Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ama benim boyum kısa bıde kendımı bıldım bılelı boyleydım ınsan alısamıyor dilerim göbekte atarsın cok stresoluyor ınsan emeklerınız karsılıksız kalmasın yanı sırada benım ıns :3:

hımmm insan hangi kiloda mutluysa o kiloya gelmeli...ben üniverstedeyken 47 kiloydum ama o kilo bana hiç yakışmıyor 60 olsam 38-40 arası bi beden oluyorum bana gayet yakışıyor.(Boy 170)....9 kilom kaldı inş..spora başlamadan önce umutsuzdum zor kilo veriyorum.... ama iyi sonuçları gördükçe umudumda moralimde arttı..inş yaza fıstık gibi olcaz:16:

Yarıyo yarıyo bak bizzat kendimden biliyorum 2 haftada farkedeceksin..ama jilianın yanında silim &six pack yap(egzersizler bölümüğnde mekik hareketi)

2 hafta miiii :)) bende ebru sallinin karinsavari yapmayi dusunuyodum.cok işe yariyo karin yanlar ama basenlere cozumu jillian cozer umarim.

hımmm insan hangi kiloda mutluysa o kiloya gelmeli...ben üniverstedeyken 47 kiloydum ama o kilo bana hiç yakışmıyor 60 olsam 38-40 arası bi beden oluyorum bana gayet yakışıyor.(Boy 170)....9 kilom kaldı inş..spora başlamadan önce umutsuzdum zor kilo veriyorum.... ama iyi sonuçları gördükçe umudumda moralimde arttı..inş yaza fıstık gibi olcaz:16:

:))) inş. ya şu yaz tatiline gitmeden kıyafetler incelmeden benim boyum 1,60 hep oldugum kilo 47-49 arası idi 56yım şimdi 7-8 kilo daha vermem lazım ben hamilelikte cok kilo aldımda :14:

2 hafta miiii :)) bende ebru sallinin karinsavari yapmayi dusunuyodum.cok işe yariyo karin yanlar ama basenlere cozumu jillian cozer umarim.

evet işe yarayacagı kesin ciddi yoruyor eğilip dogrulurken karın bölümün agrıyor ama ben 3gun yapabıldım haftada 1 ebru sallı pilates 2 yapıyorum ama 21 gun boyu hergun 1-1,5 saat vakit ayıramadım dvd si var bende cok süper vakit ayırabilene tabi benim bebegim küçük vakit ayıramıyorum jillianı bile bu saatte sıpa uyuyorken yapıyorum:52:

İnş kocanı utandırısın destek olcaklarına köstek oluyolar bide..Bence zayıflayıp gardrobu yenilememizden korkuyorlar tamamen duygusal:52:Ben ayrıntılı ölçülerimi ayın 17sinde paylaşıcam çünkü ayın 17sinde spora başlayalı tam bir ay olacak.Gerçi düzenli gidemedim haftada 3 gün arada jilian yapıyorum şimdiiden giremediğim birçok kıyafetime girdim demin uzun zamandır giymediğim topuklu çizmeme girdimya artık ölsem gam yemem:)))
benim 2 hafta önceki kilom 71.300 yağ oranım %35 ti
Aynen cnm para gidecek ödleri kopuyo bide bana demezmi gidipte ne yapacan mankenmi olacan podyumdamı yürüyecen diye.Haberi yok gittiğimden sadece denemek için gidiyorum dedim para verdiğimi söylemedim.Vallahi bende girmek isteyipte giremediğim kıyafetleri giymek istiyorum işe girdiğimde ne bulupta giyecem moralim daha çok bozulacak bahara ne kaldıki şurda.Sporda ne kadar çok hata yaptığımı farkettim böyle evde yaptıkça kendi yerimde sayıp duracaktım en sonunda da bıkıp sıkılıp pes edecektim yani.Senin adına sevindim bak şimdi daha çok heveslendim.Benimde topuklu çizmem var ama giremiyorum nasıl oldu anlamadım alt baldırlarımmı kalınlaştı ne deyip duruyodum.İnşallah hepimizde istediğimiz sonuçlara ulaşırız.

bende çok merak ediyorum yağ kas oranımı. Aynen diyet özürlüyüz biz diyet kelimesini duyunca çığlık atarak kaçasım geliyo :D .akşam 6 sonrası yemeyi kestim bakalım bi ara çok güzel kilo vermiştim böyle
Cnm diyet yapmaya yapmaya olduğumuz yerde sayıp duruyoz biz halbuki diyetle daha hızlı sonuç alırızda bunu midemize alıştıramıyozki.İlk zamanlar zor oluyo ama sonra kolaylaşıyo midede alışıyo artık.bende 16 kilo vermiştim sadece akşam yemeklerini keserek öyle kendimi zora sokmadan bıktırmadan rahat oldu motivasyonum bile daha çok arttı verdikçe zaten daha bi hevesleniyosun.

Aynen cnm para gidecek ödleri kopuyo bide bana demezmi gidipte ne yapacan mankenmi olacan podyumdamı yürüyecen diye.Haberi yok gittiğimden sadece denemek için gidiyorum dedim para verdiğimi söylemedim.Vallahi bende girmek isteyipte giremediğim kıyafetleri giymek istiyorum işe girdiğimde ne bulupta giyecem moralim daha çok bozulacak bahara ne kaldıki şurda.Sporda ne kadar çok hata yaptığımı farkettim böyle evde yaptıkça kendi yerimde sayıp duracaktım en sonunda da bıkıp sıkılıp pes edecektim yani.Senin adına sevindim bak şimdi daha çok heveslendim.Benimde topuklu çizmem var ama giremiyorum nasıl oldu anlamadım alt baldırlarımmı kalınlaştı ne deyip duruyodum.İnşallah hepimizde istediğimiz sonuçlara ulaşırız.
Hahahaha gardolab yenilemekten korkular evet :9: bizza yaşadım ..

O sözü banada çok diyor mankemmi olcan podyumamam çıkcan , ama taş hatun görünce ağzılarının suyu akmasın diye zor tutuyolar kendilerinii, artık bakımsız fit olmayan hatun kalamdı ya:20:bende yapıtrum ama evde evimn karşı sahil hergün yryorum 15 dk koşuyorum :31: yaza ne kaldım:36:

evet işe yarayacagı kesin ciddi yoruyor eğilip dogrulurken karın bölümün agrıyor ama ben 3gun yapabıldım haftada 1 ebru sallı pilates 2 yapıyorum ama 21 gun boyu hergun 1-1,5 saat vakit ayıramadım dvd si var bende cok süper vakit ayırabilene tabi benim bebegim küçük vakit ayıramıyorum jillianı bile bu saatte sıpa uyuyorken yapıyorum:52:

hadi ins ise yarar bende.benim kilom cok fazla degil ama sporu keske birakmasaydim :( cok orantisiz bi goruntu var cok rahatsiz etmeye basladi.pazartesi kaldi benim baslama isi

Cnm diyet yapmaya yapmaya olduğumuz yerde sayıp duruyoz biz halbuki diyetle daha hızlı sonuç alırızda bunu midemize alıştıramıyozki.İlk zamanlar zor oluyo ama sonra kolaylaşıyo midede alışıyo artık.bende 16 kilo vermiştim sadece akşam yemeklerini keserek öyle kendimi zora sokmadan bıktırmadan rahat oldu motivasyonum bile daha çok arttı verdikçe zaten daha bi hevesleniyosun.

benim şu yaşa diyetin d siyle işim olmadı aslında şuanda da ihtiyacım yok ama doğumlardan önceki kadar karnım sımsıkı değil bende eskisi gibi olayım istiyorum ama şunu çok net anladım diyet yapim biraz az yiyeyim falan dedim bende tes etki yapıyo hiç yemediğim kadar bişeyler yemek istiyorum bende bari sadece akşam 6 dan sonra bişey yemim diyorum o da büyük ölçüde etkiliyomuş zaten fazla bişey yok ya o şekilde giden de bana yeter :52: dün 6 dan sonra yemicektim ama banyoyu tuz ruhuyla falan yıkayınca elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü herhalde açtım da yedim valla hem de tatlı yoğurt vs neyse bugün başlarım bende ziyan yok :37::27:

slm dvmzn nasıl gidiyo level 3 ....kilolar ne alemde....ben 3-5 gün ara verdim misafir üstüne misafir ama 2 gündür çok şükür tekrar başladım ....sabah 67.900ü gördüm ama dijital olayı akşm 1kilo hoop geri alıyorum olsun 67yi gördükya gerisigelir inş ....demin içine yıllardır girmediğim çizmeme girdim yarın işe salına salına gidcem:52:Yeşil çayda aldım bakalım deneyip yazarım arkadaş 9lu şu meşhur çaydan aldı onuda takipteyim faydalı olursa sizinle paylaşırım erisinb gitsin pis göbüşler

a.s valla bi ara 71.900 gördüm ama 2 gündür yatılı misafirim vardı 1 saat önce gittiler daha. 2 gündür sporumu yapamadım spor yapmak bi kenara dursun biraz fazla yedim :( senin adına çok sevindim bende yeşil çay aldım ama çok sık tüketemiyorum emzirdiğim için 9 lu çayıda kullanmayı çok istiyorum ama emzirenler içememzmiş ondan kullanamıyorum birde acı çehre tohumu duymuştum onada bi bakabilirsin onuda emzirenler kullanamıyomuş şu emzirme olayı bitse bende kullanıcamda ama 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum onun için zor gözüküyo... bu akşam level 3 te 5. günümü yapıcam inşallah..

moveniusum onun linki var mı sende nası bi spor 5 gün sonra benim bitiyo hangisine geceyim sence...

ripped yapabilirsin ama yeni doğum yaptığın için göbek bölgesinde sorunun vardır diye düşünüyorum. ben yaparken ramazandı ve çok zorlanmıştım ama six week six pack öneririm. gerçi ben jillianın bütün videolarında zorlanıyorum :1:

hadi ins ise yarar bende.benim kilom cok fazla degil ama sporu keske birakmasaydim :( cok orantisiz bi goruntu var cok rahatsiz etmeye basladi.pazartesi kaldi benim baslama isi

bak benim ayın 17 sinde tam bir ay olacak ozaman ölçülerimdeki değişikliği paylaşıcam..benim belimdeki kalın simit tam kaburga kemiğimin bitiminden başlıyodu..okadar kalın ve serttiki baktıkça moralimi bozuyodu.......Şimdi o kalın simit eridi inceldi.. .. başlangıç sınırı aşşağı indi... önde minik bir göbüşcük kaldı...görüntü olarak38 beden görünüyorum ( biraz boyumun avantajı birazda kemikliyim )ama 42 bedenim...haftanın en az 5 günü 30 dakika tempolu spor yapıp mutlaka arkasına mekik çek(slim &six pack)ben ekstra kalça sıkılaştırma hareketi yapıyorum hepsi toplam 15 dakikayı buluyor..simitleri eritip azcıkta kalçayı sıkılaştırısam kol ve göğüse çalışıcam...göğüslerdeki kasları güçlendirice kısalıp göğüsleri dikleştiriyomuş:52::52: inceldikçe kocamda şevke geldi oda spora başladı:52: ilk evlendiğimizdeki halimize dönmeye yemin ettik..

ripped yapabilirsin ama yeni doğum yaptığın için göbek bölgesinde sorunun vardır diye düşünüyorum. ben yaparken ramazandı ve çok zorlanmıştım ama six week six pack öneririm. gerçi ben jillianın bütün videolarında zorlanıyorum :1:

rippedi indirdim pc ye elimde o var. göbek sorunum olmaz mı yaa :''(( six weeke baktım bazı haraketleri baya zor bakalım şu 5 günü geçireyim karar veririm teşekkürler :))

bak benim ayın 17 sinde tam bir ay olacak ozaman ölçülerimdeki değişikliği paylaşıcam..benim belimdeki kalın simit tam kaburga kemiğimin bitiminden başlıyodu..okadar kalın ve serttiki baktıkça moralimi bozuyodu.......Şimdi o kalın simit eridi inceldi.. .. başlangıç sınırı aşşağı indi... önde minik bir göbüşcük kaldı...görüntü olarak38 beden görünüyorum ( biraz boyumun avantajı birazda kemikliyim )ama 42 bedenim...haftanın en az 5 günü 30 dakika tempolu spor yapıp mutlaka arkasına mekik çek(slim &six pack)ben ekstra kalça sıkılaştırma hareketi yapıyorum hepsi toplam 15 dakikayı buluyor..simitleri eritip azcıkta kalçayı sıkılaştırısam kol ve göğüse çalışıcam...göğüslerdeki kasları güçlendirice kısalıp göğüsleri dikleştiriyomuş:52::52: inceldikçe kocamda şevke geldi oda spora başladı:52: ilk evlendiğimizdeki halimize dönmeye yemin ettik..

bugun yaptim jillian mahvetti beni kendimi duşa zor attim :) yarin duruma gore ya devam eder yada tabana kuvvet kar kis demeden yuruyus,bisiklet, pilates sopa cevir vs bunlara devam..özel durumlarda var moral bozuk surekli yeme pesindeyim

Back
X