

Ben de giyeyim öyleyse. Bendeki dumblelarda 3lb yazıyor kaç kg oluyor acaba çok mu yükleniyorum

Bende neden sayfa bulunamadı diyor:26:

Hangisi hata veriyor hepsi mi?

Akşam eve geç geldim ve yemek telaşım vardı, dolayısı ile bugün bitmesi gereken 30 ds programım bitemedi.
Aç ev ahalisine durun ben bi spor yapıp geleyim de denmiyor ne yazık ki.

Sen beni 2 gündür görsen.. Birini mutfakta yaptık diğerini yatak odasında (bir tarafta sohbet bir tarafta misafir vardı).. küçücük alanlarda yaptık artık.. :P
Misafir varken olmuyor ya ben yine annem var diye rahatım da..

Ben de giyeyim öyleyse. Bendeki dumblelarda 3lb yazıyor kaç kg oluyor acaba çok mu yükleniyorum

1.35kg gibi birşey oluyor yani bir buçuk.. Senin için ağır gelmiyorsa sorun olmaz heralde rahat yapabiliyorsan hareketleri..
Ayakkabı konusunda da varsa kesin kullan hareketlerdeki dengen sağlanır ve ayak tabanın bileklerin hasar almaz.. Genelde ev içerisinde bile terlik vs.. girmek gerekiyor ayak rahatsızlıklarını en aza indirmek için..

2 kişiyiz yane:34:
Ben bugün 3. günü yaptım ben çok sevdim hareketleri ya alıstım yada kaslarım kas oluyor zorlanmadım(vay ne acıklama oldu:27:)

umarım sende zorlanmadan yapıyorsundur
şimdik 8 dakika karın egzersizlerini yapim diyorum laf aramızda 4 tene şöbiyet yedim:43:

sonrasına bişiler daha yapim diyorum kalori yakmak adına sevdiğim yabancı bir dizi vardı onu izlerken bir göbek dansı iyi gider:32::32:

Simdi gordum yazini..
Bugun 1/2 yaptim hareketleri hosuma gitti
Bugun yalan dunya esliginde yaptim bu level bacaklara etki edecek gibi kalca ayaklarim cok sizliyor
Off kendim yapiyorun kendim yiyorum az once 4 tane sekerpare yedim pismaniiim :(

Sen beni 2 gündür görsen.. Birini mutfakta yaptık diğerini yatak odasında (bir tarafta sohbet bir tarafta misafir vardı).. küçücük alanlarda yaptık artık.. :P
Misafir varken olmuyor ya ben yine annem var diye rahatım da..

Erkek misafirlerim var o yüzden mutfakta yapamam :)
Az önce yemeklerini verdim geldim spora, şimdi 30 ds nin son programını yapıyorum.
vatana millete değil ama bana hayırlı olsun :27:

Hiiiii hiiii her yerde spor yaptım koridor antre ama mutfak hiç aklıma gelmemisti:52:
Sayende bir alan daha keşfetmis oldum mutfağımda genistir hani:27:

Ben genelde antrede yapıyorum ses gitmiyor öyle çok.. :D
Ama artık bi tek kardiyolar için uğrayacağım heralde çünkü netten video bulamadım ikinci hafta için..

Bir de bugün farkettim benimde totom sıkılaşmaya başlamış ve ölçüde küçülmemiş hatta büyümüş olabilir.. =/ Ne yapsak bu şekilde sıkılaşıp dolgunlaşıp sonra küçülür mü ki?

Ben genelde antrede yapıyorum ses gitmiyor öyle çok.. :D
Ama artık bi tek kardiyolar için uğrayacağım heralde çünkü netten video bulamadım ikinci hafta için..

Bir de bugün farkettim benimde totom sıkılaşmaya başlamış ve ölçüde küçülmemiş hatta büyümüş olabilir.. =/ Ne yapsak bu şekilde sıkılaşıp dolgunlaşıp sonra küçülür mü ki?

toto sıkılaşıp yukarı kalkıyor bende gözlemlediğim durum bu :) yayıklığı toparlanıyor. zaten en zor incelen yerler ttoto ve bacaklar sanırım oraları inceltmek icin ciddi kilo vermek gerekiyor.

toto sıkılaşıp yukarı kalkıyor bende gözlemlediğim durum bu :) yayıklığı toparlanıyor. zaten en zor incelen yerler ttoto ve bacaklar sanırım oraları inceltmek icin ciddi kilo vermek gerekiyor.

Evet zaten düşük düşük çirkin görünüyor böyle daha iyi de. Dediğin gibi genel vücut için zayıflamadan incelme olabilir ama toto için kilo vermek şart gibi.. Bakalım yarın Ripped'in Meal Plan'ına biraz uymaya çalışacağız.. :D

Bu arada biz senin 2.ay resimlerini bekliyorduk bir ara.. *-*

Son düzenleme:
Kızlar ben de 1/6 yaptım bugün yakın gidiyoruz. Birbirimizi desteklemeye ne dersiniz?
Aafu, ben de bugün 30 dk kbandından hemen sonra jillianı yaptım ama yordu gün içine dağıtmak daha iyi bence

Tabii k canım daha iyi olur gerçekten ben aslında uzun zaman oncesinde yaptım ama ara verdim şimdi gerçekten ihtiyacım var diyette yapıyorum inşallah şu on kilom gidecek
Malum doğumdan sonra göbek kaldı öylece :49:

w2/1 yapıldı.. Evet birinciye göre biraz daha yorucu.. Bir de hareketler öncekiler gibi 2 aşamalı değil bu yüzden bazılarını önce baktım sonra yaptım 3 aşamalı hareketler.. :P

Ah şu totolar:1:
Kavundu oldular olgun karpus:37:
elbiselerimi giyemez oldum iyimi
2 gün öncesinde giydim, hep arkamı kollamak zorunda kaldım:1:
Herkesler bakıyo anacım nolcek böyle:37:

an itibariyle leslie3 mil+jillian yaptım duşumu aldım :) ama daha tecrubelılerden aldığım yorumlarla birgun leslie bır gun jıllıan yapsam mı diye düşünmüyor değilim?

Bugün ripped 4 yapamadım:17:
Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Kan tahlilide verdim sonucu sabah alacağımm
Sanırım soğuk algınlığı tir tir titriyorum bazen, birde içten gıcık yapan bir öksürük
Plates bari yapayım dedim zıplamadan sakin sakin
topun üzerinde dengede duramadım resmen dökülüyorum

en iyisi bugün ye iç yat didimm:14:

Simdi gordum yazini..
Bugun 1/2 yaptim hareketleri hosuma gitti
Bugun yalan dunya esliginde yaptim bu level bacaklara etki edecek gibi kalca ayaklarim cok sizliyor
Off kendim yapiyorun kendim yiyorum az once 4 tane sekerpare yedim pismaniiim :(

selam apelsin, spordan sonra yemek yemek aldığın gıdanın direk yağa dönüşmesine neden oluyormuş gibi birşeyler okuduğumu hatırlıyorum . :( kendini tutamı yorsan en azından spordan önce yemeğe çalış istediklerini.
ben sırf bu yüzden yemekten sonra spor yapıyorum.( tabi yemeği hafif yemeğe çalışıyorum ardın dan min 1-1,5 saat bekliyorum) bu denle spordu duşdu saat 11 -11 bucuğu buluyor:(

Back
X