- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.381
takılı kalan tartı rakamını kırmış bulunuyorum 64 kilo olmuşum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun yaptim jillian mahvetti beni kendimi duşa zor attim :) yarin duruma gore ya devam eder yada tabana kuvvet kar kis demeden yuruyus,bisiklet, pilates sopa cevir vs bunlara devam..özel durumlarda var moral bozuk surekli yeme pesindeyim
takılı kalan tartı rakamını kırmış bulunuyorum 64 kilo olmuşum![]()
Bugün çok güzel geçti hocam sağolsun beni bayağı gaza getirdi.Bende kocamı şikayet ettim dedim kocam ne yaparsan yap oraların incelmez diyo benim moralimi bozuyo dedim motivasyonum hevesimide kırıyo dedim.Bana ilk hafta seni zorlamak yormak istemedim ama önümüzdeki hafta dişini sık biraz diyet yap ekmeği kes sabah iki dilim kepek ekmeği yiyebilirsin akşam yemeklerini kes işte anlattı öyle.Ne yapmam gerektiğini bide bacak hareketlerine yoğunlaşacaz dedi sağolsun beni de heyecanlandırdı şimdi.1 hafta sonra seni tartıcam farkı beraber görücez dedi.
Hadi hep beraber yediklerimize dikkat edelimmi en azından akşam yemeklerini keselim onun yerine 1 kase yoğurt içine 1 çay kaşığı keten tohumu katarak tok kalabiliriz hemde keten tohumunun faydalarını biliyorsunuz yada meyve, 3 adet diyet bisküvi, kepekli grissini abartmamak gerek yeşil çayla beraber(muhakkak 3 fincan içmek lazım yağ yakımı için bizzat kendim şahit oldum)ilk haftayı atlattımmı mide alışıyo zaten.Başka alternatiflerde kullanabiliriz.Yeterki el birliğiyle :13:motivasyonumuzu yüksek tutalım.Birbirimizin gazına gelip daha bi hevesleniriz.Hep beraber sabrımızı azmimizi istikrarımızı ve inancımızı kaybetmeyelim.
Özel durumun çokmu özel sorması ayıp ..bak ilk günler başına gelecekleri sayayım ilk 5 gün heryerin hamlıycak sopa yemiş gibi olacaksın tüm şevkin kırılacak..ama bu süreyi atlattıktan sonra herşey daha kolay gelecek..bilemiyorum kilon kaç..jilian çok kilolu biri için zordur..ama dediğim gibi yağ eritmek için yarım saat cardio (hızlı tempo yürüme koşu bisiklet yada dans)artı 15 20 dakka vücut şekillendirme kas güçlendirme hareketleri(mekik az ağırlık kalça hareketleri gibi)yapman lazım tabi su içmeyi ve yemeklerine dşikkat etmeyi unutma...
kilom çok değil 45 kiloyum ama sanki daha fazlaymisim gibi duruyo.evde bisiklet bi köşede duruyo.bi kaç yerden okudum kalça basene pek faydalı olmadığını.bugün her yerim ağrıyo.zor oturup kalkıyorum.yeşilçay sürekli içiyorum ben tarçın karanfilli olanı alıyorum.
Bugün çok güzel geçti hocam sağolsun beni bayağı gaza getirdi.Bende kocamı şikayet ettim dedim kocam ne yaparsan yap oraların incelmez diyo benim moralimi bozuyo dedim motivasyonum hevesimide kırıyo dedim.Bana ilk hafta seni zorlamak yormak istemedim ama önümüzdeki hafta dişini sık biraz diyet yap ekmeği kes sabah iki dilim kepek ekmeği yiyebilirsin akşam yemeklerini kes işte anlattı öyle.Ne yapmam gerektiğini bide bacak hareketlerine yoğunlaşacaz dedi sağolsun beni de heyecanlandırdı şimdi.1 hafta sonra seni tartıcam farkı beraber görücez dedi.
Hadi hep beraber yediklerimize dikkat edelimmi en azından akşam yemeklerini keselim onun yerine 1 kase yoğurt içine 1 çay kaşığı keten tohumu katarak tok kalabiliriz hemde keten tohumunun faydalarını biliyorsunuz yada meyve, 3 adet diyet bisküvi, kepekli grissini abartmamak gerek yeşil çayla beraber(muhakkak 3 fincan içmek lazım yağ yakımı için bizzat kendim şahit oldum)ilk haftayı atlattımmı mide alışıyo zaten.Başka alternatiflerde kullanabiliriz.Yeterki el birliğiyle :13:motivasyonumuzu yüksek tutalım.Birbirimizin gazına gelip daha bi hevesleniriz.Hep beraber sabrımızı azmimizi istikrarımızı ve inancımızı kaybetmeyelim.
o zaman jillian tam sana göre çünkü vucudu çok güzel sıkılaştırıyo kilosu fazla olan kişiyi bile daha zayıf göstertiyo bence bırakma ilk günler zorlanacaksın ama sonuçtan çook memnun kalacaksın..![]()
Tabi cnm sorarım hafta sonu gidemeyecem pzt sorarım.senden bisey istyebilir miyim? bu eliptik bisiklet kalça basen için etkili mi ne kadar yapilmali yada kalça basen büyütür mü rica etsem hocana danışabilir misin?şimdiden tşk ederimm :)
kilom çok değil 45 kiloyum ama sanki daha fazlaymisim gibi duruyo.evde bisiklet bi köşede duruyo.bi kaç yerden okudum kalça basene pek faydalı olmadığını.bugün her yerim ağrıyo.zor oturup kalkıyorum.yeşilçay sürekli içiyorum ben tarçın karanfilli olanı alıyorum.
o zaman jillian tam sana göre çünkü vucudu çok güzel sıkılaştırıyo kilosu fazla olan kişiyi bile daha zayıf göstertiyo bence bırakma ilk günler zorlanacaksın ama sonuçtan çook memnun kalacaksın..![]()
45 kilomu ...valla sen bildiğin zayıf katagorisine giriyosun.... bence diyetle jilianla kendini yorma.... bölgesel sıkılaşmaya bak boyun kaç bu arada...vücut kitle endeksine internetten baktınmı
:))akıl verdiğimiz arkadaştan 25 kilo fazlamız varmış...:))dvmzn buarada eski resmin daha şirindi sanki tabi yine sen bilirsin..biran tanıyamadım yeni arkadşlardan sandım...bu ayran detoksundan haftasonu yapsammı diyorum 68e takıldık:18:
işte ne yapalım alacanım herkesin sorunu başka inşallah hepimizde istediimiz sonuca ulaşırız bende şimdi level 3 te 7 . günümü yaptım peşinede slim six pack yaptım. ayran detoksu bende düşünüyorum aslında kararsız kaldım patates diyetimi ayran detoksumu yapsam bilemedim yarın karar vericem bakalım. eski resim ben gibi uykucuydu :) bu resimde hoşuma gitti ondan koydum ikisinide seviyorum yani![]()