Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ecmel tebrik ederim çok güzel incelmişsin maşallah.:nazar: devamı gelir inşallah kilo verme durduysa ayran detoksu öneririm birde kg verdikçe verme hızıda yavaşlıyo darısı bize :21:

EVET KIZLAR BUGUN BUYUK GUNDU...

19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28

25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm

2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm

11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

Kg verişim düşmeye başladı bu konuda neden böle oldugu konusunda fikrim yok diyetimi hiç kaçamak yapmadan devam ettiriyorum hayırlısı :(
cnm tebrik ederim bayağı incelmeler olmuş devamı da gelir inş:46::46::46:
cnm bende kilo veremiyorum inceliyorum ama kilo gr gr gidiyo bakalım b undan sonra ne olacak

evet arkadaşlar ripped lvl3/1 bitti ama çok yoruldum zoruş denge istiyo hareketler bide bebiş uyurken yapmak zor. peşine slim six pack yaptım yarın unutmazsam ölçülerimi alıcam bakalım fark var mı hadi ii gecelerrr:37:

Son düzenleme:
slm kızlar bugün level 2 nin bitmiş ölçülerini veriyorum

• göğüs: 103 şimdi: 103
  • bel: 90 şimdi:88
  • basen:107 şimdi:106

az cm incelme oldu çünki tam anlamıyla yapamdım bu leveli zaten raahatsızlanınca da hafif yaptım
olsun geende inceliyorum biraz aradan sonra level 3 ile tekrar burda olucam:34:

slm kızlar bugün level 2 nin bitmiş ölçülerini veriyorum

• göğüs: 103 şimdi: 103
  • bel: 90 şimdi:88
  • basen:107 şimdi:106

az cm incelme oldu çünki tam anlamıyla yapamdım bu leveli zaten raahatsızlanınca da hafif yaptım
olsun geende inceliyorum biraz aradan sonra level 3 ile tekrar burda olucam:34:

hiç yoktan iyidir canım sen bol bol dinlen ama yediklerinede dikkat et:56: çok geçmiş olsun sabırsızlıkla bekliyoruzzz:34:

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN 2010 MART ANNELERİNDEN HILOŞ :)
çok uzun zamandır siteye giremiyordum.ama şimdi buradayım. benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.
25 mart tan beri diet + Jillian Micheal 30 days yapıyorum.veee ben bu egzersizlerin gücüne inanıyorum. aylarca diyet yapıp bıktım yaapsamda veremedim, bahaneler zamansızlıklar, hastalıklar. vb şeyler...
lakın bugun 15 nci gunum. ve tam 5 kg verdim.
Şimdi çok mutluyum. 97.5 kg dım. şimdi 92,5 kg.

Sizi takip ediyorum kızlar.. Hepiniz çok samimisiniz.. Özlemişim bu güzel siteyi ben :)

Ayrıca bana eşim de destek oluyor.Hergece saat 11 den sonra ancak bu hareketleri yapabiliyoruz.Çalışıyoruz , küçük bir kızım var .... derken saat 11 oluyor. ama pes etmek yok. sakın arkadaşlar bırakmak yok. Biz kadınlar her şeyin üzerinden gelebiliriz...

Bu ay sonu tartıda 89 kg görmek hedefindeyim.her ay bi hedef koyacağım. arkadaşlar sizde uzak zamanlara değil yakın zamana makul hedefler koyun. yavaş yavaş adım adım istediğinizi elde edeceksiniz.

Şimdiii , çok mutluyum bide aranıza aldığınızı söyleyin mutluluk tavan yapsın artık :))) ???:3:

bu arada hepinize tesekkür ederim elimden geldiginin fazlasını yapmaya çalışıyorum şimdi resim ekliycem rica ediyorum alıntılamayın bakınca hepiniz silerim once ve sonra dıe

Son düzenleme:
ecmel ben görmedim ama çook merak ediyorummmm:3:

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz hiç bitmesin inşallah:46:

ripped lvl3/2 bitti slim six pack de yaptım çok yoruldum sizlerden ses çıkmıyo ama yapıyorsunuz demi sporarınızı aksatmayın aman haaa :20: 34:

Merhaba arkadaşlar ben son zamanlarda sık sık takip ediyorum sizi ama ilk kez yazıyorum:))..doğum sonrası kilolarım var gerçi birazda öncesinden vardı ama şuan 79-80 kilolardayım yaza kadar acilen kilo vermek istiyorum 11 aylık bir bebeğim var bugüne kadar emzirdiğim için ağır egzersizler ve diyet yapamadım henüz regl de olmadım...zumba yapıyorum 1-2 aydır aralıklı çok düzenli yapamıyorum bebekten dolayı kilo verdim öncesinde 86 falan çıkyıodum...kızlar sizlere sormak istediğim hergün 1 saat kadar zumba yapıp(beto perez.in dvdleri çok ağır ve hızlı) arkasından da jılleanı yapsam nasıl olur bi sıkıntı olur mu ağırmı olur ne dersiniz???

şu videoları banada atcak bir hatun yok mu valla artık zayıflamak istiyorum 4 kilo verdm ama derim yumuşadı çatlak oluştu baya napcam bilemiyorum atın banada yapın anlatıverin nasıl yapılıyor acaba ??

merhaba kızlar

ben gecen mayıs karbonhıdratı dusuk tutarak 20 kılo verdım 90 kılodan 70 e dustum boyum 168 gobek ve mıde sorunum coktu halıyle ordanda gıttı ama genede var dun aksam jıllen level 1 ı btırdım ılk basta olcu almadıgım ıcın kac cm ınceldım bılmıyorm ama kıyafetımden azda olsa fark edıyorum bakalım 2. level nasıl zormu yapabılcekmıyım :18::18:

merhaba kızlar

ben gecen mayıs karbonhıdratı dusuk tutarak 20 kılo verdım 90 kılodan 70 e dustum boyum 168 gobek ve mıde sorunum coktu halıyle ordanda gıttı ama genede var dun aksam jıllen level 1 ı btırdım ılk basta olcu almadıgım ıcın kac cm ınceldım bılmıyorm ama kıyafetımden azda olsa fark edıyorum bakalım 2. level nasıl zormu yapabılcekmıyım :18::18:

nasıl yani bir ayda mı verdin 20 kiloyu????

şu videoları banada atcak bir hatun yok mu valla artık zayıflamak istiyorum 4 kilo verdm ama derim yumuşadı çatlak oluştu baya napcam bilemiyorum atın banada yapın anlatıverin nasıl yapılıyor acaba ??

yerinde olsam indirmekle uğraşmam netten cüzi bi fiyata satın alırım ki ben öyle yaptım...

sonrasına ne gibi sporlar yaptın benimde 15 kilo vermem gerekiyor haziran sonuna kadar..:(((tecrübelerini paylaşmak ister misin?

tabıkı paylasırım canım canım oncelıkle soyle anlatayım ben 90 kılo ıle basladıgım ıcın yanı asırı kılou oldugum ıcın jıllen tarzı sporlar yapmadım ılk etapta . bı kere seker ve sekerlı hersey hamur ısı baklıyat tarzı seylerrı hayatımdan cıkardım daha cok et tavuk balık yumurta peynır yogurt tarzı seyler yedım kı tavuk et balık yumurta saf proteın oldugu ıcın cok tok tutan seyler acıkmıyorsun halıyel dıyette ıskence halıne gelmıyor. :24::24: ekmegı sadece sabah kahvaltısında 2 dılım olarak cavdar yada tam bugday olarak yedım dıger ogunler yemedım bıde OLMAZSSA OLMAZ KURAL MUTLAKA GUNDE 2,5-3 LT SU ICTIM ve gunde 30 dakıka yurudum bolelıkle 4,5 ayda 20 kılo gıttı. bıde ben cok ketundum hıc kacamak yapmadım cok kafaya takmıstım hırslıydım. cok sukur meyvesınıde aldım :16::16::16: sormak ıstedıgın bısı varsa yanıtlayabılırım canım :34:

Back
X