- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.881
bende baslayayim insallah ise yarar yaa
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
level 1 i diyet yapmadan 8 gün yaptım ve tam 5 kilo verdim. zaten çok yiyen biri değilim ama çok uyuyorum ve hareketsizim. şimdi tekrar başlayacağım.
level 1 i diyet yapmadan 8 gün yaptım ve tam 5 kilo verdim. zaten çok yiyen biri değilim ama çok uyuyorum ve hareketsizim. şimdi tekrar başlayacağım.
akşam başliyim dedim ama resmen tamamlayamadım. hareketler arka arkaya ve çok yorucu. üstelik spor yapmaya da alışık bi insanım. cardiyo kısımları oldukça yorucu. burdaki resimleri görünce insan çok gaza geliyor. bu akşam tekrar deniycem. yapana kadar devam :)
SELAM kızlar
level 2/6 daydım uc gun once ama uc gundur eve yapılan mutfagın temızlıgı ıle ugrastıgım ıcın yapamadım ( calıstıgım ıcın aksamları gece yarısına kadar temızlıkle ugrastıgım ıcın) kaldıgım yerdenmı devam etsem napsamkı :26::26:
aramıza hoşgeldin ilk biraz zor oluyo arada dinlenerek yap vucut alışınca rahat yapmaya başlarsın ama sakın bırakma çook faydasını göreceksin...
levl 1 10 gün yapılacak diğerleride 10 ar gün toplam 30 gün![]()
saol ogülümbugün daha iyiyim istirahat sonuç veriyor. inşallah şu yeme işinide kontrol edebilirsem sorun yok dediğin gibi
![]()
arkadaşlar kadın olmak ne zordur yaa hayatında bos hıcbır vaktı olmazmı adamın olmuyo ya ben bulamıyorum inanki maraton gıbı ordan oraya kosturmaktan gece yarısı oluyo erkekler calısıyo aksam olunca evıne varıp ayak uzatıyo bızde nerde .... bi cocuk yemek bulaşık kasık uyku mama derken gunler geçip gidiyo allah yardımcımız olsun
bence kaldıgın yerden devam et guselım yoksa bezdirir adamı basa sarmak...