- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #7.161
vücudun hamdır daha alışır sakın bırakmaslim six packe hemn başlama vücudun diğerine alışsın sonra bunu da eklersin
diyet konusunda bi patates diyetini denedim onda 3 kilo verdim gerçi birebir uymadım sende nasıl bi etki gösterir bilmiyorum geçen bi arkadaş yaptı 1.5 kg gitmişti gerçi oda zor kilo veriyodu, onun dışında ayran detoksu çok denedim onda 1-2 kg gidiyo ama dikkat etmezsen geri alıyosun patates diyetini geri almadım hiç ama ayran detoksunun yarısını falan aldım hep
başkada bi diyet yapmadım bu aralar 8 den sonra ağzıma bişi sürmemeye çalışıyorum 3lt su tüketiyorum hhee bu arada bebiş emziriyorum onunda artısı olur muhakkak, öyle işte
![]()
su an da acayip ağri var kollarimda bacaklarimda ama birakmiycam tabii ki alisir vücudum umarim bir kacgüne :) patates diyeti bir haftada 5 kilo verdiriyo dedikleri değil mi? tamam onu baslayalim bakalim yarisini geri alsam da olur ya sonra bi de ayran detoksunu denerim sonra da 1 kilo bile gitse iyi cook tesekkur ederim ya cok faydali bilgiler veriyosun sabirla cevap veriyosun hepimize insallah kisa sürede dilediğimiz gibi oluruz