Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar level 1'i bitirdim hele şükür:46:ilk gün ölçü almamıştım,jillianın 7. günü aldım bugün itibariyle ölçülerde pek bi değişiklik yok sadece kalçadan 2 buçuk cm,koldanda 1 cm incelmiş.Tabi bu 10 gün içinde göğüste 92'den 90 cm'e düşmüş

Son düzenleme:
kızlar level 1'i bitirdim hele şükür:46:ilk gün ölçü almamıştım,jillianın 7. günü aldım bugün itibariyle ölçülerde pek bi değişiklik yok sadece kalçadan 2 buçuk cm,koldanda 1 cm incelmiş

tebrikler canım darısı 3. levelin başına onu bitirdiğimiz günleride görürüz inşallah :13::13: bende 2. yi yapıcam birazdan o zaman level 1 biticek :36:

alevvv umutsuzluğa kapılma bak:1:bu 2,5 cm 4 gün kadar kısa bi sürede gitti,buda büyük bişey diilmi,keşke ilk gün doğru düzgün ölçü alsaydım

Son düzenleme:
alevvv umutsuzluğa kapılma bak:1:bu 2,5 cm 4 gün kadar kısa bi sürede gitti,buda büyük bişey diilmi,keşke ilk gün doğru düzgün ölçü alsaydım

saol cnm,amin inş..bekliyorum valla sabırsızlıkla bitmesini:14:yarın level 2 :36::36:bakalım başımıza neler gelicek:27:

umarım canım bu kadar insan da işe yaradıysa bizde de yarar,çok güzel bi sonuç tabi 2.5 cm az mı?hem de bu kadar kısa sürede sonu çok daha güzel olacak :52::52::52:

level 1 de neymiş pöff :36::36: bitti çok şükür.. 1 saat öncesine kadar level 2 yi günde 2 kez yapıp 5 günde bitirmeyi düşünüyordum ama sadece düşüncede kalacak :50: çok yoruldum bugün 2 kez yapınca ...

level 1 de neymiş pöff :36::36: bitti çok şükür.. 1 saat öncesine kadar level 2 yi günde 2 kez yapıp 5 günde bitirmeyi düşünüyordum ama sadece düşüncede kalacak :50: çok yoruldum bugün 2 kez yapınca ...

öle yapmak benimde aklıma geldi canım,sabah akşam mesela...ama çok yorucu olur,level 2'yi izledim,level 1 yanında çok kolaymış

senin hamlığını sevsinler... demek banish fat yapıyon..valla seni anlından öpeceğim bi gün görüşüsek eğer....hiç bırakmadan, koca 1 yılda sadece 2-3 haftanın dışında sürekli spor yaparak 34 bedene düştün..bi kez daha tebrik ediyorum seni.

yok be ya 36-38 bedenim nerde 34 ler üst bedenim yokta şu kör olmayası bacakları istediğim kıvama getiremedim bir türlü

movenius merhaba sen 60 lı kilolarda 34 beden olan büyük insansın dimi tebrikler :42::42::42::42::42: tecrübelerinden yararlanmak isterim :46::46::46:

61 kiloyum şekerim ama 34 bedene henüz düşemedim düşmek isteyip istemediğimden eminde değilim kiloyu çok fazla verince ister istemez insanın yüzüde küçülüyor ayaklarıda.. bugün internetten aldıığım 39 numara iki ayakkabıyıda geri göndermek zorunda kalıccam ayaklarım malesef 38 numara olmuş :1:
tecrübeye gelince 1 senedir jillian programları yapıyorum boğazı çok tutamadım ama güzel sıkılaştım jillian abla elleri öpülesi insan sayeesinde

Merhaba kızlar bende başlıcaam:3:

Geçtiğimiz yaz yapmıştım güzel sonuçlar almıştım hadi şimdi tekrar:))

İlk olarak 30 day shred sonrasındada aldığım sonuca bağlı olarak ya ripped yada insanity yapıyım diyorum:))

ha sen çok yaşa peki kaç level bu içeriği nedir bilgin varsa söyler misin :42:

3 level canım üçüde youtube da mevcut hepsini 10 gün yapıyosun yaklaşık yarım saatlik videolar dambılın varsaa dambıl kullan yoksada 1 ltlik şişelere su koyup yapabilirsin canım tabii hafif gelebilir ben 2 kg kullanıyorum:) içeriğidee vücüdumuzu şekillendiriyoruz diyette yaparsan güzel kilo verebilirsin bence ben geçen sene yaptığımda 2 kg verip 2 beden falan incelmiştim neredeyse:)

3 level canım üçüde youtube da mevcut hepsini 10 gün yapıyosun yaklaşık yarım saatlik videolar dambılın varsaa dambıl kullan yoksada 1 ltlik şişelere su koyup yapabilirsin canım tabii hafif gelebilir ben 2 kg kullanıyorum:) içeriğidee vücüdumuzu şekillendiriyoruz diyette yaparsan güzel kilo verebilirsin bence ben geçen sene yaptığımda 2 kg verip 2 beden falan incelmiştim neredeyse:)

şuan evde misafirler olmasa kesin başlardım ama yarın start :1: her şey için teşekküüürr ederiiimm:42:

Back
X