Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bir de kızlar
siz bu hareketleri nasıl zeminde yapıyorsunuz? Halı üzerinde mi sert zeminde mi yoksa mat üzerinde mi? 3. leveldeki şınav pozisyonundaki dirseklerden yükselip alçalarak yapılan harekette dirseklerim acıyor benim (ben halı üzerindeyim)

ogltkn ikisini de oturup tam izleyemediğim için karar vermemiştim ama 6w6p den çok güzel şeyler okuyorum madem obliklerimin dermanı o; onu yaparım. Bu arada dünkü levelden sonra biraz da karın çalıştım jillian üstüne karın çalışmak zor oluyormuş onu anladım :17:normalde çok rahat yaptığım hareketleri zorlanarak yaptım ki egzersiz öncesi sıvı karnitin almama rağmen :1:

sen neden shred e başladın ?

karnımdaki yağları en hızlı onla yok edebilirim diye düşündüm :) tatilim tam olarak 1 temmuzda başlıyor, 6w6p'i ozamana kadar bitiremem diye vaz geçtim. killer abs benim için nedense bi başlama ve bitirememe programı oldu. kaç oldu hep başlıyorum ama mutlaka yarım kalıyor, level 2'ye bi türlü geçemiyorum. uğursuzluk getiyor bana:37: o yüzden 30 günlük shredi seçtim.

bir de kızlar
siz bu hareketleri nasıl zeminde yapıyorsunuz? Halı üzerinde mi sert zeminde mi yoksa mat üzerinde mi? 3. leveldeki şınav pozisyonundaki dirseklerden yükselip alçalarak yapılan harekette dirseklerim acıyor benim (ben halı üzerindeyim)

yara olmuştu benim dirseklerim sen yazınca hatırladım..havlu, kumaş vs..koy dirseklerinin altına eğer matın yoksa.

karnımdaki yağları en hızlı onla yok edebilirim diye düşündüm :) tatilim tam olarak 1 temmuzda başlıyor, 6w6p'i ozamana kadar bitiremem diye vaz geçtim. killer abs benim için nedense bi başlama ve bitirememe programı oldu. kaç oldu hep başlıyorum ama mutlaka yarım kalıyor, level 2'ye bi türlü geçemiyorum. uğursuzluk getiyor bana:37: o yüzden 30 günlük shredi seçtim.

yara olmuştu benim dirseklerim sen yazınca hatırladım..havlu, kumaş vs..koy dirseklerinin altına eğer matın yoksa.
senin karnında da yağ varsa artık ben şıreğim :1: levellerin çok olması; yeni hareketler daha eğlenceli olur gibi gelmişti killerabs için ama 6w6p de kardiyonun çok oluşu da güzel bir şey malum yağlar bir tek kardiyoyla yakılabiliyor. Benim dirseklerim baya baya acımaya başladı eğer matla acımazsa mat almayı düşünüyorum.

Bu arada tatile çok az kalmış rota nereye?

senin karnında da yağ varsa artık ben şıreğim :1: levellerin çok olması; yeni hareketler daha eğlenceli olur gibi gelmişti killerabs için ama 6w6p de kardiyonun çok oluşu da güzel bir şey malum yağlar bir tek kardiyoyla yakılabiliyor. Benim dirseklerim baya baya acımaya başladı eğer matla acımazsa mat almayı düşünüyorum.

Bu arada tatile çok az kalmış rota nereye?

yok yok, benimde göbek o pembeli halim gibi değil ne yazık ki :50: o hale gelmek için uğraşıyorum ben de. tatile gecen seneki gibi gitmek, pantolondan oturduğumda pörtleyen bi tabakanın olmamasını istiyorum :52:

tarih belli, ama rota değil:9: yüksek ihtimal bodrum olacak gibi:31:

bende havlu üzerinde yapıyorum büyük bir havlu üzerinde bazen aşırı hareketten katlanıyor falan ama idare ediyoruz

sirkencim,
6w6p iki level, ve 3'er haftadan toplam 6 hafta sürüyor. killer abs ise 3 level; 10'ar günden 30 günde bitiyor. hala karar veremedin dimi? ben sana 6w6p öneriyorum ;) ikinci levelin kardiyosu bol çünkü. oblique falan bırakmaz, siler süpürür:34:

canım,
sonuçların harika, tebrik etmek istedim seni. öncesi/sonrası fotolarını paylaşacak mısın? motivasyon anlamında:34:

çok tşk ederim canım:16:aslında bunda senin büyük payın var:27:başlarda bırakmayı düşündüm,sonra bacağım sakatlandı yine pes etmedim:9:çünkü resimlerini gördükten sonra bırakmak imkansızdı:1:aynı giyilmiş kıyafetlerden resim koyabilirim bittikten sonra:1:sabah kalktığımda göbeğime bakıyorum göbecik içeri girmiş:16:birazda yanlarda var işte:31:seni takip edip 6w6p yapıcam shredden sonra:54:

çok tşk ederim canım:16:aslında bunda senin büyük payın var:27:başlarda bırakmayı düşündüm,sonra bacağım sakatlandı yine pes etmedim:9:çünkü resimlerini gördükten sonra bırakmak imkansızdı:1:aynı giyilmiş kıyafetlerden resim koyabilirim bittikten sonra:1:sabah kalktığımda göbeğime bakıyorum göbecik içeri girmiş:16:birazda yanlarda var işte:31:seni takip edip 6w6p yapıcam shredden sonra:54:

canım,
böyle güzel bişeye vesile olduysam ne mutlu bana :) yanlar da gider, sende bu azim varken hiçbi fazlalık kalmaz emin ol. fotolarını 4 gözle bekliyor olacağım;)

2 gündür ateş halsizlik var kendimi kötü hissediyorum yatıyorum serum ilaç faln neyse aklım sporda ama iyi olduğum an başlayacağım ama takipteyim:2:

2 gündür ateş halsizlik var kendimi kötü hissediyorum yatıyorum serum ilaç faln neyse aklım sporda ama iyi olduğum an başlayacağım ama takipteyim:2:

çok geçmiş olsun,sağlığın yerinde olsunda,spor her zaman yapılır...
bende 3 gün ara vermiştim,bişey olmaz iyi olunca başlarsın tekrar :)

İyi akşamlar arkadaşlar level2/9 ve level2/10 bitmiştir.dün yapamadığım için bu sabah 2 defa yaptım. Kısmet olursa yarın level 3'e başliyacam.
Arkadaşlar siz kaç kiloluk dambıl kullanıyorsunuz? Hepinize az kalorili bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum...;)))

İyi akşamlar arkadaşlar level2/9 ve level2/10 bitmiştir.dün yapamadığım için bu sabah 2 defa yaptım. Kısmet olursa yarın level 3'e başliyacam.
Arkadaşlar siz kaç kiloluk dambıl kullanıyorsunuz? Hepinize az kalorili bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum...;)))

hadi hayırlısı bakalım,ölçü alıyomusun?1 tl'lik su şişesi kullanıyorum ben:9:o bile fazla geliyo bazen:52:

teşekkur ederim tabiki işin başı sağlık hasta olmaktan nefret ediyorum:2:

Ölçü almıyorum bu aralar sinirim bozuluyor, sanki değişim olmuyor gibime geliyor:( senin göbişin kaç cm?

Ben 2 kiloluk dambıl kullanıyorum.

ben önce 2 kg luk dambıl kullanıyordum sonra 1 kg lık dambıl kullanmaya başladım

Back
X