Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

arkadaşlar merhaba,

ben de dün başladım 27 dkkalık programın 23 dkkasını yapabildim son dkkalarda ecalim kalmamıştı ona bile gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı imanım gevrildi anam ağladı parçalandı kaslarım resmen çok zorladı beni, ama elimden geldiğince yapmaya calıştım, bi de görüntüm o kdr komik ki, kızlar orda çakı gibi ben bıngıl bıngıl zıplıyorum fln moralim bozuldu :1:

şu an alt bacaklarımın arkası, üst bacaklarımın ön tarafı ağrıyo baya, bugün 1/2 olcak bakalım :1:

dün resimlerimi de çektim 30 gün devam ettirebilirsem önce sonra yapıcam bende bakalım :1::1:

öncelikle sabırlar diliyorum:34: hiç pes etmeyin..ilk 5-6 günü geçirdiğinizde acı filan duymayacaksınız...yorulmayacaksınız bile ilk zamankiler gibi...ben 1.levelde zorlanmıştım sadece.2 ve 3 de hiç zorlanmamıştım.

ordakilerin hiç zorlanmadan yapması üstünede jillianın bu hareketleri yaparken bile konuşabilmesi beni de çok sinir ediyodu...ama görsellerde benden daha vahim durumdakilerin bu işi başardıklarını gördükçede daha çok hevese geliyodum...modunuz düştüğünde görsellerden fotolara açıp bakınlütfen:34:

canım yaa mesajın resmen moral oldu, destek oldu bana :38:
hiç bi fark olmasa bile o attığımız terler toksinler yeter, muhakkak bi sıkılaşma da olur diye düşünüyorum paylaşırım burada resmi :)
ben bi de çok tembel ve hantalımdır, lavaboya gitmeye üşendiğim günler olur :1::1: o yüzden zorlanmam hamlamam çok normal, alışıcam inşallah bırakmıcam kesinlikle :15::15::15:

tam ben yazacaktım uzeyse yazmış..ben de motivasyonumu kaybettikçe yapanların sonuç fotolarına bakıyordum...o geceye enerjimi toplayıp gidiyordum. çalıştığım için geceden geceye yapabiliyordum ve günün yorgunluğuyla yapmam daha da zorlaşıyordu. sakın pes etme, insanın bedenini istediği gibi görmesi mükemmel bir duygu. bu duygudan kendini SEN mahrum bırakma:34:

hiç çok değil...benim geçen sene öyle bi göbeğim vardı ki inanamazsın...arkadaş olarak ekleyeyim bak seni, oradan fotoğraflarımı görebilirsin:34: 30 day shred ve arkasından 6w6p ile dümdüze yakın bir karnım olmuştu...sonra saldım tabi. şimdi yine çıktı, indireceğim ama:32:

sabırsızlanıyorum fotolar için o zaman:52::52::52:

Ya arkadaslar level 2/4 teyim o kadar ter atiorum ama kilo verdirmiyo bide diyet yapiorum birakcam valla
sakın bırakma jillianla günde sadece yarım saat haşır neşir oluyoruz ama ona rağmen vücudumuzu çok güzel toparlıyor. Buraya koyacağın fit fotografları düşün esası çevrenin sana nasıl da kilo verdin öyle diye hayret içinde bakan gözlerini düşün. Ben de 3. levele başlayacağım dün gece izledim 2. levele göre çok daha eğlenceli görünüyor biraz sabredecez...

sakatlar kervanına bende katıldım sanırım:( ama yılmak yok, özellikle cardiyo hareketlerini yaparken sol ayak bileğim sızlıyor son iki üç gündür, hareketleri yapamayacak kadar değil ama daha kötü olur diye korkuyorum. ama egzersizleri bırakacak değilim, insanlar bu kadar kısa zamanda zayıflamamın sırrını sorar oldular, çevreden çok güzel eleştiriler aldım:D

bugün level 2 nin 10. egzersizinide yaptım ve hiç sevmediğim level 2 yi tamamlamış oldum, yarın level 3 e geçiyorum bol zıplamalı umarım bileğim daha kötü olmaz :)

sakatlar kervanına bende katıldım sanırım:( ama yılmak yok, özellikle cardiyo hareketlerini yaparken sol ayak bileğim sızlıyor son iki üç gündür, hareketleri yapamayacak kadar değil ama daha kötü olur diye korkuyorum. ama egzersizleri bırakacak değilim, insanlar bu kadar kısa zamanda zayıflamamın sırrını sorar oldular, çevreden çok güzel eleştiriler aldım:D

bugün level 2 nin 10. egzersizinide yaptım ve hiç sevmediğim level 2 yi tamamlamış oldum, yarın level 3 e geçiyorum bol zıplamalı umarım bileğim daha kötü olmaz :)

yarında level 3 e sektireceksin :D ben ilk geçtiğimde kolay gelmişti sonra ne zaman bitecek diye bağırıyodum yaparken :D

İyi akşamlar arkadaşlar level2/8 şuan itibariyle bitmiş bulunmakta:))

geçmiş olsun...bileğini fazla zorlama
ben 3 gün ara verdikten sonraki ilk günümde kardiyo yapamamıştım,bacağımın ağrısı tamamem geçmesine rağmen hala kardiyoda ağrı oluyo ve koşu hareketini yapamıyorum.Merdivenden inerken çıkarken ağrıyo haliyle.Benimki doku zedelenmesi sanırım,bikaç sporcu arkadaşım bırak dedi ama vazgeçemedim:1:Eğer devam ederse doktora görün bence

kızlar benim yarın level 2 bitiyor. 3e geçicem insallah 3te bittikten sonra hangi videoyu yapıcaktım ve nasıl yapıcam bilgi verirmisiniz birde youtubeda falan yoksa partlar indirme linkleri varsa çok memnun olurum
+ hala tartıda eksilmedim :/ gerçi diyette yapmıyorum aksam 8den sonra yediğim oluyorr maalesef. gıdık çıktı biraz kendimi sisman hissediyorum :50:

3/1 i çok eğlenceli yaptım beklediğimden daha hızlı bitti sanki sanırım hareketlerin çeşitliliğinden böyle
ama şu gezici şınav hareketini yaparken zorlandım anita ya döndüm

Bugün itibariyle ben de level1 e başlamış bulunmaktayım.. Cidden çok yorucuymuş, izlerken öyle gelmemişti (:
Buradaki bir çok arkadaş gibi ben de başarılı olmayı umuyorum, aynalarla barışmak istiyorum :/

Kızlar merhaba 16 yaşındayım ve bu cuma sınavlarım bitiyor başlayacağım buna yanındamı ek olr. Winsor pilatesi yapmak istiyorum buns and thighs olan 18 dk.lık ve ayrıca spor salonunun yüzme havuzuna üyeliğim var hergün de yüzeceğim. bacak bölgemden çok şikayetçiyim sizce güzel sonuçlar alırmıyım gerçekten bacaklarım ve kalçamdan çooook şikayetçiyim 1.50 boy 54kiloyum kiloda vermek istiyorum

Kizlar dün level 1 de 2.gunu bitirdim:8: daha iyiydim ilk gune gore ama agrilarim devam ediyor.dun aksam egzersizleri yaptiktan sonra agrilarim ic bacagimdan ust kisma gecti. Ust yuzeyde yani.. boyle böyle yer degistirerek alisacagim sanirim egzersizlere:31:

gnydn arkadaşlar:)))

bende 6w6p de level1/2 yi yaptım dün akşam:21:...yaz ayı sebebiyle daha da çok ter attım:52::52:...karnım feci acıyor...bu iyiye işaret:46:....level 2 ye geçmek için sabırsızlanıyorum:52::52:...

geçmiş olsun arkadaşım...bende level 1 de aynı sıkıntıyı yaşamıştım...zıplarken bacağım çok acıyodu..hatta kas gevşetici bile kullanmıştım...2,3 gün ara bile vermiştim...eğer ayakkabısız yapıyosan hareketleri ondan da olabilir...ben ayakkabısız başlamıştım yapmaya...o günden sonra ayakkabı ile yapıyorum...o ayağını fazla zorlama derim ben...geçiyo ama merak etme:34:

Back
X