- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.921
sağol güselim hepimizin calısmalarımızın sonucunu alırız insallah... şimdi patates diyetiyle ilgili sorum olcak sana ara öğün yazmamaıssın ara ogunsuz bir diyet olur mu bu kafamı kurcaladı netten baktım ordada yazmıyo sanırım ara ögunsuz bu dıyet ama sonrasında kg alımı olarak yansımasından korkuyorum.ben sadece verme derdindede degilim o kg geri gelsin istemiyorum.anladım ki gelmemesi icin hayat boyu diyet yapacagım az yaglı şeker tatlı vs hersey yasak :S ne ise bi once hedefe ulaşalımda bakalım bir hafta nasıl geçicek onumuzdeki hafta pazartesi degil çarşamba sabahı tartılıcam merakla bekliyorum bakalım 7 kg vermek istiyorum bu diyetle inşallah bedenim yıgılmadan veririm...aksam level 3/3 bitti. kaldı bir hafta diyetimle sporum aynı gun sona ercek daha sonra bir 30 days daha yapcamtam sekil alması için vucudumun...
evet canım ara öğün yok malesef ama ben şöyle yapıyodum normal öğündeki pataesimden yiyodum aradada küp küp doğruyodum midem kazındıkça ondan gidip 1-2 yiyodum zaten normal öğünde o patates fazla geliyo bende fazlasını arada yiyordum sende öyle yapailirsin umarım iyi sonuç alırsın. shred bitince rappide de gecebilirsin ben rappid son haftadayım oda tüm vucuda yönelik güzel sonrası neye gececeğim karar vermedim daha hadi bakalım kolay gelsin