- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.581
2/3 bitti bende bittim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem cnm bende zaten dambıl kulanamamBu ağırlık olayı o kadar önemli mi ben de alsam mı diye düşünüyodum da :44:Bu arada evet aynıymış :) Ölçü almış mıydın başta?
2/3 bitti bende bittim![]()
bu kadar hoplayıp zıplıyoruz popomz eriyo da göğsümz de erimiyo mudur sizce? onlar da zıplıyo sonuçta baya:26:
[/QUOTE
aslında memiş ve toto erimesede dikleşse incecik bir belle muhteşem olurdu:)))benimkiler orta karar küçülmelerini istemiyoruuum
![]()
Bu ağırlık olayı o kadar önemli mi ben de alsam mı diye düşünüyodum da :44:Bu arada evet aynıymış :) Ölçü almış mıydın başta?
dambıl ve plates lastiği sıkılaşmak için kullanılıyor puffy sanılanın aksine her dambıl kas yapmaz hafif dambıllarla çok tekrar sıkılaştırıyormuş ama ağır dambıllarla az tekrar kas yapıyormuş 1-2 kilodan bişeycik olmaz yani:))ben jilianın hareketlerini 1 litrelik şişelerle yapıyorum..Yağ oranımı birazdaha azaltınca dambıla başlıycam vücut yağ oranım bir ayda %35 ten %30 a düştü
merhaba kizlar, bende baslamak istiyorum ama nasil yapilacak anlamadim ? yardimci olurmusunuz ?
atın atın taşları ben atıyorum atıyorum hiç tınlamıyosunuz hıh. ben sizin yerinize buradayımda sporu sizin yerinize yapamıyorumhadi canım hadi kaldırın o totoları başlayın.
Bugün tartıya çıktım ve 800 gram fazla geldim jillian yaptıktan sonra kaslarım şişmiş olabilir tamam ama insanın çok morali bozuluyorilk önce fazla olan kilolarımı verip sonra jilliana başlayacağım ben yoksa motivasyonum düşüyor
yürüyüş ya da cardiyo videoları yaparım sanırım. hepinize kolay gelsin.
hoşgeldin geluk you tube gir ...jilian michaels 30 day shred yaz ....orda level 1 -2 -3 çıkacak..1 den başla hepsini sırayla 10ar gün yap bir ay sonra biticek.... bitince farklı videoları var ... şimdilik kolay gelsin canım
ARKADAŞIM SPORDAN SONRA TARTIYA ÇIKILIRMI HİÇ
bede yaptım zamanında çok +++ lar görüyosun tabii moralin bozulur
bi daha çıkma bence jilliana başla dietle götür bak 10 gün sonra sonuç ne olacak
bi diet sporsuz asla olmuyo olsa bile zayıflıyosun tmm ama etin yumuşak oluyo![]()
movenius zaten kazık çaktı gitmiyor. 0 bedene kadar yolu var sanırım
benim de bi 20 güne ihtiyacım var. Sonrasında buradayım. Yaza kadar taşlaşmam lazımbelki kayra da hem gaza gelir, hem de topiğe
![]()