Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

aldım canım aldım ama bir yere yazmadığım için tama olarak hatırlayamıyorum yanlış hatırlamıyorsam belden 3, göbekten 4,totodan 6 cm, koldan da 1 cm gitmiş ama aynada baktığımda öyle çok büyük değişiklikler yokmuş gibi geliyodu ona üzülüyordum ama bugün bende dedim ya değişme var diye :36::36:

görüntüdeki değişiklik artık bugünden sonra farkeder canım,ben artık aynaya baktığımda farkedebiliyorum,level 2 ye başladığımdan beri belden 5 cm,kalçadan 1 cm,göğüsten 5cm,göbekten 2 cm incelmişim,kol ve bacak ölçüsü şuanda aynı:1:2 GÜNDE MUCİZE BU:46:

Son düzenleme:
görüntüdeki değişiklik artık bugünden sonra farkeder canım,ben artık aynaya baktığımda farkedebiliyorum,level 2 ye başladığımdan beri belden 5 cm,kalçadan 1 cm,göğüsten 5cm,göbekten 2 cm incelmişim,kol ve bacak ölçüsü şuanda aynı:1:2 GÜNDE MUCİZE BU:46:

hakikaten mucize gibi bir şey bu jillian abla:52::52: ölçüler süper tebrikler:46::46: artık görülüyor evet çok mutluyum çok 1 kilo da vermişim diyet yapmıyorum üstelik bide yapsam daha büyük değişiklikler olacak demek ki:24::24:

hakikaten mucize gibi bir şey bu jillian abla:52::52: ölçüler süper tebrikler:46::46: artık görülüyor evet çok mutluyum çok 1 kilo da vermişim diyet yapmıyorum üstelik bide yapsam daha büyük değişiklikler olacak demek ki:24::24:

tşk ederim cnm son günü hayal edemiyorum:16:tabi diyetle daha hızlı sonuç olur ama olsun yapamayanlar için sıkılaşmakta güzel:16:ben diyet yapıyorum ama hiç tartılmadım

tşk ederim cnm son günü hayal edemiyorum:16:tabi diyetle daha hızlı sonuç olur ama olsun yapamayanlar için sıkılaşmakta güzel:16:ben diyet yapıyorum ama hiç tartılmadım

Kizlar acil cvp bekliorum diyet yapiyorum jillian level 1/9 yapiyorum ancak kilo artisi oldu neden boyle olur bu durum gecicimi yoksa birakcam

Ya ben gün geçtikçe yaparken cok zorlanıyorum midem bulanıyo 5-6 dkda bir ara verıyorum normalmi acaba benim gibi ara veren yaparken var mı yoksa tamamen 35dk hıc mola vermeden mı yapıyosunuz?

Kizlar acil cvp bekliorum diyet yapiyorum jillian level 1/9 yapiyorum ancak kilo artisi oldu neden boyle olur bu durum gecicimi yoksa birakcam

selam bende Level 1'in 10.günündeyim bugün. dün aksam ve bu sabah tartıldım 1 kilo fazla çıktım hatta 2 kilo fazla diyebilirim.50 kiloydum sabah aç karnına kalktığımda biraz önce tartıldım ben 52.8 falan olmusum :/ burda sende yazınca sadece bana olmamıs diye yazıyım dedim gidecekmi kızlar bu kilo geçen sene basladığımdada böyle olmustu level 2 ye geçtiğim ilk gün farketmistim tartıda kilo aldıgmı bırakmıstım bana yaramıyor diye.ne zaman gidiyor ne zaman inceliyoruzz tam olarak :(

Teselli degil dimi bu cok ugrasiyorum ya

yok değil tatlım vallahi bak senin kilo vermenin bana bi faydası yokki :9::9: kendim bizzat yaşadım ve her spora başladığımda bu durum başıma geliyo zaten merak etme bırakmadığın müddetçe hızlı hızlı vericeksin hemde yeşil çaya ve suya gömül bide :34:

yok değil tatlım vallahi bak senin kilo vermenin bana bi faydası yokki :9::9: kendim bizzat yaşadım ve her spora başladığımda bu durum başıma geliyo zaten merak etme bırakmadığın müddetçe hızlı hızlı vericeksin hemde yeşil çaya ve suya gömül bide :34:

İnsallah ne kadar suruyor bu durum

canım yağlar kasa dönüştüğü için kiloda ağırlık olabilir,ama görünüşte incelme olur zamanla

sonra basladığımız kiloya geri dönmezmi ya benim 48 olmam gerekiyor :( yarın 2ye baslıcam bugun 10 bitti insallah devamını getiririm ama bu tartı moral bozdu

sonra basladığımız kiloya geri dönmezmi ya benim 48 olmam gerekiyor :( yarın 2ye baslıcam bugun 10 bitti insallah devamını getiririm ama bu tartı moral bozdu

Aynen benimde cok canimi skıyor ben 61.5 kiloyum 50 dusmeliyim 3 ay icinde biriyle iddiaya girdim sizce jillianla olurmu bu baksana kas kutlesi artiyor

Ya ben gün geçtikçe yaparken cok zorlanıyorum midem bulanıyo 5-6 dkda bir ara verıyorum normalmi acaba benim gibi ara veren yaparken var mı yoksa tamamen 35dk hıc mola vermeden mı yapıyosunuz?
ben hiç ara vermeden yapıyorum zaten cilyın abla da diyor asla durmayın yapın diye. Biliyorum çok zor oluyor boncuk boncuk terliyorsun ama değiyor.

sporda ilk haftalar kaslar çok çalıştığı için ödem olabiliyor esas sonuç 6 hafta ile ortaya çıkmaya başlar bunu gittiğim salondaki hocalar söylemişlerdi. Bir de spordan sonra tartılma ağır gelirsin
kas kütlesinin artması kötü bir şey değil aksine güzel bir şeydir kaslar daha az yer kaplar hatta şöyle bi anlatım var :

döner hatta verirsin bile:))benimde bugün 13.günüm bende kendimi ağırlaşmış hissediyorum ama hiç tartılmadım,ölçülerde baya incelme var.Bence tartılmayın son güne bırakın,çok araştırdım jillian yapıpta kilo alan hiç görmedim,bu durum normal bir ayın sonucuna bakmak lazım.Üstte arkadaş resimle açıklamış ya en güzel örnek :)) resimdeki kişi en fazla olduğu kiloda en az kilosundan ince görünüyo:1:kas ağırlığından dolayı

Son düzenleme:
merhaba sende de gözle görülür bi değişiklik oldumu ve bunu kaçıncı level de gördün,cm olarak ne kadar inceldin çok soru sordum galiba :27::27:

Evet incelme çok güzel oldu shared 2.levelden sonra bariz olmuştu ben belden 7 cm kalça ve göbekten 3 cm inceldim bacaktanda 3 cm.ben ripped da bitirdim onda ölçüleri korudum herhalde 1 cm felan göbekten gitti.Şimdii killer abs ye başladım göbek gitsin istiyorum en çok.Hem inceltiyor hemde şekilleniyor vücut bel oyuntusu çıkıyo popo kalkıyor gibi.Ama ben kilo veremedim malasef biraz dikkat ediyorum yani sağlam bir diyet yapmadım aynı kiloyu koruyorum sadece.Ama şekillenip incelmekten dolayı memnunum.:nazar:

ben toplamda 20 kilo verdim canım 74-75 kilo arası jilliana başladım ondan önceki 6-7 kiloyu callanetics, nivea body programını yaparak vermiştim. sonraki kilolar jillian sayesinde gitti yediklerime dikkat ettim ama diyet yapmadım az yedim akşam belli bi saatten sonra yemedim

ben calleneticsi de çok merak ediyorum süresi uzun diye başlamıyorum siz ne kadar süre yaptınız jilliana göre nasıldı biraz bahsedermisiniz.Ondanda çok memnuniyet var gibi.

vücudum inceldi ilk günlere göre ama aksam yine yemek yedikten sonra şişkin halimle uyuyorum :D o zaman tartıda yine azalmazsam diyet uygularım bir şeyler yaparız artık o fotoğrafta gerçekten acıklayıcı olmus insallh benimde öyle ip ince olurr :D

Back
X