Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

aslında verebilirsin canım ve motivasyon çok önemli ben daha bekarım ve diyete pazartesi başlayıp salı bozardım hiç zayıf olmadım hep giderdim en büyük bedenlere bakardım artık 2.5 ay önce 44 bedene bile zor giriodum şimdi 40 bedene kadar düştüm 13. takım sayesinde onlar olmasaydı devam edemezdim sanırım

başlamak önemli işte canım bu akşam jillian başlayayım kendi kendime gaza gelim yokssa olmayacak bu şekilde yaz geldi bende tık yok inşallah başlarım bakalım

başlamak önemli işte canım bu akşam jillian başlayayım kendi kendime gaza gelim yokssa olmayacak bu şekilde yaz geldi bende tık yok inşallah başlarım bakalım

başlamadan önce mutlaka ölçülerini al canım bana şimdi yapan bi arkadaş öle dedi bence başla eğer çok yoğun bi hayatın yoksa teyzemde 52 ile hamile kaldı 73 ile doğuma gitti işte doğumda gidenler filan 68 di oda platesle verdi mesela 10 kilo kadar

başlamadan önce mutlaka ölçülerini al canım bana şimdi yapan bi arkadaş öle dedi bence başla eğer çok yoğun bi hayatın yoksa teyzemde 52 ile hamile kaldı 73 ile doğuma gitti işte doğumda gidenler filan 68 di oda platesle verdi mesela 10 kilo kadar
o grup nerdeyse bende katılmak isterim:1:ben şuan jillian ve diyet yapıyorum,martta 4 kilo vermiştim,nisanda biraz saldım...Mayısta tekrar başladım kaç kiloyum haberim yok:9:68 dir diye tahmin ediyorum,ölçü alıyorum sürekli tartılmaya hiç niyetim yok :52: hedef 55:52:

Son düzenleme:
slm kızlar ben level 1 bitirdim bugun level 2ye basladım ama bıteremedım bana cok zor geldı yapamıyorum :(
napıcam vıdeoyu ızlerken yapabılırım dıye dusunuyordum ama yapamıyorum napıcam ben kızlar cok uzgunum bacaklarım sıkılasıp ıncelmelı o selilutler gıtmeli yardım yardım yardım :(

kızlar 30 gun boyunca sadece level biri yapsam olmazmıki sadece bacaklarım sıkılassın selilutım gıtsın dıye.
yada sadece bacak ve popo ıcın olanı yokmu hep aynı hareketlerle
level ıkı cok zor:((((((

Ben her gun sabah kizimi uyutunca yapiyirzm.bugun 1/5 yaptim.ama hareketleri yapamiyorum sinav cekemiyorum.canim SIKILIYOR.level.2hic yapamam herhalde.diyette yapamiyirum.deneyimli arkadaslar devam etsemmi bilemedim.

slm kızlar ben level 1 bitirdim bugun level 2ye basladım ama bıteremedım bana cok zor geldı yapamıyorum :(
napıcam vıdeoyu ızlerken yapabılırım dıye dusunuyordum ama yapamıyorum napıcam ben kızlar cok uzgunum bacaklarım sıkılasıp ıncelmelı o selilutler gıtmeli yardım yardım yardım :(

Banada level2 daha kolay geldi bugun 2/2 yi yaptim super ter attiriyor

Kayra sen hangisine başladın?

_____

Killer Buns & Things yaptım dün ağrılara bakılırsa gerçekten bölgesel. :D Sadece bacak, kalça kısmında ağrı var.. Onun yanı sıra Killer ABS yapsam fazla mı olur ki? Üstadlardan cevap bekliyorm ^^

ben 30 day la başladım canım... gecen yıl cok etkili olmuştu..inşallah aynı etkiyi bu yılda görürüm... sıkılıp bırakacaksan başlama derim... bırakınca daha beter salıyor vücut çünkü... az yap öz yap..sırayla git derim... bu benim fikrim tabiii...üstad movenius yardımcı olur sana

Ben her gun sabah kizimi uyutunca yapiyirzm.bugun 1/5 yaptim.ama hareketleri yapamiyorum sinav cekemiyorum.canim SIKILIYOR.level.2hic yapamam herhalde.diyette yapamiyirum.deneyimli arkadaslar devam etsemmi bilemedim.

bende yapamıyorum... hatta şınavları hic çekemiyorum..yapamıyorum diye bırakmak olmaz...yaptıkça açılır vücut... sen sonuçta profesyonel değilsin... ben devam et derim... kilonu bilmiyorum.. eğer çoksa ekmekle pirinçle vedalaş derim.. yok fazlan cok değilse ekmeği en aza indir bol su ic...

hic diyet yapmayanlar keskin diyetler yapmayın bence... çünkü kiloyu verip kışa 3-5 kilo aldığınızda aynı diyet işe yaramıyor. daha fazlası gerekiyor.. azaltarak gitmek daha akıllıca.. ben yaptım o hatayı..şimdi hiçbir diyet fayda vermiyor

kızlar 30 gun boyunca sadece level biri yapsam olmazmıki sadece bacaklarım sıkılassın selilutım gıtsın dıye.

kızlar bende level 2/6'dayım biliyorum çok zor,yapamıyosanız zorlamayın bence,yapabildiğiniz kadar sonra sakatlık olmasın...Bende yarın ara vermek zorundayım.Tecrübeli arkadaşlar BACAĞI ZORLAMICAK NE YAPABİLİRİM,önerilerinizi bekliyorum,kardiyo hareketleri benim için bitti artık çünkü:43:

kızlar mrb ben de yeni geldm aranıza 3 ay oldu doğum yapalı ama hamilelikte 25 kilo aldım ve doğumda sadce 6 kilom gitti. hiç bi kıyafetime giremiyorum hala hamilelikleri giyiyorum . geçen gün bi mağazada tezgahtar kız doğuma az kalmış heralde dedi ve nerdeyse bi o kadar da popo da var.. acil bi şe yapmam lazım... jilliana başlasam rejim de yapsam bu defa sütüm zaten az tamamen azalacak ve benim bebek malesef mama almıyo sütüm yetmediği halde inatla.... ne yapmalıyım sizce... formu neredeyse tamamen okudum benim durumumda olanı göremedim... cevap bekliom kızlar....

bebişin hayırlı olsun öncelikle süt konusunda azalır diye dişunürsen geçerkten azalır senin psikolojinlede alakalı süt olayı emzirebildiğin kadar emzir ama pek önermiyorum ben zorda kalmazsan verme ben diyette yaptım sporda sütümü etkilemedi hiç ama günde 3 lt su tüketiyodum bol bol ayran iç ve bol bol su iç rezene çayı iç hamurişi ve tatlı tüketme, bende jilliana bebeğim 7 aylıkken başlamıştım ocak ayında.doğumda 23 kg almıştım 88kg ile doğuma girdim. 10 kg doğum ve loğusalıkta gitmişti sonrası takılı kalmıştım o kiloda ve jillian yapmaya başladım beni 1 ayda acayip forma soktu sıkılaştırdı diyet yapmamıştım hiç kilom değişmedi jillianın başka sporuyla devam ettim diyettte yaptım bu sürede ve ancak o zamn kilo verdim her gören şaşırıyodu nasıl zayıfladığımı soruyodu çook hoşuma gidiyodu :) şimdi 66 kiloyum şükürler olsun ama 60 hedefim bu ara sporu ve diyeti boşladım ama yine başlıcam.

sana tavsiyem muhakkak jilliana başlaman ve kesinlikle bırakmaman sezeryanla doğum yapmışsın o yüzden bazı haraketlerde kendini zorlama ama uhakkak yap sonucu görünce zaten sende bırakamazsın benim gibi :) diyet konusunda kilo vermek istiyosan muhakkak yapmalısın yap bencede sakın erteleme hadi kolay gelsin...:34:

o grup nerdeyse bende katılmak isterim:1:ben şuan jillian ve diyet yapıyorum,martta 4 kilo vermiştim,nisanda biraz saldım...Mayısta tekrar başladım kaç kiloyum haberim yok:9:68 dir diye tahmin ediyorum,ölçü alıyorum sürekli tartılmaya hiç niyetim yok :52: hedef 55:52:

canım forumda diyet grupları diye bir başlık var orada cumazayıflama yarışmasına katılmak istynler kısmına yaz elbet seni alan bi takım kaptanı alcaktır

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

link burda canım

Son düzenleme:
kızlar bu tartıda fazla çıkmam 30 gün tamamlanıncamı başladığım kiloya düser 50yle basladım simdi 52 cıkıyorum 48 olmam hedefken :30:

Aynı hareketler yok ama Jillian'ın Killer Buns & Things var kalça için ben yeni başladım..
Level 2 zordu.. :) 3 daha kolay geldi bana..

ben 30 day la başladım canım... gecen yıl cok etkili olmuştu..inşallah aynı etkiyi bu yılda görürüm... sıkılıp bırakacaksan başlama derim... bırakınca daha beter salıyor vücut çünkü... az yap öz yap..sırayla git derim... bu benim fikrim tabiii...üstad movenius yardımcı olur sana

kızlar bu tartıda fazla çıkmam 30 gün tamamlanıncamı başladığım kiloya düser 50yle basladım simdi 52 cıkıyorum 48 olmam hedefken :30:

Sonunda bir düşüş yaşamadım ben ama boğaza da dikkat etmemiştim.. Cardio hareketlerinde yakım çok olduğu için yeme ihtiyacıda çok oluyor dikkatte etmeyince bende verememiştim.. Aynıyım hala.. :P Ama vücut değişiyor tartı bazı çok önemli değil..

Kolay gelsin inşallah görürsün etkisini ^^
Evet doğrusun.. İkisi de üst üste zorlar heralde.. Onun yerine Slim in Six Pack falan yapayım 10dklık hareketlerden.. Killer ABS'ta başlı başına bir proğram.. :D Üstad movenius önerin var mı başka?

Son düzenleme:

tartıya takılmayın bence:))kas yoğunluğundan dolayı fazla çıkıyodur.30 günün sonunu bilemiyorum ama kesinlikle incelmiş olursunuz,ölçü almak daha iyi aslında inceldiğinizi gördükçe motive olursunuz

Merhaba kızlar:)
Kafama bişey takıldı benim.2 haftadır jillian yapıyorum.6 week 6 packle basladım level 1 ve level 2'yi 1er hafta yaptım.normalde her level 3 hafta yapılır biliyorum ama sıkılıyorum sureklı yapmaktan oyuzden 1 hafta yaptım.ölçülrimde incelme var aslında ama sızın de fikrinizi almak istiyorum sizce 1 hafta yapmam işe yararmı gerçekten.şimdi bugun killer abs'ye gecicem onu da 1 hafta yapıcam.ama level 1i bulabildim sadece level 2 ve level 3'ü dailymotion yada youtube da bulan var mı????

Back
X