Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bu ağırlık olayı o kadar önemli mi ben de alsam mı diye düşünüyodum da :44:Bu arada evet aynıymış :) Ölçü almış mıydın başta?
bilmem cnm bende zaten dambıl kulanamam
boyun fıtıtğım var benim fazla ağırlık kaldıramıyorum
hatta 1 kiloluk ağırlık bile afazla geliyo bende su şişesi ile yapıyorum
aldım cnm ölçülerim duruyo salı inş yazıcam :26:

2/3 bitti bende bittim :37:

ohh sana yetişemiyoruz kız helal olsun cnm
bide herkse kilolarını yazsa ben merak ediyorum da:44:

bu kadar hoplayıp zıplıyoruz popomz eriyo da göğsümz de erimiyo mudur sizce? onlar da zıplıyo sonuçta baya:27::26::53:

kızlar sporla ilgili öğendiğim bikaç şey var umarım işinize yarar
-spordan hemen sonra asla yemek yemeğin en az 45 dakika bekleyin..Spor yaparken protein ağırlıklı beslenin
-ölçülerinizi spordan sonra almayın çünkü vücut şişer
Spordan yarım sağat önce içilen türk kahvesi(az şekerli)yağ yakımına faydalıdır.Spordan yarım saat sonra içilen sütte yağ yakımını hızlandırır

Bu ağırlık olayı o kadar önemli mi ben de alsam mı diye düşünüyodum da :44:Bu arada evet aynıymış :) Ölçü almış mıydın başta?

dambıl ve plates lastiği sıkılaşmak için kullanılıyor puffy sanılanın aksine her dambıl kas yapmaz hafif dambıllarla çok tekrar sıkılaştırıyormuş ama ağır dambıllarla az tekrar kas yapıyormuş 1-2 kilodan bişeycik olmaz yani:))ben jilianın hareketlerini 1 litrelik şişelerle yapıyorum..Yağ oranımı birazdaha azaltınca dambıla başlıycam vücut yağ oranım bir ayda %35 ten %30 a düştü

dambıl ve plates lastiği sıkılaşmak için kullanılıyor puffy sanılanın aksine her dambıl kas yapmaz hafif dambıllarla çok tekrar sıkılaştırıyormuş ama ağır dambıllarla az tekrar kas yapıyormuş 1-2 kilodan bişeycik olmaz yani:))ben jilianın hareketlerini 1 litrelik şişelerle yapıyorum..Yağ oranımı birazdaha azaltınca dambıla başlıycam vücut yağ oranım bir ayda %35 ten %30 a düştü

Evet ölçülerini yazdığında görmüştüm :) ben de su şişesiyle idare edeyim, zaten pek bi fark olduğunu da düşünmüyorum. İşe yaramıyor sanırım bende :14:

Son düzenleme:
Bugün tartıya çıktım ve 800 gram fazla geldim jillian yaptıktan sonra kaslarım şişmiş olabilir tamam ama insanın çok morali bozuluyor :(:( ilk önce fazla olan kilolarımı verip sonra jilliana başlayacağım ben yoksa motivasyonum düşüyor :( yürüyüş ya da cardiyo videoları yaparım sanırım. hepinize kolay gelsin.

:3::3: bugün selülit savar pilates yaptım veee jillian level1/8 de tamamdır regli olucam sanırım şişliklerimlerim var bu donemi sevmıyorum :19: neysem geçici en azından dimi :21: inş. diet ve sporla diğerleride gecer bu arada baba oğul şekerleme yaparlarken yürüyüşede gittim 40 dk kadar :16: kendımı spor yapınca harıka hıssedıyorum :32::32::32: sporlu gunler kızlarrr

merhaba kizlar, bende baslamak istiyorum ama nasil yapilacak anlamadim ? yardimci olurmusunuz ?

hoşgeldin geluk you tube gir ...jilian michaels 30 day shred yaz ....orda level 1 -2 -3 çıkacak..1 den başla hepsini sırayla 10ar gün yap bir ay sonra biticek.... bitince farklı videoları var ... şimdilik kolay gelsin canım

Bugün tartıya çıktım ve 800 gram fazla geldim jillian yaptıktan sonra kaslarım şişmiş olabilir tamam ama insanın çok morali bozuluyor :(:( ilk önce fazla olan kilolarımı verip sonra jilliana başlayacağım ben yoksa motivasyonum düşüyor :( yürüyüş ya da cardiyo videoları yaparım sanırım. hepinize kolay gelsin.

ARKADAŞIM SPORDAN SONRA TARTIYA ÇIKILIRMI HİÇ
bede yaptım zamanında çok +++ lar görüyosun tabii moralin bozulur
bi daha çıkma bence jilliana başla dietle götür bak 10 gün sonra sonuç ne olacak
bi diet sporsuz asla olmuyo olsa bile zayıflıyosun tmm ama etin yumuşak oluyo :40:

hoşgeldin geluk you tube gir ...jilian michaels 30 day shred yaz ....orda level 1 -2 -3 çıkacak..1 den başla hepsini sırayla 10ar gün yap bir ay sonra biticek.... bitince farklı videoları var ... şimdilik kolay gelsin canım

Hosbuldum canim, Tesekkurlerr hemen bugun baslamayi dusunuyorum ;)) zaten 1 aydir duzenli yaptigim bazi sporlar (gunde 8 dakika olanladan) vardi bunuda eklerim ustune insallah. Gunluk girip burayada yazarim.

Sen ne zamandir yapiyosun ve vucudunda SIKILASMA oldu mu ?

ARKADAŞIM SPORDAN SONRA TARTIYA ÇIKILIRMI HİÇ
bede yaptım zamanında çok +++ lar görüyosun tabii moralin bozulur
bi daha çıkma bence jilliana başla dietle götür bak 10 gün sonra sonuç ne olacak
bi diet sporsuz asla olmuyo olsa bile zayıflıyosun tmm ama etin yumuşak oluyo :40:

spor yapmayacağım demedim ki ben :) yürüyüş yapacağım tempolu. Ben daha önce tempolu yürüdüğüm günün ertesi günü tartıya çıkardım ve eksik çıkardım. Şimdi böyle olunca doğal olarak moralim bozuldu. Jillian çok etkili zaten o yüzden başlamıştım ama vereyim 5 kilocuğumu sonra başlarım diye düşünüdüm. Daha mantıklı geldi nedense .

Back
X