Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bacaklarınız mı inceldi aman Allahım hemen yapmalıyım:52:
Nereden indirebilirim?

alt bölgeyi daha çok çalıştırıyo zaten,şimdi anlıyorum bugün 4.levele geçtim,normal yani :)) bacaklarını inceltmek isteyenler yapabilir,bide göbektede aynı şey olsa çok güzel olucaktı:1:3.level biraz zor,4'ten korkuyodum.3 Kadar diilmiş başarılar dilerim :)) indirmeyi bende beceremedim online izledim hep

Son düzenleme:
ya bacaklarım zaten ince daha da incelip göbek ve üstle beraber gitmez yine orantısız durursa diye korkuyorum :26:

sen bi shred'i yap bakalım sonuç ne olucak ona göre karar verirsin,o kadarda çok incelmez,bende basen vardı onlar azaldı baya.Benim biraz göbek çalışmam lazım bundan sonra:1:shred belden güzel inceltmişti,sürekli onumu yapsam diye düşünüyorum:9:

sen bi shred'i yap bakalım sonuç ne olucak ona göre karar verirsin,o kadarda çok incelmez,bende basen vardı onlar azaldı baya.Benim biraz göbek çalışmam lazım bundan sonra:1:shred belden güzel inceltmişti,sürekli onumu yapsam diye düşünüyorum:9:

çok zorlanıyorum bunu yaparken ya hem çok yoruluyorum belki de fayda etmez diye düşünüyorum bilmiyorum of :27: şaka bir yana kalbimi zorluyor biraz

Son düzenleme:
çok zorlanıyorum bunu yaparken ya hem çok yoruluyorum belki de fayda etmez diye düşünüyorum bilmiyorum of :27: şaka bir yana kalbimi zorluyor biraz

bende öyle düşünüp hep sıkılarak yapıyodum ama öyle olmadı :)) kalbini zorluyosa kardiyoları yapma,bende onlara dayanamıyodum,gittim gidicem diyerek yapıyodum:1:ama faydası oluyo mutlaka,hatta benim resimlerim var bakabilirsin

bende öyle düşünüp hep sıkılarak yapıyodum ama öyle olmadı :)) kalbini zorluyosa kardiyoları yapma,bende onlara dayanamıyodum,gittim gidicem diyerek yapıyodum:1:ama faydası oluyo mutlaka,hatta benim resimlerim var bakabilirsin

bakmak isterim evet. ama hırs yaptım. siz six pack de yapıyorsunuz değil mi? ben de shredla beraber yapsam olur mu sizce?

hayırlı ramazanlar hanımlar baya bi aradan sonra tekrar başlamak istiyorum ama ramazanda hangi ara yapıyorsunuz öğrenebilir miyim ? :)

Back
X