- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.761
ecmel tebrik ederim çok güzel incelmişsin maşallah.
devamı gelir inşallah kilo verme durduysa ayran detoksu öneririm birde kg verdikçe verme hızıda yavaşlıyo darısı bize 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm tebrik ederim bayağı incelmeler olmuş devamı da gelir inşEVET KIZLAR BUGUN BUYUK GUNDU...
19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28
25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm
2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm
11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm
Kg verişim düşmeye başladı bu konuda neden böle oldugu konusunda fikrim yok diyetimi hiç kaçamak yapmadan devam ettiriyorum hayırlısı![]()
slm kızlar bugün level 2 nin bitmiş ölçülerini veriyorum
- göğüs: 103 şimdi: 103
- bel: 90 şimdi:88
- basen:107 şimdi:106
az cm incelme oldu çünki tam anlamıyla yapamdım bu leveli zaten raahatsızlanınca da hafif yaptım
olsun geende inceliyorum biraz aradan sonra level 3 ile tekrar burda olucam![]()
aramıza hoşgeldin cnmsaygı duyarız hep beraber gazagelme cabasındayız bu arada tebrik ediyorum ve basarıların devamını diliyorum...
bu arada hepinize tesekkür ederim elimden geldiginin fazlasını yapmaya çalışıyorum şimdi resim ekliycem rica ediyorum alıntılamayın bakınca hepiniz silerim once ve sonra dıe
merhaba kızlar
ben gecen mayıs karbonhıdratı dusuk tutarak 20 kılo verdım 90 kılodan 70 e dustum boyum 168 gobek ve mıde sorunum coktu halıyle ordanda gıttı ama genede var dun aksam jıllen level 1 ı btırdım ılk basta olcu almadıgım ıcın kac cm ınceldım bılmıyorm ama kıyafetımden azda olsa fark edıyorum bakalım 2. level nasıl zormu yapabılcekmıyım :18::18:
nasıl yani bir ayda mı verdin 20 kiloyu????
hayır canım 4,5 ayda verdım ılk bır bucuk ayı 30 dakıka tempolu yurudum
şu videoları banada atcak bir hatun yok mu valla artık zayıflamak istiyorum 4 kilo verdm ama derim yumuşadı çatlak oluştu baya napcam bilemiyorum atın banada yapın anlatıverin nasıl yapılıyor acaba ??
sonrasına ne gibi sporlar yaptın benimde 15 kilo vermem gerekiyor haziran sonuna kadar..((tecrübelerini paylaşmak ister misin?