- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.041
Level 2 / 3 durmak yok devam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
w2/6 yapıldı.. ..
bu konuda yeniyim; d&r da nette rattığımda iki tane dvd çıkıyor birisi 30 günde incel diğeri 30 günde forma gir; öncelikli olarak hangisinden başlamam gerekiyor?
yazın bende çok hoşlaşmasamda fark daha güzel oluyor yazın sıcağın etkisiyle yemek daha az yenip bol su içiliyor. bu arada vücut alışınca cardiolar başlardaki kadar tıkamıyor yoruyor ama 30 ds yaparken ölüyorum zannederdim öyle olmuyorum daha rhatım
Ripped in 30'nin w4/6 bir turlu yapamadim yogunluktan..
pazar w4/5 yapmistim, pazartesi olculerimi almistim
bendeki degisim:
gogus: -1.5
bel: -2
alt karin: -2
kalca: -0.5
bacak: -0.5
yediklerime dikkat ettigim halde aldigim sonuc bu...
buyuk degisiklik olmayacaginida biliyordum...
bundan sonra incelmem dahada yavaslar...
ripped in 30 yaparken 2 kiloya yakin verdim, oda yediklerime dikkat ettigim icin...
callaneticse basladim, sanirim bundan sonra o biraz daha sIkilasmami saglayacaktir...
yilbasindan sonra jilliana devam...
kötükedişerafettin çok teeşkkür ederim yardımın için :)))
benim de acilen sıkılaşmam gerek. Aslında kilo olarak normalim ama göbeğim ve yanlarım var bir de vücudumdaki yağ oranım fazla çıktı. Sen ne kadar süredir uyguluyorsun?
Ne zamandan ne zamana bu incelmeyi sagladın? En başından mı rippedin başındaki ölçülerinle mi kıyasladın.
Yine de bir başarı var.
Şimdi ben aslında kilo aldım gibi ama bedenen genişleme yok aksine belden incelme var ama kilo almışta görünüyorum.
Bunu kaslanmama bağlıyorum.Görünümümde de olumlu değişim var.
W2/7 yapıldı ve bitti.. ^^ Yarın 3.haftadayım nasıl bakalım hareketler..![]()