Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1 de 3. günü de arkada bıraktım gerçekten çok zorlayıcı ama dayanıcam
ya şınav çekiliyo ya mesela ben o zenci kız gibi yapmak istiyorum ama hiç yapamıyorum ya :14: inemiyorum onun kadar aşağı
diğer kız gibi ayakları arkadan çapraz yaparak yapıyorum ama o da basitmiş gibi faydası olmayacakmış gibi geliyo

çok üzgünüm level 1 i 6 gün yaptım sıkılaşmıştm bile ama son günlerde dizlerim çok ağrımaya başladı hele o cardioları yaparken kırılcak gibi oluyodu dizim. zorlarsam kalıcı bi hasar olur diye bıraıktım. dün zıplamaları yapmadan diğer hareketleri yapayım dedim ama bi anlamı olmadı.,geçmiş sayfalara şöyle bi baktım ama görmedim böyle bi sorundan bahseden :14:
off

geçmiş olsun bikaçgün ara ver sonra tekrar denersin inşallah birşeyin kalmaz önemli olan sağlık dikkat et kendine:8:

level 1 de 3. günü de arkada bıraktım gerçekten çok zorlayıcı ama dayanıcam
ya şınav çekiliyo ya mesela ben o zenci kız gibi yapmak istiyorum ama hiç yapamıyorum ya :14: inemiyorum onun kadar aşağı
diğer kız gibi ayakları arkadan çapraz yaparak yapıyorum ama o da basitmiş gibi faydası olmayacakmış gibi geliyo

bende o sarışın gibi yapıyorum çok zorlamıyorum kendimi. sonuçta kol kası için okadar zorlamıyorum bende. diğerlerini yapta o eksik kalsın:9::8:

Hem kilo verdiren hemde sıkılaştıran cardio callanetics de var. :) Ben de 12 günlük süper callaneticsten sonra ona geçmeyi düşünüyorum.

nası bi program o link verebilir misin. ben jilliandan çoook memnunum ama onuda merak ettim şimdi belki ek onuda yapabilirim:8:

bende 2 gündür yapamıyorum jillianı bugün bi zıpladım birde az önce slim six pack yaptım ama bugün çoook dolaştım onu spor yapmış yerine sayıyorum bugünlük:9::34::52:

nası bi program o link verebilir misin. ben jilliandan çoook memnunum ama onuda merak ettim şimdi belki ek onuda yapabilirim:8:

bende 2 gündür yapamıyorum jillianı bugün bi zıpladım birde az önce slim six pack yaptım ama bugün çoook dolaştım onu spor yapmış yerine sayıyorum bugünlük:9::34::52:

"Callanetics yapanlar buraya" topiğinde var. İlk sayfada...

Selam millet uzunca bir aradan sonra tekrar geldim.. ^^
Yeniler gelmiş hatta yeni gelenler bile eski olmuş.. :) Kim neler yaptı ne kadarinceldiniz bakalım..

Yaa ben dün yapamadım 1.level 4.günümü bileğimi burktum sanırım zıplarken yürürken acıyor ben bugün 4.günden mi başlayacağım yine yoksa bugünü 5.gün olarak mı alacağım deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
kollarım ve göğüs kafesimdeki ağrılar azaldı ama bacaklar hala devam tabi

Yaa ben dün yapamadım 1.level 4.günümü bileğimi burktum sanırım zıplarken yürürken acıyor ben bugün 4.günden mi başlayacağım yine yoksa bugünü 5.gün olarak mı alacağım deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
kollarım ve göğüs kafesimdeki ağrılar azaldı ama bacaklar hala devam tabi

geçmiş olsun canım sporun başında burktuysan 4. den başla sonunda burktuysan 5. günden devam et bence ama bilek önemli fazla zorlama çok kötüyse birkaç gün ara verebilirsin. ilk günler kendini pek zorlama sarışın kız gibi yap biraz hamlık gidince esmere geçersin:34:

Selam millet uzunca bir aradan sonra tekrar geldim.. ^^
Yeniler gelmiş hatta yeni gelenler bile eski olmuş.. :) Kim neler yaptı ne kadarinceldiniz bakalım..

a.s tekrar hoş geldin diyelim:34: evet bende eskidim sayılır ocak ayından beri yapıyorum gerçi bu aralar biraz boşladım:14: ben çook güzel sıkılaştım ölçü almadım resim falan çektim 2 kere ama son halimi çekmedim 75 kg la başladım şimdi 66 kiloyum diyetle tabi daha yolum var 60 kadr ama diyet yapmam lazım yine p.tesi başlıcam inşallah, şimdi shed shred yapıyorum öyle işte :32::8: sen neler yapmıştın nasıl etki gösterdi önemli olan ve bizim bilmediğimiz bırakınca ne oldu hemen vücut saldımı kendini kilo alımı falan oldu mu mesela bende bunları merak ediyorummm:44:

level 1 de 7. günümü yapıcam birazdan artık daha rahat yapıyorum ve karnımdaki sertleşmeden çok memnunum :52:
10 gün olunca ölççem kendimi bakim incelme olmuş mu
yalnız ben diyet de yapıyorum ve her hafta kilo verirdim jilliana başladım kilo almışım bu hafta :50:
acaba kas yaptı da o mu kilo almışım gibi oluyo

level 1 de 7. günümü yapıcam birazdan artık daha rahat yapıyorum ve karnımdaki sertleşmeden çok memnunum :52:
10 gün olunca ölççem kendimi bakim incelme olmuş mu
yalnız ben diyet de yapıyorum ve her hafta kilo verirdim jilliana başladım kilo almışım bu hafta :50:
acaba kas yaptı da o mu kilo almışım gibi oluyo
spora ilk başladığında kaslar şişiyor ve ödem toplayabiliyorsun sağlıklı sonuç alabilmen için sporun 3. haftasından sonra ölçüm yapmalısın

bu arada ben de 30 days shred e başladım ama benim esas sıkıntım karın göbek. Bunun için slim six pack in 6 weeks yapmam gerekiyor değil mi? Onu youtube da açtım level 1 olrak yazıyor. Bunda da mı 3 seviye var? Bununla ilgili beni aydınlatır mısınız?

Back
X