Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

günaydın babyler napıyonuz bakım sayfalar ilerlemiş diyetler detoxlar onerilmiş bide ben uyguluyacagım kesinlikle ;)

bu ara sankım psikolojık 4 gun sporu bıraktım tum vucudum kendini salmıs gibi hıssediyorum derhal sıkıca devam etmeliyim

level 1 i diyet yapmadan 8 gün yaptım ve tam 5 kilo verdim. zaten çok yiyen biri değilim ama çok uyuyorum ve hareketsizim. şimdi tekrar başlayacağım.

spor salonunda ilk günümdü...shred yapmıyorum artık ama hoca bugün vayyy süpersin dedi...tabi o kadar zor levellerden sonra ordakiler çerez gibi geldi :9:

shredi bıraktım ama sizi bırakmıyorum...ben de salonda öğrendiklerimi aktarayım size...

ilk öğrendiğim spordan sonraki ilk yarım saatte içilen 1 bardak süt yağ yakımını hızlandırıyormuş :ssz:

tebrikler minyatür..
bende ripped lvl3/8 ve slim six pack yaptım :8:
başka bişilerde denemek istiyorum ama fırsat bulamıyorum bi türlü .. hadi ii geceler...:6:

akşam başliyim dedim ama resmen tamamlayamadım. hareketler arka arkaya ve çok yorucu. üstelik spor yapmaya da alışık bi insanım. cardiyo kısımları oldukça yorucu. burdaki resimleri görünce insan çok gaza geliyor. bu akşam tekrar deniycem. yapana kadar devam :)

akşam başliyim dedim ama resmen tamamlayamadım. hareketler arka arkaya ve çok yorucu. üstelik spor yapmaya da alışık bi insanım. cardiyo kısımları oldukça yorucu. burdaki resimleri görünce insan çok gaza geliyor. bu akşam tekrar deniycem. yapana kadar devam :)

aramıza hoşgeldin ilk biraz zor oluyo arada dinlenerek yap vucut alışınca rahat yapmaya başlarsın ama sakın bırakma çook faydasını göreceksin...
levl 1 10 gün yapılacak diğerleride 10 ar gün toplam 30 gün:34:

benimde 13-15 kğ fazlalığım var.yaza kadar vermem gerekiyor.bana link gönderir misiniz nasıl indiriyosunuz.gönderirseniz çok memnun olacam

SELAM kızlar

level 2/6 daydım uc gun once ama uc gundur eve yapılan mutfagın temızlıgı ıle ugrastıgım ıcın yapamadım ( calıstıgım ıcın aksamları gece yarısına kadar temızlıkle ugrastıgım ıcın) kaldıgım yerdenmı devam etsem napsamkı :26::26:

SELAM kızlar

level 2/6 daydım uc gun once ama uc gundur eve yapılan mutfagın temızlıgı ıle ugrastıgım ıcın yapamadım ( calıstıgım ıcın aksamları gece yarısına kadar temızlıkle ugrastıgım ıcın) kaldıgım yerdenmı devam etsem napsamkı :26::26:

arkadaşlar kadın olmak ne zordur yaa hayatında bos hıcbır vaktı olmazmı adamın olmuyo ya ben bulamıyorum inanki maraton gıbı ordan oraya kosturmaktan gece yarısı oluyo erkekler calısıyo aksam olunca evıne varıp ayak uzatıyo bızde nerde .... bi cocuk yemek bulaşık kasık uyku mama derken gunler geçip gidiyo allah yardımcımız olsun

bence kaldıgın yerden devam et guselım yoksa bezdirir adamı basa sarmak...

aramıza hoşgeldin ilk biraz zor oluyo arada dinlenerek yap vucut alışınca rahat yapmaya başlarsın ama sakın bırakma çook faydasını göreceksin...
levl 1 10 gün yapılacak diğerleride 10 ar gün toplam 30 gün:34:

teşekkür ederim hoşbulduk :)

bu topiği daha önce de takip ediyodum inanılmaz sonuçlar var gerçekten. benim 5 kilo vermeye ve sıkılaşmaya ihtiyacım var. dün akşam 10 dk kadar yaptım ve dayanamadım bıraktım. gittim eliptik bisikletimi çevirdim ben de 30 dk :)

bu akşam dinlenerek yapmayı deniyim. yoksa kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyo.

arkadaşlar kadın olmak ne zordur yaa hayatında bos hıcbır vaktı olmazmı adamın olmuyo ya ben bulamıyorum inanki maraton gıbı ordan oraya kosturmaktan gece yarısı oluyo erkekler calısıyo aksam olunca evıne varıp ayak uzatıyo bızde nerde .... bi cocuk yemek bulaşık kasık uyku mama derken gunler geçip gidiyo allah yardımcımız olsun

bence kaldıgın yerden devam et guselım yoksa bezdirir adamı basa sarmak...

HAKlısın canım ya kadın olmak zor ıs . bencede kaldıgım yerden devam edeyım :34:

Back
X