Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Yaa super farketmis ayni bodyi giymisin bariz belli yanlar bosalmis resmen tebrik ediyorum valla ne kadar surede oldu bu degisim ve diyet olarak ne yaptin sormak istiyorum hemen

canımm ekledim seni valla mükemmel incelmişsinnn bravoo!

Tşk ederim kızlar:16:1 ayda oldu canım,8 inde bitmesi gerekiyodu sakatlıktı aksatmaydı derken dün bitirebildim.Kendi oluşturduğum bi diyet,sebze yoğurt ve protein ağırlıklı,az yağlı,karbonhidaratın fazla olmadığı bi diyet :) bu ay 6 kilo verdim jillian+yürüyüş+diyetle,kaçamaklarda olmuştu 3 gün falan :)).Diyet yapıyosan yazarım sana yaptıklarımı liste şeklinde

Tabii ya bogazdan kesmedikce bi tarafini yirt istersen veremiyosun..once su tam gaz istahi bi kessem cok iyi olacak insanin cani hergun profeterol ister mi benim ki istiyo arkadas:-( diyetini yaz bakalim bi merak ettim (umarim merakta kalmaz)

Tabii ya bogazdan kesmedikce bi tarafini yirt istersen veremiyosun..once su tam gaz istahi bi kessem cok iyi olacak insanin cani hergun profeterol ister mi benim ki istiyo arkadas:-( diyetini yaz bakalim bi merak ettim (umarim merakta kalmaz)

öyle malesef başka bi çözümü yok,sporda buna destek..Ben bazen öğlenleri yemiyorum sadece meyve oluyo atıştırmalık..Sabahları kepek ekmeği 1 dilim sadece,yarım yağlı yada light peynir,karper,kaşar vs(kibrit kutusu kadar)yarım domates,biber,yumurta az şekerli çay.Kahvaltı böyle oluyo genellikle.Öğlen elma,kayısı,kiraz,salata vs.Akşamları mutlaka yoğurt,çünkü yoğurt yağ yakımını hızlandırıyo,hergün salata,az yağlı sebze yemekleri,et tavuk yemekleri,ızgara vs.Hergün 3 kaşık kadar böyle işte:56:gün içinde başka ekmek yok.Uzun zamandır ne pilav,ne makarna nede bulgur yedim.Biraz zor gibi ama alışıyosun zamanla :) Yeterki bi başı gelsin:1:

ripped'da 3. günüm bugün:) ripped yapan var mı başka:D
30 day shred kadar terlemiyorum, ama vucudun farklı bölgelerini çalıştırıyor, ağrılardan anlıyorum:) week 1 deyim ve bacaklarımın arkasından hafif hafif hamlık ağrıları var, selülitlere faydası vardır sanırsam :)

30 day shred kadar terlemiyorum, ama vucudun farklı bölgelerini çalıştırıyor, ağrılardan anlıyorum:) week 1 deyim ve bacaklarımın arkasından hafif hafif hamlık ağrıları var, selülitlere faydası vardır sanırsam :)

ripped bölgeselmi?bende başlıyım diyorum.Sabah 6w6p akşam ripped:10:

benimde 6w6p'de 3.günüm bugün.ilk iki gün simitlerimde ağrı oldu:52:

shred bitti,bugün 6 week 6 pack programına başlıyorum inş,resim eklicektim ama fırsat bulamadım...
ölçüleri merak eden arkadaşlar için yazmak istedim
ilk gün bütün ölçüleri almayı akıl edemedim malesef:19:bel çevresi 82 cm'di
JİLLİAN'IN 7.GÜNÜ:
Basen:104.5
Bel:75
Kol:30
Göbek:87
JİLLİAN'IN 10.GÜNÜ
Basen:98
Bel:75
Kol:29
Göbek:87
Bacak:54
Diz üstü:42
30 GÜN BİTTİĞİNDE:
Basen:93
Bel:68.5
Kol:28
Göbek:79
Bacak:51.5
Diz üstü:39.5
tebrikler güzel değişim:46: 74 kilo iken resmin varmı merak ettim :34: diyetle birlikte çok etkisi oluyor.. seninde benim gibi yağlarının çoğu göbek çevrende birikmiş sanki:47:

tebrikler güzel değişim:46: 74 kilo iken resmin varmı merak ettim :34: diyetle birlikte çok etkisi oluyor.. seninde benim gibi yağlarının çoğu göbek çevrende birikmiş sanki:47:

tşk ederim :)) bu resimler 70 kiloyken,bitirdiğim günkü resimler 64 kg.74 kiloyken bu şekilde çekilmiş resmin yok malesef...etkisi büyük ama zaman geçmek bilmiyo:41:hala kurtulamadımki o yağlardan gidenin 2 katı kadar daha var:47:nası gidicek bilmiyorum:47:istediğin kadar zayıfla yağlar gitmeden olmuyo,bunada uzun süre spor lazım

Son düzenleme:
ne güzel siz devam ediyorsunuzzz ben 1/8 de hastalanıp bıraktım tam başlarken kızım hastalandı neyse iyileştik hoop kavınvalideye gittik şimdi tekrar başlayacak motivem yok ama kilolarımla da mutsuzum:14:

ripped bölgeselmi?bende başlıyım diyorum.Sabah 6w6p akşam ripped:10:

bölgesel değil ama bacakların arkasını gerginleştirren hareketler çok, bir çok hareketi 30 ds ile benzer,

benimde 6w6p'de 3.günüm bugün.ilk iki gün simitlerimde ağrı oldu:52:

ripped sonra body revolution sonra 6w6p yapıcam bende inşallah

ben katıldım oraya,bi kaç gün sonra bıraktım.Bişey soruyosun cvp veren bile olmuyo.Şimdi başka bi grupla devam ediyorum

Olabilir.Her takım bir değil sonuçta.Ama benim şu an bulunduğum takım çok güzel.Yazdıklarına, muhabbetlerine yetişemiyorum çoğu zaman:34:

Son düzenleme:
sitedeki cuma zayıflama yarışmasına katılabilirsin.güzel motive ediyorlar insanı:46:

bende katılmıştım ilk yıl çok güzeldi, ama ikinci yıl o eski gruptan eser kalmamıştı nillet cuma kilo bildirimi bile yapmıyodu, grup paylaşımcı olursa gerçekten çok güzel oluyor o yarışmalar,

vereceğimi verdim artık bir 4 kilo vermem gerek yolun başında olsam yine katılırdım ama o yarışmalara:56: eğlenceli de aynı zamanda

Back
X