Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sağol güselim hepimizin calısmalarımızın sonucunu alırız insallah... şimdi patates diyetiyle ilgili sorum olcak sana ara öğün yazmamaıssın ara ogunsuz bir diyet olur mu bu kafamı kurcaladı netten baktım ordada yazmıyo sanırım ara ögunsuz bu dıyet ama sonrasında kg alımı olarak yansımasından korkuyorum.ben sadece verme derdindede degilim o kg geri gelsin istemiyorum.anladım ki gelmemesi icin hayat boyu diyet yapacagım az yaglı şeker tatlı vs hersey yasak :S ne ise bi once hedefe ulaşalımda bakalım bir hafta nasıl geçicek onumuzdeki hafta pazartesi degil çarşamba sabahı tartılıcam merakla bekliyorum bakalım 7 kg vermek istiyorum bu diyetle inşallah bedenim yıgılmadan veririm...aksam level 3/3 bitti. kaldı bir hafta diyetimle sporum aynı gun sona ercek daha sonra bir 30 days daha yapcam ;) tam sekil alması için vucudumun...

evet canım ara öğün yok malesef ama ben şöyle yapıyodum normal öğündeki pataesimden yiyodum aradada küp küp doğruyodum midem kazındıkça ondan gidip 1-2 yiyodum zaten normal öğünde o patates fazla geliyo bende fazlasını arada yiyordum sende öyle yapailirsin umarım iyi sonuç alırsın. shred bitince rappide de gecebilirsin ben rappid son haftadayım oda tüm vucuda yönelik güzel sonrası neye gececeğim karar vermedim daha hadi bakalım kolay gelsin:16:

merhaba kızlaaarrrr :32::32:
dün dinlenme günü yaptım.bugün 2/7 ve cardio ile devam edicem.yanlız ds bitmek üzere ve ben hala rıpped bulup indiremedim :(
sanırım killer ile devam edeceğim :(

Selam kizlarr,

dogumdan sonra eski kiloma dondum fakat kalan gobegim icin jillianin hangi egzersizini onerirsiniz ?? Daha once 30 day sharedi 7 gun yapip birakmistim ;( simdi gobek icin 6 week olanini mi yapmaliyim ? ve o videoyu bulamadim

yardim edin kizlaarr

Selam kizlarr,

dogumdan sonra eski kiloma dondum fakat kalan gobegim icin jillianin hangi egzersizini onerirsiniz ?? Daha once 30 day sharedi 7 gun yapip birakmistim ;( simdi gobek icin 6 week olanini mi yapmaliyim ? ve o videoyu bulamadim

yardim edin kizlaarr

ben 30 day sharedi bitirmeni tavsiye ederim.özellikle level 1 göbek konusunda çok iyi.bunu bitirdikten sonra 6 week olanı yapmalısın bence.hem iyice kondisyon kazanmış olursun canım :42:

Arkadaşlar 30 day shred level a yeniden başlamak istiyorum(bu kez bırakmadan inşaallah) yakın tarihte de bebek planlarım var fakat ne vakit nasip olur bilinmez tabii...bu süreçte 30 day shred yapılabilir di mi bi problem olmaz? tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum arkdaşlar

gebeliği etkiler mi bilemiyorum ama bişey olacağını sanmıyorum sonuçta spor yapıyosun...

ben adetliykende yapıyorum bi problem olmuyor...

dün yazamadım ripped lvl4/4 ve slim six pack yaptım..

Arkadaşlar 30 day shred level a yeniden başlamak istiyorum(bu kez bırakmadan inşaallah) yakın tarihte de bebek planlarım var fakat ne vakit nasip olur bilinmez tabii...bu süreçte 30 day shred yapılabilir di mi bi problem olmaz? tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum arkdaşlar
gebelik riski varsa çok zıplamalı hareketler zararlı olabilir bence riske girme callanatics daha iyi olabilir

SELAM KIZLAR TABLOMU YAZIYORUM

19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28

25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm

2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm

11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

18 MART kg:72,3

Gögüs:89cm
bel:74cm
kalça:99cm
üst bacak:56cm
alt bacak:37cm
kol:25cm

25 MART kg:71,1

gögüs:89cm
bel:72cm
kalça:98cm
üst bacak:56cm
alt bacak:36cm
kol:24cm

bu hafta patates diyeti yapmayı planlıyorum basarabilirsem bakalım sonuçlar nasıl olcak yarından itibaren başlıyorum...

Canım önce seni tekrar tebrik edrim. bu patates diyeti nasıl bişi ?

:9:bana göre güzeldi demk senin damak tadına pek uymadı bence salatalıksız daha güzel ondan ben 2 değil 1 rendeliyorum :56:

olabilr sanırım ayranım biraz sulu olmuştu ve beni en çok rahatsız eden şey nohutun tadıydı. sırf o yüzden bir kaseyi blenderdan geçirdim ama yok dayanamadım ve vazgeçtim süzdüm ağzımdan o tadın gitmesini bekliyorum ayran içilebilir haldeyse normal tüketicem posasınıda kuşlara veririm :1:

olabilr sanırım ayranım biraz sulu olmuştu ve beni en çok rahatsız eden şey nohutun tadıydı. sırf o yüzden bir kaseyi blenderdan geçirdim ama yok dayanamadım ve vazgeçtim süzdüm ağzımdan o tadın gitmesini bekliyorum ayran içilebilir haldeyse normal tüketicem posasınıda kuşlara veririm :1:

ben baya kıvamlı yapıyorum ilk tam tarife göre yaptım baktım arttı artık 1 lt falan yapıyorum belki daha az bakliyatların oranlarınıda düşürdüm salatalıkta 1 tane ekliyorum tadı güzel koyu oluyo seninki sulu oldugundan öle olmuş olabilir belki yinede sevmediysen zorlama kuşlar bayram etsinn :1:

bu arada ripped lvl4/5 i ve slim six packimi yaaptım.. sonrasında neye geçsem onu düşünüyorumm senin verdiğin listeden seçicem bişi olmadı shrede tekrar başlarım :34:

ben baya kıvamlı yapıyorum ilk tam tarife göre yaptım baktım arttı artık 1 lt falan yapıyorum belki daha az bakliyatların oranlarınıda düşürdüm salatalıkta 1 tane ekliyorum tadı güzel koyu oluyo seninki sulu oldugundan öle olmuş olabilir belki yinede sevmediysen zorlama kuşlar bayram etsinn :1:

bu arada ripped lvl4/5 i ve slim six packimi yaaptım.. sonrasında neye geçsem onu düşünüyorumm senin verdiğin listeden seçicem bişi olmadı shrede tekrar başlarım :34:

sanırım sulu olmuş süzdükten sonra içine baya yoğurt eklemem gerekti resmen su yapmışım :1: birde dediğin gibi ölçüleri azaltmak lazım 2 litre ayranı hiçbi şekilde içemeyeceğimi anladım içindekiler özellikle nohut çok fazla 2 şer kaşık olabilir bulgur normal ayarda kalabilir tekrar denemek istiyorum ilerki zamanda hazır ayran alsak nası olurki :37:

sanırım sulu olmuş süzdükten sonra içine baya yoğurt eklemem gerekti resmen su yapmışım :1: birde dediğin gibi ölçüleri azaltmak lazım 2 litre ayranı hiçbi şekilde içemeyeceğimi anladım içindekiler özellikle nohut çok fazla 2 şer kaşık olabilir bulgur normal ayarda kalabilir tekrar denemek istiyorum ilerki zamanda hazır ayran alsak nası olurki :37:

evet öyle yapabilirsin bencede ama hazır ayran tuzlu oluyo tuz yasak ben hazır ayranın kıvamındanda koyu yapıyorum sende öyle yapabilirsin mutlaka tekrar dene:34:

Back
X