Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 1-5. bitti, bunun yanında yapmak için killer buns videolarını indirdim ama 40 dk. şimdilik uzun geldi :18:
Ben de Mari winsor denedim ilk kez. Çok güzel ve 18 dk, bilmeyen varsa öneririm basen için :1:

hareketler güzele benziyor ama sorun şu ki jilliandan sonra 18 saniyelik bile gücü kalmıyor insanın :55:

bugün kahvaltıda ablamdaydık,bal kaymaklar,krepler ve bir sürü mamalar...hepsini yedim,yarın da misafirim var börek sardım ve pişmiş mi diye bakarken 3 tane yemişim :125:pişmanım Allahım sen affet

2/1 yapıldı...bu level öldürmüyor süründürüyor yemin ederim...süreyi takip etmekten doğru düzgün yapamadım bile...daha önce yapan arkadaşlar hu huuuuuuuu ; alışılır mı bu levele :92:

bendede aynen öyle olmuştu ama alışıyo insan en yorucu level 2 level 3 daha kolay buna göre zor ama lvl 2 kadar yorucu değil . yorul yorul gitsin kilolar:8:

inşallah dediğin gibi kolay geçer level 2 canım...moralim diplerde,hem adam gibi yapamadım 2/1 i hem de eşşek gibi yedim :14:

bendede aynen öyle olmuştu ama alışıyo insan en yorucu level 2 level 3 daha kolay buna göre zor ama lvl 2 kadar yorucu değil . yorul yorul gitsin kilolar:8:

drvmzn ne diyorsun ölçülerime ..kilo konusunda tatmin oldum ama incelme az gibi geldi.....heryerden 2şer cm.. bide yağ oranım 5 derece azalmış oda beni mutlu etti..Sen nezaman paylaşıcaksın ölçülerini..nede olsa seninle aynı dönemler başladık yol arkadaşımsın
:))

kızlar bir aylık ölçülerimi yazıyorum haftanın 2 günü 30 dak cardio spor+haftanın 2 günü jilian +10 dak mekikle aldığım sonuç

TARİH.....17.01.2013................17.02.2013

Kilo 71.300gr 67.500
bel 80cm 78
karın 101cm 99
kalça 105cm 105
basen 104 cm 100
bacak 64cm 61
YAĞ %36 %31

Nasıl sizce:18: ben tatmin oldum ama kol ve baldırlarda incelme yok onlar için dambıl çalışmayı düşünüyorum

valla çok iyi bence hem kilo hem ölçüler çok güzel maşallah diyeyim devamı gelir inşallah Nazar yağ oranıda güzel düşmüş kol için sen demiştin dimi eşim 1 kg luk dambılları hafif buldu diye bende duydum ki ağırlıkla yapınca daha kalınlaşıyomuş o yüzden 1 kg luk iyidir bence belki ondan incelme olmamıştır kasa dönüştüğü için kalın kalabilir belki.. ben ilk ölçü almamıştım mezuram yoktu :2: ama foto çekmiştim sonundada çektim fark var ama ölçü alsaydım daha gerçekçi görecektim sonucumu ama ripped e başlamadan ölçümü aldım(artık mezuram var) tabi doğru alabildiysem :1: ripped 1 de 6. günümü yaptım az önce şimdide slim & six pack yapıcam bu saate kaldı malesef hadi bakalım ii gcler :42:

inşallah dediğin gibi kolay geçer level 2 canım...moralim diplerde,hem adam gibi yapamadım 2/1 i hem de eşşek gibi yedim :14:

ilk zorlanıyosun ama güzel bişi demekki vucut çalışıyo gitsin yağlar. bende bu akşam biraz fazla kaçırdım pişmanım:34: ama yarın telafi edicem inşallah.. moralini bozma sakın arada kaçamaklar olsada bırakmak yok güzel sonuçlar alıyoruz sende alacaksın benim 1 ay bitti bile ve fark çok güzel zamn çabuk geçiyor 8 ay oldu doğum yapalı 6 ay vericem dedim durdum lafta kaldı ve 6 ay su gibi geçti şimdi 1 ayda çabuk geçti ama spor yaparak ve zayıflayıp sıkılaşarak yaza inşallah eski halime 60 kg ya inebilrim bi 10 kg vermem lazım :25: ama vericem sporumu yapıp bığazıma dikkat edersem buraya yazmakta çok iyi geliyo motive oluyo insan birbirimize destek olucaz ve başarıcaz.. :13:

Apranaks yarışa tutuştuk unutma:33:..yediğine içtiğine dikkat et:49:..benden bir dost tavsiyesi...bugün itibariyle rakibimsin:)))17 martta ölçülerini isterim
:1:

yaaa sen böyle deyince fecii gaza geldim bak,yarışma demek ben demek :10:bugün misafirim var,az zararla atlatsam yarına canavar gibi geliyorum,bekle beni alacaaaaaannnn:52:

sağ diz kapağımda 3gundur ınanılmaz agrı var dun dehset acı cekerek yaptım bugun dınlenmeye cekılıcem yarın kaldıgım yerden devam edıcem:50:

çok üzüldüm,geçmiş olsun...tam hız devam ederken dış etkenlerin engeli insanın canını sıkıyor...en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle :71:

şimdi yapıyorum hemen 2/2 yi :124:

kızlar cok saglıklı beslenme seklını degıstırerek yaptıgın bı dıet aldım kanal d den bugun ona basladım ayda 8kılo dıyor ben ona 4 olarak bakıcam cunku belkı bende patates dıetı gıbı daha az etkı eder 1ay sonra 55,700 kılom sıze ıns. azmeder devam ederım kılomu dıyecem ısteyene verım lısteyı

kızlar cok saglıklı beslenme seklını degıstırerek yaptıgın bı dıet aldım kanal d den bugun ona basladım ayda 8kılo dıyor ben ona 4 olarak bakıcam cunku belkı bende patates dıetı gıbı daha az etkı eder 1ay sonra 55,700 kılom sıze ıns. azmeder devam ederım kılomu dıyecem ısteyene verım lısteyı

sorulur mu,tabi ki istiyoruzzzz :kkk:

sorulur mu,tabi ki istiyoruzzzz :kkk:

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydanoz, limon, domates, salatalık, roka. limonu salatanın üzerine sıkıyoruz.. peynir yerine haşlanmış yumurtada konulabilir.

Öğlen: Salata köfte 1 dilim çavdar ekmeği ve yoğurt.

Köfte yerine tavuk, yumurta veya balıkta koyabilirsiniz. salatamız sabahki salata gibi olabilir.

İkindi: Yağsız tost, ayran ve büyük bir portakal.

Akşam: 1 kase çorba, 5-6 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

Ara öğünlerde eğer acıkırsanız 3 kuru erik yanına 8-10 tane badem yiyebilirsiniz. bir fincan süt yada sütlü kahvede içebilirsiniz.

bu arada ne bas agrı ne aclık ne baska bısey ıyı gıdıyor dıet peynır yarım yaglı sut kullanıcam umarım faydasını gorurum :16: ınt. vıdeosunuda ızleyebılırsın daha net anlarsın

gunay eğer yaparken dizin çok ağrılıysa önce ağrının geçmesini bekle sakın ağrı varken zorlama dizini

bu arada tuannan ben hatırlıyorum seni eskilerdensin ama bayadır kaçaksın umudu kestiklerimizdensin :P gerçikimse kalmadı kayra hanımda gizliden gizliden izliyor

Son düzenleme:
gunay eğer yaparken dizin çok ağrılıysa önce ağrının geçmesini bekle sakın ağrı varken zorlama dizini

bu arada tuannan ben hatırlıyorum seni eskilerdensin ama bayadır kaçaksın umudu kestiklerimizdensin :P gerçikimse kalmadı kayra hanımda gizliden gizliden izliyor

bugun baya hafıfledı yarın tekrar 1/6dan devam edım dıyorum

hatırlamammı hic kaçak........... eskilerden kimse yok movenius tan başka..seni kimse tanımaz burda...bende sen gibi kacağım ama takipteyim yinede topiği...

aşkolsun kızlar niye topiği uzaktan uzaktan takip ediyorsunuz yakına gelsenize:)hem siz bu gurubun demirbaşlarısınız...tecrübeleriniz bizim için önemli

Back
X