- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.161
Ramazan bitince başlamayı planlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar;
Daha öncede konuya tanışma amaçlı bir mesaj yazmıştım ama malesef cevap alamadımİsmim Zeynep sizlerin arasına katılmaktan mutlu olucam.Ben 7 aylık evliyim ve 72 kiloyum.Özellikle evlendikten sonra 10 kilo aldım( canımı sıkan ise eşimin kilo aldığımı dile getirmeye başlaması oldu açıkcası) ve şuan hedefim 2014 yılına kadar 55 olmak.Kilo verme konusunda önerilerinizi bekliyorum.Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
valla canım ben 57 kilo olmama raağmen sevgilim sürekli zayıfla diyo bide kilo alıp vermekten çatlak çok zayıfla ama sıkılaşmaya çok dikkat et bnm de ihtiyacım sıkılaşma bide kollarım felan tombulmuş off derdim çok kendimi bi tipe sokmam lazım
kızlar ben de bugün başladım level 1 in 1.sini yaptım baya yordu terletti,yeni başlayanlarla veya devam edenlerle gelişmeleri sonuçları paylaşıp birbirimizi gaza getirelim bence![]()
ben de çok yoruldum sanırım kondisyon zayıflığıyla alakalıofff çok yoruluyom ben ya
ben de çok yoruldum sanırım kondisyon zayıflığıyla alakalı
ama yaparken kendimi motive ettim hep senin de vücudun böyle olacak diye hem sonrasında duş alıp serinlemeyi düşününce bitirdim sağ salim![]()
birazdan 1/2 yi yapacam bu arada ben 65 kilodan 58 kiloya leslie ile düştüm
şimdi 57.6 kiloyum amaç 52 olmak
ama daha çok sıkılaşarak vermek istiyorum bidee kollarım çok tombul
sporu yapıp banyoya gidecem ve vücudmu kabak lifi ile keseleyecem
çok teşekkürler canımvecanı.. her sordduğuma cevap veriyosun cok sağol
kızlar ben de bugün başladım level 1 in 1.sini yaptım baya yordu terletti,yeni başlayanlarla veya devam edenlerle gelişmeleri sonuçları paylaşıp birbirimizi gaza getirelim bence![]()
valla ben yarın yine aynı eziyet diye hayıflanıyom baya
leslie yaparken böle olmuyodum
bu baya zorluyo insanı
sakın bırakmayın,jillianla süper olucak vücudunuz![]()
Merhaba arkadaşlar;
Daha öncede konuya tanışma amaçlı bir mesaj yazmıştım ama malesef cevap alamadımİsmim Zeynep sizlerin arasına katılmaktan mutlu olucam.Ben 7 aylık evliyim ve 72 kiloyum.Özellikle evlendikten sonra 10 kilo aldım( canımı sıkan ise eşimin kilo aldığımı dile getirmeye başlaması oldu açıkcası) ve şuan hedefim 2014 yılına kadar 55 olmak.Kilo verme konusunda önerilerinizi bekliyorum.Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
şu 1 ay yapıcam kararlıyım umarım faydalı olur![]()
1 ayda tabiki çok farkediyo :)) ama mükemmel olur diyemem 4,5 ay devamlı yapmak lazım onun için.Bende shred bitince dümdüz bi karnım olucak sanıyodumgerçi çok faydası oldu,anladımki devam etmek gerekliymiş
![]()
ben değişimi görmeye başladığım an gaza gelip devam ederim yeter ki göreyim![]()