Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar:)
Kafama bişey takıldı benim.2 haftadır jillian yapıyorum.6 week 6 packle basladım level 1 ve level 2'yi 1er hafta yaptım.normalde her level 3 hafta yapılır biliyorum ama sıkılıyorum sureklı yapmaktan oyuzden 1 hafta yaptım.ölçülrimde incelme var aslında ama sızın de fikrinizi almak istiyorum sizce 1 hafta yapmam işe yararmı gerçekten.şimdi bugun killer abs'ye gecicem onu da 1 hafta yapıcam.ama level 1i bulabildim sadece level 2 ve level 3'ü dailymotion yada youtube da bulan var mı????

level 2 ve 3 ü ben vimeoya yüklemiştim vimeoya bak bulamazsan pcden girince bulup atayım linkleri

Merhaba kızlar:)
Kafama bişey takıldı benim.2 haftadır jillian yapıyorum.6 week 6 packle basladım level 1 ve level 2'yi 1er hafta yaptım.normalde her level 3 hafta yapılır biliyorum ama sıkılıyorum sureklı yapmaktan oyuzden 1 hafta yaptım.ölçülrimde incelme var aslında ama sızın de fikrinizi almak istiyorum sizce 1 hafta yapmam işe yararmı gerçekten.şimdi bugun killer abs'ye gecicem onu da 1 hafta yapıcam.ama level 1i bulabildim sadece level 2 ve level 3'ü dailymotion yada youtube da bulan var mı????

level 2 : Jillian Michaels 30 day shred level 2 - YouTube
level 3 : Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

burcu senle başlangıç kilomuz ve şimdiki kilomuz aynı hedef kiloda aynı :) sen hangi sporları ve diyeti yapıyosun etkisi falan nasıl merak ettim birde boyun kaç ?:16:

Ben de yeni başladım :D birinci levelin 4. Günündeyim ve şimdiden değişimi hissediyorumm, bunun yanında yeşil çay soda karışımını içiyorm yine burdan bulmuştum onu, özellikle yemeklerin yanında içince acayip tok tutuyo tavsiye ederim :D

Merhabalar. Bende bugün başladım bu egzersizlere :1: 1. leveli ne kadar süre yapıcam acaba bilgi verir misiniz

Merhabalar. Bende bugün başladım bu egzersizlere :1: 1. leveli ne kadar süre yapıcam acaba bilgi verir misiniz

10 gün canım her leveli 10 gün yapıyoruz:34:

Benim de bugün pilatesim vardı o yüzden jillianı yapamadım kızlar yarında sınavım var vaktim kalmadı:50:

O yüzden haftasonu 2 şer atne yapıp eksiklerimi kapatıcam:8:

linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum

merhaba

linki bana da gönderebilirmisiniz acaba bende nette araştırdım bulamadım

sirkencubin bana msj atmıssın teşekkür ederim öncelikle yardımın ıcın benim özel msj atma hakkım yokmus oyuzden burdan cevaplıyorum msjını.Ben biraz tez canlıyım galıba 6week 6pack programından basladım her levelı 3 hafta yapmam gerekıyodu aslında ama ben her levelı 1 hafta yaptım suna killer abs yapıyorum level 1 deyım onu da 1 hafta yapıcam.başlangıçtan beri göbekde 5 cm yanlardan da 2 cm ıncelmem var bıde plates bandıyla kollarım kalın oldugu ıcın kol calısıyorum 2 cm de koldan gıttı ama kollarım ıcın 3 aydır calısıyorum.senın nasıl memnunmusun degısım var mı???

sirkencubin bana msj atmıssın teşekkür ederim öncelikle yardımın ıcın benim özel msj atma hakkım yokmus oyuzden burdan cevaplıyorum msjını.Ben biraz tez canlıyım galıba 6week 6pack programından basladım her levelı 3 hafta yapmam gerekıyodu aslında ama ben her levelı 1 hafta yaptım suna killer abs yapıyorum level 1 deyım onu da 1 hafta yapıcam.başlangıçtan beri göbekde 5 cm yanlardan da 2 cm ıncelmem var bıde plates bandıyla kollarım kalın oldugu ıcın kol calısıyorum 2 cm de koldan gıttı ama kollarım ıcın 3 aydır calısıyorum.senın nasıl memnunmusun degısım var mı???

ben hala 30 ds de 2/8 deyim dün salonda çalıştığım için evde jillian yapamadım biraz sıkılaşma var ama santim santim ne ne kadar bilmiyorum. Benim sorunum göbek ve oblikler göbek değil de oblikler biraz uğraştıraak gibi beni.

slm kızlar dün yapamadım 2/3 olacaktı dün yapsaydım.sizler bunun yanında neler yapıyorsunuz.kilom şu an 76 göbek çevrem 100 cm neler önerirsiniz arkadaşlar.benim gibi olup incelmeyi başaran arkadaşlar.aslında herkes biliyordur yapması gerekenleri ama bazen her şey imkansızmış gibi geliyor bana:( :43:

Back
X